Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagálom? Ha nem akkor hogy jelezzek neki ( mármint h sztem aranyos, meg jó fej?
Van az osztályban egy fiú, ( az eddigi kb 9,5 évben amióta egy osztályba járunk beszéltünk kb 20 mondatot... ) akivel eddig nem nagyon foglalkoztunk egymással, de kb félévtől egyre többet "beszélünk" ( németen, meg angolon hülyéskedünk). Először azt hittem, hogy csak unatkozik, aztán nincs jobb ötlete, h kivel töltse el az órát, de aztán amikor csak tehette mellém ült angolon ( bnöm mellett is ugyan úgy volt hely , s egyre többet "beszélgettünk", hülyülünk, szokott rajzolni a padomra, füzetembe, néha ( egyik nap többször, másikon kevesebbszer ) olyan mintha "véletlenül" ért volna hozzám ( de közben elfekszik a padon, pont úgy, h hozzám érjen ), meg mintha keresné az ilyen "véletlenül értem csak hozzád" szituációkat, meg néha látom a szemem sarkából, h (amikor mellém ült ) mintha nézne, néha "szemezünk" is ( kb 1-4 mp-ig egymás szemébe "bámulunk"), meg néha csak úgy oda jön hülyülni is...
Kb. 5-6 hete egyre gyakrabban gondolok rá, meg h pl milyen édi volt amikor mellém ült, meg stb.
Szerintetek csak én reagálom túl a helyzetet? ( nem én vagyok az osztályban a legnépszerübb lány, de a többiek szerint tök jó alakom van, avagy kövér sem vagyok! ) Vagy ha tényleg akar tőlem valamit, akkor ezek jelek erre? Vagy tényleg csak hülyülni akar velem, s én reagálom túl az egészet? ( még sose volt barátom ( na jó, az oviban volt "barátom", de az ugye nem számít :P ) S mit csináljak h észrevegye, h elkeztem máshogy gondolni rá, mint egy jófej osztály társra?
Uccsó kérdésnek: az első szerelemnek tényleg majdnem mindig vége lesz?
17L
Egyáltalán nem reagálod túl, mivel lány vagy ezért gyakorlatilag 100%, hogy bejössz neki, főleg, ha máshova is ülhetne. (Haverjaihoz, stb) Fordított esetben már más lenne a helyzet, nem ritka, hogy lányok ugyanezt csinálják, aztán pofáraesés jön a fiú részéről, amikor kiderül, hogy a lány nem akart semmit...
Jelzésnek megteszi egy sima ölelés, arcra puszi, vagy csak simán közelebb ülsz hozzá, stb. Ha olyan dolgot teszel amit eddig nem akkor fel fog tűnni neki.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!