Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos hogy megsértödtem?
Barátomtól megkérdeztem h szerinte szép vagyok-e [néha jól esik 1-2 kedves szó :) ]
Erre azt irta h a derekamból ,meg a combombol fogyhatnék ,tudni kell h nem rég lefogytam 20kgot [akkor még nem voltunk eggyűt]annyira rosszul esett :(
Azt hittem h az lessz a válasz h igen vagy iesmi erre ...
Jogosan sértödtem meg v csak túlreagálom ?
De a fiúk nem bírják az ilyen kérdéseket, hogy: Szép vagyok? Kövér vagyok? ettől csak kikészülnek. Majd ha szépnek talál, úgyis mondja. Szerintem csak elmondta véleményét.
18/F
Örülj neki, hogy ilyen őszinte. Ez már elég bizalmas kapcsolat jele. Ha ezt mondta volna: "Igen, tökéletes vagy." Azzal hazudott volna neked, te meg ezután magadat csaptad volna be, elbíznád magad, és visszaszednéd azt a 20kg-t is.
Így most neked is jobb lesz, és neki is. Attól függetlenül amúgy, hogy ezt mondta, biztos szépnek tart, különben nem is lenne veled.
szerintem érthető h megsértődtél, nekemsem esett volna jól. de nézd a jó oldalát, legalább nem vágott át.
bevágni a dúrcát viszont nemkell, sztem elég annyi h elmondod neki, h azért hozzátehette volna, h de nekem ígyis tetszel, persze ha igaz :D
Örülj, hogy őszinte a barátod. Ennél jobbat nem is kívánhatnál! Amikor valaki azt mondja, amit hallani szeretnél azt manipulációnak hívják!!
Ha megsértődtél, az annyi hogy nem bírod a kritikát, ha 20 kilót fogytál, nem kis dolog, de ez nem befolyásolhatja a válaszát, akkor se ha tud róla! Attól még ottvan a felesleg, és rámutatott, hogy mivel kell még foglalkoznod!! Ha mindig megsértődsz neki sem éri majd meg, hogy igazat mondjon, és egy idő után rózsaszín ködöt fest, ahelyett hogy válaszolna arra amit kérdezel!!
Ha igazat mond, a javadra válik. Csak bírd ki, akkor is ha fáj..
Most döntsd el, jogos volt-e vagy sem!
21/F
Klasszikus férfi-nő probléma.
Egyrészt mondhatod azt, hogy tárgyilagosan őszinte volt, mikor te bókokat vártál, emiatt jogosan sértődtél meg.
Másrészt, férfiaknál ez úgy működik: hülye kérdésre hülye válasz. Azt kérdezted, szép vagy-e, erre ő válaszolt, elemzően. Ha másként kérdezted volna, pl szépnek találsz? tetszem neked? valszinű máshogy válaszol.
A pasik nem értenek a célzásokból. Neki ez a kérdés: szép vagyok? azt jelenti: a barátnőm tudni akarja, szép-e. Nem pedig azt: a barátnőm egy-két kedves szót akar hallani.
Ezt hívják férfilogikának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!