Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan tudnánk ezt nyugalomban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnánk ezt nyugalomban megbeszélni, sértődés nélkül? Járt még így valaki? (Folytatás lent)

Figyelt kérdés
SOS! Párom öt hónapja megkérte a kezem, és azóta hogy kiderült hogy kisbabánk lesz. A probléma az anyóssal van.Egészen addig jóban voltunk, míg terhes lettem. Nála lakunk, házimunkát átvállaltam, tojáshéjon lépkedtem. De most támadásba lendült. Először a mi életünkbe akart beleszólni, most már a kicsimébe: ki legyen a keresztszülő, hova rakjuk a kiságyat stb. De mi nem akarunk ott lakni, de ez őt nem érdekli. Továbbá nem akarja hogy összeházasodjunk, de mi még a baba előtt meg szeretnénk tenni.
2010. máj. 11. 11:05
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%
Szia!Én évekig laktam az anyósommal és ki nem álltam, ráment a kapcsolatunk! Inkább menjetek albérletbe...A kicsinek sem jó ha idegeskedsz!!!
2010. máj. 11. 13:49
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ettől a dumától bevadulok, hogy az ő házában húzzátok meg magatokat..... brrrrr.... Alkalmazkodni kell, de nem mindent feladva és padló alatt közlekedve. Aki pedig beengedi a házába a másik embert legyen már egy kicsit azért jóindulatú és ne akarjon mindenáron keresztbetenni a másiknak, csak azért, mert az ő házában lakik. Nem idegenről beszélünk az isten áldjon meg! Kérdezőnek azt tanácsolom, hogy megakadályozni nem tud anyósod, hogy elköltözzetek, tegyétek azt, ha megtehetitek, mert az ilyen ember nem fog békét hagyni. Te írtad, hogy a párodat az apja ellen uszította, most meg majd ellened próbálja. Ha a párod melletted áll, akkor költözés mihamarabb. Esküvőt meg úgy is lehet rendezni, hogy 2 tanú és szevasz. De anyós nélkül lehet, az biztos. Nehogy már ő mondja meg, hogy legyen-e esküvőtök vagy ne, illetve hogy a saját lábatokra álljatok-e egy külön lakásban vagy sem..... Szóval álljatok a sarkatokra. Próbáljátok normális ordítozásmentes stílusban előadni, aztán ha nem veszi a lapot, akkor nem kerülhető el a konfliktus. Ha elkerülöd, azzal magatoknak ártasz. Arról nem is beszélve, hogy Neked most nem kellene idegeskedned a baba miatt. Sok sikert!
2010. máj. 11. 13:57
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Költözzetek el, úgysem fog kötéllel visszahúzni, messziről nyugodtan tarthat szemétnek.
2010. máj. 11. 17:02
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Mi az hogy ő nem akarja hogy összeházasodjatok?Holnap reggel menjetek el bejelentkezni az anyakönyvvezetőhöz.Ne szóljatok róla az anyósnak,hisz ő úgysem támogatja a dolgot.Egy hónap múlva összeházasodtok.Ezt csak utólag mondjátok el az anyósnak,akkor már nem tud beleszólni.Lehet hogy még szerencsétek is lesz,és annyira megsértődik hogy még ő fog elzavarni a háztól titeket.:)

Persze ennek annyi hátulütője lesz hogy a te szüleid sem lesznek jelen a nagy napon,meg nem tudtok nagy felhajtást csinálni az esküvőtökből(ha esetleg azt szeretnétek),de sajnos valamit valamiért.

Viszont van egy tisztább megoldás is.Az anyós ha akarja ha nem ,nyíltan,olyan esküvőt szerveztek magatoknak amilyet akartok.Ha nem tettszik neki legfeljebb nem megy el.Nem hallottam még olyanról hogy engedélyt kelljen kérni a szülőtől hogy összeházasodhatok-e a gyermekem apjával.

2010. máj. 11. 21:58
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Mégis MIÉRT foglakozol vele, hogy ő mit akar? Egy ilyen ember engem 5 mp-ig se érdekelne... Az tuti.

Az lesza keresztszülő, akit TI felkértek, az ágyat oda teszitek, ahová ti szeretnétek. Felnőttek vagytok, nem??? Akkor meg??? Ilyen embert hagysz neked dirigálni??? Ugyanmár....

2010. máj. 12. 08:51
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Az én anyósom mindig azt mondta:"Jobb távolról szeretni mint közelről gyűlölni" és mennyire igaza van!
2010. máj. 12. 10:18
 17/17 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok?

Szerintem nem normális dolog egy felnőtt párnak a szülőkkel élnie. Ok, jó hogy néha nem oldható meg máshogy,vagy ha valaki gyerekként lesz terhes persze én is azt mondanám a gyerekemnek, hogy lakhatnak nálunk, de ez nagyon nem egézséges. Ha az ember nagyon szereti a szüleit akkor se jó még egyedül se velük lakni egy bizonyos kor után, pláne nem párként és gyerekkel. Költözzetek el, házasodjatok össze, neki meg kedvesen mondjátok meg, hogy nem az ő dolga ki lesz a keresztszülő stb. Ha már nem laktok együtt nem is fog annyit beleszólni.

2010. máj. 14. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!