Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek ez nem volt fura?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez nem volt fura? Jogos, hogy megsértődtem?

Figyelt kérdés

Pénteken délután a barátom öccsének az esküvőjére voltunk hivatalosak (csak polgári volt).

A teremben 2 oszlopban voltak székek, mind a két sorban 4 szék (na meg rengeteg sor, ugyebár). A jobb oldalon ültek a menyasszony hozzátartozói, bal oldalon pedig mi. Az 1. sorban 3 szék már foglalt volt, barátom beült arra az 1 székre, én meg (jobb híján) mögé ültem..

Nagyon hülyén éreztem, eszébe sem jutott, hogy ez milyen rosszul esik nekem.. Miért nem ült mellém?! Ráadásul a bátyja mondta is, hogy ő inkább átül a 2. sorba, én meg üljek a helyére, és így a barátom mellett ülhettem volna. De barátom mondta, hogy jó ez így...

Néha annyira figyelmetlen, de ez annyira rosszul esett.. Szerintetek jogosan sértődtem meg?

2012. ápr. 30. 20:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%

ez nekem is rosszul esett volna..

jó, nem eget rengető dolog, de akkor is. sokszor ilyen figyelmetlen? hosszutávon nem igazán tudnám tolerálni az ilyesmit.

2012. ápr. 30. 20:33
 2/18 A kérdező kommentje:

Kisebb dolgokban szokott figyelmetlen lenni, de ezeket nem vettem még fel ennyire, mint ezt a pénteki esetet.

Ez tényleg nagyon rosszul esett...

2012. ápr. 30. 20:34
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem is jogosan bántódtál meg, ha már egy pár vagytok, eseményeken azért együtt ülhetnétek, és ez nagy figyelmetlenség volt a párodtól. Szerintem ne maradjon benned a tüske, de ne veszekedj vele emiatt. Csak egyszerűen mondd el neki, figyelmeztesd, hogy "Szívem, egy kissé kellemetlenül éreztem magam pénteken, mert..."

Szerintem ebben nem lesz semmi bántó a számára, de megtudja, hogy kissé jobban kéne rád figyelnie.

2012. ápr. 30. 20:49
 4/18 anonim ***** válasza:
78%

ne figyelj a másodikra kérdező! jó nagy butaságot mond! a hiszti azt jelenti, hogy ok nélkül bukik ki valaki. de ez nem ok nélkül esett rosszul....

egy párkapcsolatban igenis fontos, hogy figyeljünk egymásra.

aki válogatás nélkül lenyel, eltűr mindent, az nem egyenlő társa a párjának, már bocs. úgy hogy annyira ne legyél magadra büszke, kedves második, mert azzal ellentétben, hogy te mit gondolsz, nem az "igazi nők" viselkednek úgy ahogy szerinted kéne, hanem a "neked kuss van p.csa" jellegű "barátnők".

2012. ápr. 30. 20:50
 5/18 anonim ***** válasza:
81%

ma 20:46

Nem akarom védeni a kérdezőt,de mégis mit vársz egy olyan sértő hozzászólásra,hogy egy hisztis,és dobni fogják..Hát persze,hogy kiakadt,és káromkodik egyet..Mivel szemtől szemben nem tud érvelni,így a káromkodás marad.Csak azt ne mond,hogy te nem káromkodsz..Mert ha nem is,de egy ismeretlenről rögtön azt vágod le,hogy hisztis,és csak te lehetsz tökéletes..

Kedves kérdező.

A párod viselkedése eléggé sértő,hiszen alap az,hogy egy ilyen összejövetelnél a párok együtt jönnek,együtt vannak,és együtt mennek.Az illem szerint nektek egymás mellett kellett volna ülni,és elég szomorú,hogy ezt a párod nem tartotta fontosnak.

2012. ápr. 30. 20:52
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
(természetesen olyan helyzetekre gondolok, mint pl a kérdésben szereplő eset, nyilván az a legjobb, ha nem is adódik olyasmi, amin ki kelljen akadni :) de ha már egyszer megtörtént, akkor nem feltétlenül helyes az, ha csak nyelünk egyet és megyünk tovább)
2012. ápr. 30. 20:53
 7/18 A kérdező kommentje:

Mindketten elég szétszórtak vagyunk, én is sokszor megbántom őt, de ezeket egyikünk sem veszi magára. Meg sokszor nem gondoljuk előre át azt, amit mondani akarunk, ebből is adódik néha félreértés. Szóval az eddigi figyelmetlenségek nem is érdekeltek/érdekelnek, mert én is figyelmetlen vagyok.

De ez valahogy nagyon bántó volt számomra. Ott ültek mellettem a tök ismeretlen rokonok, nem is tudom, mit hihettek rólam és a barátomról, hogy milyen sz@r lehet a kapcsolatunk.. Mert hát már az étteremben fogta a kezemet,, ráadásul kérdezgették is tőlem, hogy miért ültem a 2. sorba.. Nem is tudtam mit mondani...

2012. ápr. 30. 20:59
 8/18 A kérdező kommentje:
Amúgy nem veszekedtem vele emiatt, de a hangulatomra eléggé rányomta a bélyeget, már kedvem se volt az egészhez. Legszívesebben a polgári előtt elmentem volna, de jóban vagyok az öccsével, gondolta illő, ha inkább maradok. A vacsiról meg nem tudtam meglógni, pedig semmi kedvem nem volt ahhoz, hogy a barátommal legyek ezek után...
2012. ápr. 30. 21:00
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kétség kívül kellemetlen helyzetbe hozott a párod. Orvosoljátok egy kis beszélgetéssel :) Jobb, ha tanul belőle. Azért ennyire nem lehet figyelmetlen a párjával szemben.
2012. ápr. 30. 21:02
 10/18 A kérdező kommentje:

Semmi kedvem nincs most beszélgetni vele, ráadásul menzesz előtt vagyok, még érzékenyebb is, hangulatom is 0 azóta...

Aznap együtt aludtunk, de 1 szót sem beszéltem fele, "nagyon fáradt vagyok" címszó alatt, másnap pedig hamar hazajöttem..

2012. ápr. 30. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!