Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos-e, hogy megsértődtem?
"mondtam, hogy nem kérek" - Ha kijelented, hogy nem kérsz, ne sértődjél meg, ha nem kínál meg. Logikus.
27N
Ha megkérdezi, hogy kérsz-e, amire nemleges választ kapott, utána pedig az áll feljebb neked, hogy meg se kínál... hát érdekesen közelíted meg a dolgokat. Teljesen jogtalanul sértődtél meg.
34/N
Dehogy jogos!! Kérdezte hogy kérsz-e? Csináljon?
Nem kellett! Akkor utána mi a francért állsz neki hisztizni hogy nem kínált meg??
Ha akkor nem kellett utána minek kóstolgatnád az övét??
- "mondtam, hogy nem kérek" - logikus, hogy nem is kínál meg, senki sem gondolatolvasó
- "kösz, hogy meg se kínálsz" - belerúgsz egy ártatlanba
- "odatartotta de nem nézett rám" - illett volna megköszönni
- "így már nem kell" - de te inkább belerúgsz még egyet
- "3x kérte, hogy igyak belőle" - szegény... még próbált is békülni
- "úgy összeveszett velem, hogy nem aludtam vele" - nem csodálom, hogy a fentieken kiakadt
gondolkozz el egy picit:
- "kösz, hogy meg se kínálsz" >> "azért belekóstolhatok a tiédbe?" - és máris nincs ez az egész hiszti.
Kedves Kávéfőző Uraság!
A normális nők nevében kikérem ezt a menstruációs hiszti dolgot! Az idióta nők azok idióta nők és nem a menstruáció miatt. A normálisak meg menstruáció alatt sem hisztipannák.
Nem kértél, de te sértődtél meg, mert nem kaptál.
Nem is értem honnan jött neked ez a jogos-e vagy sem kérdés.
Egyáltalán nem volt jogos a sértődöttséged.
Szegény pasid...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!