Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy megsértődtem vagy tulreagalom?
Tavkapcsolatban élünk, két hetente talalkozunk. Most lenne a második het hogy nem találkoztunk, szóval most lenne itt az ideje plusz itt az őszi szünet. De a barátom kitalálta, hogy Jövőhet közepéig nem találkozhatunk, mert neki jövőheten van a szalagavato tancprobaja es nem hagyhatja cserben a lány partnerét, plusz fel hogy nem tudja megtanulni es leég.
En erre megsértődtem es közöltem vele, hogyha emiatt nem talalkozunk velem, miközben egyutt lehetnénk akkor ne is jöjjön.
Na most. Szerintetek jogos vagy sem? En ugy érzem ezzel elhanyagol es nem érzem magam egyáltalán fontosnak, mert szerintem ha kihagy egy próbát abba senki nem hal bele, nekünk is lesz de a fel tánc csoport elutazik, es érdekes hogy egyikük sem marad otthon csak azért mert tánc lesz. Szerintetek?
Én nem annyira értem ezt a kifogást. A szalagavató táncpróbája hetente van, nem? Az, hogy jövőhéten van egy próba, miben zavarja azt, hogy esetleg ti előtte két napot együtt legyetek? Akár még veled is gyakorolhat.
Nekem ez nagyon olcsó kifogásnak tűnik. Lenne bőven olyan indok, amit megértenék, de ezen én is kiakadnék.
21N, 4 éves párkapcsolat (hetente találkozunk)
Nem tudja átrendezni a programját úgy, hogy jó legyen?
Mivel nem járok már suliba, lövésem nincs, hogy őszi szünet mikor van, és azt se vágom, hogy ez most hogy is ütközik a táncpróbával.
Szerintem az érzelmi zsarolást ne alkalmazd rajta (ha emiatt nem találkozunk, akkor ne is jöjjön), mert annak jó vége nem lesz.
szerintem egy szintig oké h szerelmesek vagytok egymásba meg együtt vagytok, de mellette neked is van ugyanugy saját életed nem?
na tényleg szereted akkor el tudod fogadni, hogy mindenkinek egyszer van jo esetben szalagavatoja és ha azt elb*ssza akkor arra örökre emlékezni fog és sajnálni fogja, de barátnöje meg valoszinü több is lesz neki, ha meg nem akkor mákos vagy és nincs értelme ezen hisztizni
Khm csak szeretném elmondani hogy minden egyes szallagavató novemberben van főként a végén tehát ez egy mellé lövés volt.. :/
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!