Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagálom a helyzetet? Nagyon rosszul esett, amit írt. Részletek lent
Figyelt kérdés
5 hete vagyunk együtt a barátommal, és most jelentkeztek az első problémák, nézeteltérések. Facebook-on egy kommentben leírta, hogy fordulatot vett az élete, amit nem bán. Azt írta, hogy jó munkát szerzett, és ha így folytatódik, a gyerekvállalásban is főszerepet vállalna. Az utána következő mondat számomra nagyon megalázó volt: "mindehhez csak a megfelelő partner hiányzik.." 19 éves vagyok, a szüleimmel élek, most érettségizem, és komoly továbbtanulási szándékaim vannak. A barátom 22, független, saját lakása van, önálló életet él. Szerintetek ez a mondata célzás volt arra, hogy nem én vagyok a megfelelő partner a számára? Köszönöm előre is a válaszaitokat.2013. máj. 14. 23:32
2/10 anonim válasza:
Rákérdeztél ott helyben, konkrétan? Mert anélkül semmit nem fogsz megtudni. De ezek szerint úgy látszik, nem veled tervez közös jövőt, hanem ló helyett szamár vagy. Vagy csak meg akart bántani.
3/10 A kérdező kommentje:
Igazad van.
2013. máj. 14. 23:34
4/10 anonim válasza:
szerintem csak arra céloz h ehez egy érettebb nő kéne aki megengedhet egy gyereket magának
azért ha még tovább akarsz tanulni meg minden ez kemény éveket vesz igénybe hidd el neki is sok lenne az
5/10 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg, hogy láttad a kiírását és ezt hogy értette?
6/10 A kérdező kommentje:
Süni, én teljesen értem mire gondolsz. De akkor miért van velem? Már esett szó erről a témáról, és azt mondta, hogy nem zavarja, ha kell még várnia 3-4 évet, mert megéri neki ha rólam van szó.
2013. máj. 14. 23:43
7/10 A kérdező kommentje:
De azért nem vagyok megfelelő partner neki.. Én nem értem.
2013. máj. 14. 23:44
8/10 anonim válasza:
biztos csak prücskölésre akar nemtom aki ilyet ír hát az nagyon buta...
főleg h úgy írja ki h mindenki látja hát hú nem lehet valami nagy IQ harcos
de azért beszéld meg vele mert ez akkora szemétláda dolog volt tőle
9/10 anonim válasza:
és mivel hülyén értelmezted
a hapsidra írtam mert nem nagy ész ha facebookra kiír ilyet a szerencsétlenje
10/10 A kérdező kommentje:
Engem is inkább a dolog nyilvánossága idegesít. Mert ahhoz van joga, hogy ezt gondolja.. lehet így van, és még nem állok készen erre. De ezt facebook-on közölni.. A barátaim előtt. Nem tartom fair dolognak.
2013. máj. 15. 00:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!