Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan tudnánk ezt nyugalomban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnánk ezt nyugalomban megbeszélni, sértődés nélkül? Járt még így valaki? (Folytatás lent)

Figyelt kérdés
SOS! Párom öt hónapja megkérte a kezem, és azóta hogy kiderült hogy kisbabánk lesz. A probléma az anyóssal van.Egészen addig jóban voltunk, míg terhes lettem. Nála lakunk, házimunkát átvállaltam, tojáshéjon lépkedtem. De most támadásba lendült. Először a mi életünkbe akart beleszólni, most már a kicsimébe: ki legyen a keresztszülő, hova rakjuk a kiságyat stb. De mi nem akarunk ott lakni, de ez őt nem érdekli. Továbbá nem akarja hogy összeházasodjunk, de mi még a baba előtt meg szeretnénk tenni.
2010. máj. 11. 11:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%
amíg anyósnál laksz, úgy táncoltok ahogy ő fütyül. Ha elköltözöl tőle, akkor az anyósnak semmilyen beleszólása nem lesz a dolgaitokba.
2010. máj. 11. 11:10
 2/17 anonim ***** válasza:
93%
Hát szerintem nagyon gyorsan költözzetek el onnan mert ez csak rosszabb lesz.Mire megszületik a pici addigra mindenképp mert nem lesz külön életetek helyetted akarja majd nevelni stb.Sőt ha elköltöztök lehet h még akkor is le kell állítani párszor.
2010. máj. 11. 11:14
 3/17 A kérdező kommentje:
Nekem az fáj, hogy kijelentette, nem költözünk el, stb stb
2010. máj. 11. 11:14
 4/17 anonim ***** válasza:
91%

Semmikepp ne engedjetek meg, hogy beleszoljon az eletetekbe, mert kesobb a fejetek tetejere is felul majd.A parod kellene valahogy az anyjanak megmagyarazza a dolgokat mert akkor megsem sertodik meg annyira, mint, ha te mondanad meg.Tegyetek azt, amit mindketten akartok, hazasodjatok ossze, koltozzetek el, ugyanis ti egy kulon csalad vagytok.Lehet, hogy meg fog sertodni, de majd csak megbekel, amikor meglesz a kisunoka es kesobb belatja, hogy nektek volt igazatok.Amugy miert nem akarja, hogy osszehazasodjatok?

Sok szerencset es boldog babavarast!

2010. máj. 11. 11:15
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Amikor ilyen történetet olvasok felmegy a vérnyomásom. Miért vannak ennyire ostoba szülők. Fogalmam sincs mi a célja az anyósnak ezzel, mert segítség címszó alatt szétrombol egy családi életet. Én drasztikus lépések embere vagyok. Szemtől szembe mondanám el, hogy mire vágyom, mi a célom, s azt hogyan akarom elérni. Ha kérek segítséget akkor biztos kinyitom a szám, ha nem akkor az azt jelenti, képes vagyok megoldani.
2010. máj. 11. 11:15
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Apóssal hogy állsz? van esetleg? mert lehet h azé nem aakrja h elmenjetek, mert:

- egyedül lenne

- a fiacskáját nem tudja még elengedni

- sokat akar lenni az unokával.

Ezeket mind meglehet érteni, de azt viszont neki kell megérteni h a fia felnőtt, téged akar s nem anyuci szoknyája mellett lenni. gyerek előtt meg tartsátok meg az esküvőt. Indok: ha vallásos, akkor azért h ne legyen házasságon kívüli gyerek, ezt meg kell értenie.

És egyetértek az előttem szólókkal. a fejetekre fog nőni. nem csinálhatsz azt amit akar, mert nem a te házad. Ha meg kotnyeles, akkor majd azt veszed észre, hogy még a fürdetésbe, pelenkázásba, etetésbe is beleszól. Igen ő már felnevelt egy/több gyereket, de akkor is ez a TE dolgod lesz! És ezt semmiképp ne hagyd! mert gyorsan felnő majd a gyereked, s majd az lesz h te alig csináltál vmit, mert mindent az anyós kierőszakolt!

Vigyázz, és okosan tálald ezeket, és a Pároddal kell megbeszélni, és ha döntötök akkor meg mentek és kész!

Sok sikert! s gratula a picihez!

2010. máj. 11. 11:24
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
De ez neked miert faj /kerdojel/ Ha elakartok koltozni, tegyetek meg, foleg, ha lehetosegetek van. Ha nincs, akkor surgosen keressetek vmi olcso alberletet, az is jobb, mint nala. Egyebkent mit csinal, ha koltozni akartok /kerdojel/ Lekotoz, vagy mi /kerdojel/
2010. máj. 11. 11:25
 8/17 A kérdező kommentje:

A legrosszabb hogy páromat három évig az apja ellen uszította, hogy ennyit nem tesz érted, bezzeg én!

Páromat tíz éves korától az apja nevelte, az anyja elhagyta.

Párom elzüllött, ezért 18 éves korában az ország másik végére kellett költöztetni. De ez egy másik sztori.

Most sok hazugságra fény derült, párom is megbeszélt mindent az édesapjával, és három éves keserűségtől szabadult meg.

Mi kaptunk itt jó házajánlatot(4millió egy házért, amit másfél millióból ki lehetne javítani)

Nem szeretnék családi káoszt előidézni, de tudom édesanyámtól (27 éve él együtt a nagyimmal...)

Hogy tök mindegy mit teszek, én leszek a szemét.

De én nem szeretném.

Tudom hogy boldogan lennénk itt mi hárman, apóssal és a mostohaanyóssal is sokkal jobban kijövök, lenne munkánk itt, bár eléggé messze lennék az én családomtól

(Őrségi vagyok, párom Nyírségi)

Valami konfliktusmentes megoldást szeretnék.

Nem akarom hogy párom miattam bárkivel is rosszban legyen.

SOS!!!!

2010. máj. 11. 11:35
 9/17 A kérdező kommentje:
Jah elvált szülők!
2010. máj. 11. 11:36
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Lehet nem jól értettem, de azt mondod, hogy a párod édesanyja, aki most dirigálni akar nektek, 10 éves korában elhagyta a párodat?? Mert ha jól értettem, akkor ne legyen lelkiismeret-furdalásod semmi miatt, mert egy Anya nem hagyja el a gyerekét!!

Tessék a sarkadra állni, Neked is és a Párodnak is!!! Olyan nincs hogy ő szabja meg a dolgokat, és ezt kerek-perec egyértelműen most meg kell mondanotok neki, mert csak rosszabb lesz. Biztos sokáig duzzogni fog, de ha akarja veletek tartani a kapcsolatot, akkor majd megbékél.

2010. máj. 11. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!