Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a sértődés és a durcáskodás a barátnőm részéről?
Jézusom:/
Teljesen igazad van! Ne hagyd, hogy bolondot akarjon csinálni Belőled! Ez a TE bulid lesz, TE döntöd el, hogy milyen legyen. Majd ha neki lesz lánybúcsúja, mászkáljon ő a sütivel, meg a szalaggal...
...és még Ő sértődött meg??? Ez ám a nem semmi! Nem akarok rosszindulatú lenni, de szerintem ha ezek után elmegy mégis a bulira, akkor végig azt fogja hajtogatni, hogy "ez így nem jó", stb. El fogja rontani... Szerintem.
azért gondolj bele,hogy a pasid lányokkal fog mulatni..
te meg társasozni akarsz.. te jó ég:D
Köszönöm a válaszokat!
Nekem emlékezetes lesz akkor is, ha csak egyszerű estét tartunk. Legénybúcsú meg lehet, hogy nem is lesz. A vőlegényem nem nagyon szeretne, ha lesz is, akkor sem akar ő sem valami vad partyt. Mi ilyenek vagyunk. Mi egymással éljük meg a vad dolgokat. A barátnőm meghívását egyébként nem fogom visszavonni, ugyanis a legszebb csajos estéimet szinte mindet vele töltöttem, így én nagyon szeretném, ha ezen a "bulin" is itt lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!