Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek ez nem volt fura?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez nem volt fura? Jogos, hogy megsértődtem?

Figyelt kérdés

Pénteken délután a barátom öccsének az esküvőjére voltunk hivatalosak (csak polgári volt).

A teremben 2 oszlopban voltak székek, mind a két sorban 4 szék (na meg rengeteg sor, ugyebár). A jobb oldalon ültek a menyasszony hozzátartozói, bal oldalon pedig mi. Az 1. sorban 3 szék már foglalt volt, barátom beült arra az 1 székre, én meg (jobb híján) mögé ültem..

Nagyon hülyén éreztem, eszébe sem jutott, hogy ez milyen rosszul esik nekem.. Miért nem ült mellém?! Ráadásul a bátyja mondta is, hogy ő inkább átül a 2. sorba, én meg üljek a helyére, és így a barátom mellett ülhettem volna. De barátom mondta, hogy jó ez így...

Néha annyira figyelmetlen, de ez annyira rosszul esett.. Szerintetek jogosan sértődtem meg?

2012. ápr. 30. 20:31
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Kedves crash1, aki privát üziben bombáz a hülyeségeivel! Innen törölték a kommentjeid, én meg letiltottalak, hogy ne írhass nekem üzit.

Szóval nyugodtan küld, látszik, hogy melyikünk a butább... Na puszi!

2012. ápr. 30. 21:21
 12/18 anonim ***** válasza:
11%

Erdekes hogy jo par segito valaszt kaptal mar de egyik sem volt elemezve a helyzet rekunstrualasaval meg teorialig sem.

Semmi gond azzal hogy ki hova ul.

Inkabb az a fontos hogy milyennek lattad aznap a tortentek elott es milyennek a tortentek utan.

Azt kellene elemezni , mert ha mindket reszt pozitiv hatassal volt rad akkor ez az Uldogelos dolog amik Most sok ember szamara nagy gondot jelent Teljesen Indiferens

2012. ápr. 30. 21:24
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Mert most te elmeseltel egy Uldogelos reszt.

Ebboll mink semikepen nem Mondhatunk neked a Parod szemelyisegerol,sem arrol mit gondolt pont abban a pillanatba es valojaba mit erzet,sem Arrol amilyen viselkedesi es tartozkodasi,erzelmi elveket epitett ki A szemelyed iran.

2012. ápr. 30. 21:28
 14/18 A kérdező kommentje:

De nem akarom, hogy a párom személyiségéről bármit mondjatok, mert szeretjük mást.

A kérdést olvasd el légyszi még egyszer...

2012. ápr. 30. 21:29
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

Olvastoam en milenek gondolsz?

Eleg neha egy mondatok elolvasni mert a tobbit is latja az ember a szemevel valahogy a mondatok egyszeri olvasasa tortenik meg.

Semmi gond kerdessel, csak az hogy nincs mit ezen erzelmileg sem etikailag megoldani...Mivel nem jelolheto meg semmifele motivum kent amely negativ hataskent, amely veszelyeztethetne Akarmilyen Par kozt Letrejott Kapcsolat Tulajdonsagait

De mar ecaka van maskulombe es eleg nehez mar ilyenkor, emberi tulajdonsagokal , es eszervekel egyutt vizsgalni tenyeket

2012. ápr. 30. 21:43
 16/18 A kérdező kommentje:
Hát nem értem, hogy mit írsz, mert tele van helyesírási hibákkal, nincs tagolva.. Pedig elolvastam párszor... Bocs
2012. ápr. 30. 21:44
 17/18 anonim ***** válasza:
75%

21:43

Te Joshi Bharat vagy, vagy csak ilyen pocsék a helyesírásod és magyar vagy?

2012. ápr. 30. 21:51
 18/18 anonim ***** válasza:
25%

neha bizony elehet utve a betu ,de nem tema milen szarmazau vagyok...

en csak segiteni akrtam, sokszor van ugy hogy az ember nem ul az melle aki szeretne megiscak hogy mele uljon...

de megis az az ember nem gondolt, s erzet azt amit a szemely feltetelezet rola ki melle nem let ulve

ossze vissza ugral a konzol neha ha irok

2012. ápr. 30. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!