Túlreagálom az egész helyzetet?
Figyelt kérdés
Hűű először írok ide, de már nagyon parázok és semmi sem tud lenyugtatni. Egy gondom van. November 26-án voltam együtt a barátommal, nem védekeztünk, de nem is élvezett el bennem.29-én megjött, tartott 6-7 napig. Utána kezdtem félni, mert volt egy időszak, mikor hányingerem volt, rossz volt a közérzetem. December elején (számoltam ha beágyazódás volt, utána 12 nappal csináltam) 2 tesztet is, negatívak lettek. Azután kb.1 hétig rettegtem, mert olyan sokat olvastam, hogy van akinél megjön, van akinél a teszt sem mutatja ki stb. A lényeg h egy hétig iszonyatosan fájtak a melleim. Nem voltam éhes sem, egész nap ez járt a fejemben. Aztán karácsonykor megjött 30 napra, ami normálisnak számít, görcsöltem is, nem pecsételtem,8 napig véreztem. Ja és csináltam még mensi előtt is tesztet Clear Blue-t de az is negatív lett, de féltem így is, mert sokan írták, hogy nem jó. Aztán ugye megjött, január 3-án biztonság kedvéért csináltam még egyet, az is negatív. De akkor is félek. Sokan menstruálnak terhesség alatt is. Nem fájnak a melleim, jól vagyok, ha terhes is vagyok, akkor 7 hetes környékén járhatok, de akkor gondolom már sok jelének kellene lenni. Ami megrémít, az az, hogy híztam a hasamra, nem érzem jól magam így, ma pedig 2 oldalt - gondolom a petefészkem- is fájt. Sokat sportoltam, de most a sulit hanyagolom és most dolgozom, ülő munkát végzek. Gondoltam csak emiatt lehet egy kicsit hájasabb a pocim. De mi van ha mégsem? Szerintetek mi lehet a baj? Csak nagyon nagyon túlreagálom?2012. jan. 16. 23:46
1/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon túlreagálod. Csak hogy megnyugodj, menj el azért egy nőgyógyászhoz.
2/8 anonim válasza:
nem vagy terhes. a clearblue iszonyat érzékeny, nekem a menzi előtt kimutatta 4 nappal. te pedig azóta már 2x is menstruáltál. tuti nem vagy terhes.
menj el nődokihoz, írass fel tablettát és védekezzetek.
3/8 anonim válasza:
Semmi baj, lehet a túlzott félelem, és iszonyat váltja ki belőled a tüneteket! Amik lehet csak beképzeltek! Nyugodj meg, semmi baj
4/8 anonim válasza:
Próbáld végigolvasni külső szemlélőként amit leírtál, és látni fogod Te magad is hogy igen csekély az esélye annak, hogy terhes legyél! Nyugi!!!
De ami szerintem igazán megnyugtathat az talán az, ha elmész egy nődokihoz,pár perc rutin vizsgálat az egész, és megnyugszol!!!
5/8 anonim válasza:
Igen, van , akinek megjön terhesség ellenére. (nagyon kevés esély van rá, hisz, ha átlagos dolog lenne, nem számítana a mensi elmaradása terhességi tünetnek). Aztán... hogy ez kétszer egymás után is megessen, megint csak ritka, sokaknak cska az első vérzés marad meg még. Aztán...hogy mindegyik soksok napos legyen... megint csak ritka, ezek a "mensik" terhesség alatt sokszor kisebb mennyiségűek, mint a normál, és nem tartalmaznak szövetdarabokat. Aztán...hogy a tesztek közül egyetlen egy sem mutatja ki a terhességet a 7. hétig, (akár clearblue, akár nem), ez meg extrém ritka. De ez az egész sztori így egészben? Képtelenség. Gondolkodj józanul! NEM vagy terhes. Máskor pedig emlékezz erre a néhány hétre és VÉDEKEZZ, ha nem akarsz teherbe esni. Akár elmegy a srác, akár nem, nyugodtabban alszol, ha rajta volt, aminek rajta kell lennie! L27
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat! Igen, igazatok van.. :/ tudom és biztos, hogy vigyázok most már. De akkor nem vagyok terhes, megnyugtattok :) Köszönöm szépen :)
2012. jan. 17. 08:41
7/8 anonim válasza:
Még egy szavazat a tuti nem terhes- re!
8/8 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon kedvesek vagytok. Azt hittem majd nekem állnak vagy valami ilyesmi. Csak nagyon félős vagyok, még akkor is, ha teljesen vizsgálatokkal kimutatják, hogy nem vagyok az.. Lehet hipochonder leszek.. :D
2012. jan. 17. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!