Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogos-e, hogy megsértődtem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos-e, hogy megsértődtem?

Figyelt kérdés
Párom turmixot készített, megkérdezte, hogy csináljon-e nekem is...mondtam, hogy nem kérek. Bejött mellém 5perc múlva és meg sem kínált csak iszogatta mellettem, mire mondtam, hogy kösz, hogy meg se kínálsz. Ő odatartotta de nem nézett rám, amire megsértődtem és mondtam, hogy így már nem kell. Még 3x kérte, hogy igyak belőle de végül úgy összeveszett velem, hogy nem aludtam vele. Volt-e okom megsértődni, hogy nem kínált meg, majd azt mondani, hogy már nem kérek belőle?
2015. máj. 22. 09:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Még a pasid? Ha így folytatod nem sokáig...
2015. máj. 22. 10:20
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
És az ilyen pi.csáknak van pasijuk :)))
2015. máj. 22. 10:25
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt párkapcsolatok témakör. Akkor milyen a nem felnőtt? Ha nincs probléma, akkor csináljunk...
2015. máj. 22. 10:39
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem minek kell feleslegesen hisztizni, és keresni a balhét... nem igazán szeretheted a párod, ha ilyen apróságok miatt képes vagy neki stresszt és fájdalmat okozni.

Megkérdezte kérsz-e, te nemet mondtál. De mikor a sajátját elkezdte inni te megsértődtél, mert nem kínált meg. Elárulom, hogy nem a szolgád, nem vagy feljebb való, hogy könyörögnie kellene, hogy csinálj olyat, amiről úgy tudja nem szeretnéd... szegény nem gondolatolvasó.

Simán ki lehetett volna backkelni az egészet azzal, hogy odabújsz hozzá, és kedvesen megkérdezed, hogy megkóstolhatnád-e az övét. Akkor biztos adott volna, ő is boldog, mert örömöt okozott neked, és te is, mert megkóstoltad. Arról már nem is beszélve, hogy nem vesztek össze.

Komolyan egyes nők csak feszültséglevezetésnek használják a párjukat...

2015. máj. 22. 10:40
 15/23 Mi közöd Tőle ***** válasza:
0%
Szerintem köztetek komolyabb gondok is vannak, mint holmi turmixos félreértés. Gondolom te vagy a nő a kapcsolatban, bár nem egyértelmű a dolog. Szeretnéd, hogy jobban kommunikáljon veled a pasid, de ő sz*rik rád. Ez neked nem tetszik. Teljesen jogosan. :D
2015. máj. 22. 10:59
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak provokáció, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy létezik olyan ember, aki nem veszi észre magát ilyenkor, hogy mennyire ellentmond saját szavainak. Amúgy hallgasd meg a Belgától, az "Az a baj" című számot, rólad mintázták.
2015. máj. 22. 11:07
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező te ostobább vagy, mint a csizmám talpa...
2015. máj. 22. 11:10
 18/23 A felhasználó ***** válasza:
100%
Nem jogos. Egy liba vagy.
2015. máj. 22. 11:14
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Mi közöd Tőle: Szerinted, ha a pasija megkérdezi, hogy kér-e abból, amit csinál, az nem a megfelelő kommunikáció? Mi kell még, írjon sms-t, e-mail-t is róla?

Sok olyan pasit ismerek, aki tényleg sz***k a barátnőjére, de olyan barátnőim is vannak szép számmal, akik a pasijukat szolgának próbálják nézni.

2015. máj. 22. 11:15
 20/23 fine rice ***** válasza:
94%

Egyáltalán nem jogos, de az előttem szólóktól már megkaptad érte a magadét.

Szegényt úgy leteremtettétek, hogy egy életre megútáltattátok vele a turmixot, az krucifix.

#2: Gyakran eszembe jut ez, csak épp megcserélve a szerepeket. Én is rácsodálkozom ilyenkor a világra.

21/F

2015. máj. 22. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!