Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jogos a sértődés és a durcásko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a sértődés és a durcáskodás a barátnőm részéről?

Figyelt kérdés
Szóba került, hogy milyen lánybúcsút szeretnék, és mondtam, hogy én úgy képzeltem el, hogy barátnők összeülünk, iszogatunk, esetleg játszunk valamit (activity, tabu ilyesmi). Erre az egyik barátnőm teljesen kikelt magából, hogy kell egyen póló, meg játékos feladatok (pl.: sütit sütök, és azt kell eladnom idegeneknek az utcán), meg veszünk nekem ilyen szépségversenyes szalagot, amire rá lesz írva, hogy a legszebb ara, vagy valami, és abban mászkálok majd a városban meg ilyenek. Én mondtam, hogy én nem szeretnék semmi ilyen felhajtást, én csak szeretnék egy jó estét és éjszakát a barátnőimmel. Azóta állandóan azt hajtogatja a barátnőm, hogy elcseszek mindent, meg ez így nem lesz jó, és majd rájövök, hogy elszalasztottam a legjobb buli lehetőségét. Hiába mondom neki, hogy amikor majd neki lesz lánybúcsúja, akkor majd ilyet szervezünk neki, de én nem vagyok egy magamutogató fajta, és én nem érezném jól magam, ha például idegen embereknek kellene süteményt árulnom, meg kényelmetlenül érezném magam egy legszebb szalaggal, amikor messze vagyok én attól, hogy legszebb legyek. Már odáig jutottunk, ha megyünk valahova, és találkozunk valami ismerőssel, akkor mindig elmondja, hogy nem akarok normális lánybúcsút. De nekem egy normális lánybúcsú egy normális este a barátnőkkel. Jogosan van megsértődve most rám? Azt mondta, hogy meggondolja még, hogy egyáltalán eljön-e.
2012. jan. 24. 19:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
A te lánybúcsúztatód, te döntöd el mit szeretnél. Senki ne szóljon ebbe bele. Nem jogos a sértődöttség.
2012. jan. 24. 19:11
 2/15 anonim ***** válasza:
87%
ez 1 barom, akkor inkább ne is menjen.Nem tudom miért lenne jó neki ha te kellemetlenül feszengnél az utcán, miközben idegeneket szólítasz le...
2012. jan. 24. 19:12
 3/15 anonim ***** válasza:
89%
szép kis barátnő, pont csak azt tojja le, hogy a főszereplő mit szeretne :D hát, nekem nem is hiányozna...
2012. jan. 24. 19:13
 4/15 anonim ***** válasza:
55%
Nem jogos, hogy megsértõdött rád. Viszont az ötletet nem tartom rossznak, egy kis emléknek idõskorban nem rossz.
2012. jan. 24. 19:14
 5/15 anonim ***** válasza:
86%

Jézusom:/

Teljesen igazad van! Ne hagyd, hogy bolondot akarjon csinálni Belőled! Ez a TE bulid lesz, TE döntöd el, hogy milyen legyen. Majd ha neki lesz lánybúcsúja, mászkáljon ő a sütivel, meg a szalaggal...

...és még Ő sértődött meg??? Ez ám a nem semmi! Nem akarok rosszindulatú lenni, de szerintem ha ezek után elmegy mégis a bulira, akkor végig azt fogja hajtogatni, hogy "ez így nem jó", stb. El fogja rontani... Szerintem.

2012. jan. 24. 19:16
 6/15 anonim ***** válasza:
5%
Azért van köztes megoldás, például elrejteni a város különböző pontjain üzeneteket és úgy célba érni valami jó poénra stb.Lehet úgyis, hogy ne feszengj, viszont ne egy átlagos összeröffenés legyen.
2012. jan. 24. 19:21
 7/15 anonim ***** válasza:
27%

azért gondolj bele,hogy a pasid lányokkal fog mulatni..

te meg társasozni akarsz.. te jó ég:D

2012. jan. 24. 19:22
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőd egy kretén. A Te lánybúcsúd. Ha úgy tartja kedved, nem is tartasz lánybúcsút. Őt mindenesetre ne hívd meg ilyen hozzáállással, mert csak rontani fogja a hangulatot. Biztos hiányzik már neki, hogy alaposan benyomhasson, aztán felszedhessen valakit az italra hivatkozva.
2012. jan. 24. 19:25
 9/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nekem emlékezetes lesz akkor is, ha csak egyszerű estét tartunk. Legénybúcsú meg lehet, hogy nem is lesz. A vőlegényem nem nagyon szeretne, ha lesz is, akkor sem akar ő sem valami vad partyt. Mi ilyenek vagyunk. Mi egymással éljük meg a vad dolgokat. A barátnőm meghívását egyébként nem fogom visszavonni, ugyanis a legszebb csajos estéimet szinte mindet vele töltöttem, így én nagyon szeretném, ha ezen a "bulin" is itt lenne.

2012. jan. 24. 19:33
 10/15 anonim ***** válasza:
23%
Pedig a barátnődnek van igaza. Tudod te, hogy a pasik egy ilyen legénybúcsúra egy nagy, dug.ós, tivornyás estét szerveznek? Hogy szegény vőlegény még utoljára szabadnak érezhesse magát. Különben a másvilágon az összes kihagyott punc.it az orrára húzzák majd.
2012. jan. 24. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!