Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a családomnak h 2 tanú elött akarunk összeházasodni anélkül h sértődés legyen belőle?
Egyszerűen és őszintén.
Sértődés nélkül nem fogod megúszni. Én is megsértődnék, ha ilyet tenne velem a gyerekem.
Mindenképpen csak a 2 tanú? Miért nem lehet egy szűk családi esküvő, csak ti, a tanúk és a szülők?
Erre nem gondoltál?
Nem kell hozzá semmi.
Mi megbeszéltük a szülőkkel, hogy nem kívánunk felhajtást az egész eskövővel. Rugalmasak voltak, mert semmi sértődés nem volt abból, hogy csak a 2 tanúval mentünk a házasságkötő-terembe. Addig az örömszülők otthon elkészítették az ebédet, és szigorúan szűk családi körben volt az esküvői ebéd.
Lehet, hogy szerencsések voltunk annyiból, hogy mindkét család közelében, rokonságában nagy csinadrattával, hatalmas költséggel esküvő, lakodalom, és 1-2 éven belül válás. Felesleges pénzkidobásnak tartották minkét oldalról a szülők. Erről már korábban meggyőztük őket.
Sok szerencsét, és sok boldogságot.
Szia! Nekünk a polgári volt két tanú előtt, a templomi szertartás már nem. A szüleim szerintem a mai napig sértve érzik magukat, de eszembe sem jutott, hogy utólag mondjuk csak meg, előre tudták, hogy így lesz.
Sajnos a legtöbb szülő úgy érzi, a gyereke esküvőjének úgy kell történnie, ahogy a szülő akarja.
Nekem is 16 nap múlva lesz a titkos esküvőm:)
Majd utólag ha rákérdeznek, nem tagadjuk:)
Nálunk is ez van. A párommal imádjuk egymást de a szüleinket nem lehet összeengedni a két apa miatt :(
Az én apám utálja a páromét mert még sose nézte meg az féléves unokáját míg a másik bár még sose látta a szüleim olyan kijelentéseket tesz rájuk s rám, hogy a párom már nem is áll szóba vele. :(
Ha előre szólsz az szép de kiharcolhatnak valami olyat amit te nem akarsz. Míg ha késöbb szólsz akkor meg azt halgatod milyen alatomoshúzás volt. Mindkettő esetben sértődnek.
Szia!
Háát kemény dió,az biztos!
Nálunk a polgárinál a 2 tanun kívül,szülők,nagyszülők voltak és ennyi,de apám akart lenni a tanum,ezért még a nagyimat zsarolta is:(
Nálunk a férjem szabolcsi,így a keresztelőt lent tartottuk,amin nem voltak ott a szüleim,így lett sértődés.
Nem lett templomi,de nem is bánom,mert bele sem merek gondolni,hogy ott mi lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!