Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a családomnak h 2 tanú elött akarunk összeházasodni anélkül h sértődés legyen belőle?
hát ha úgy állnak hozzá, hogy te igen, a párod meg nem, nem is vagyok biztos benne, hogy m,egérdemlik, hogy egy pici energiát is feccölj abba, hogy meg ne bántsd őket.
nem arról van szó, hogy direktbe szekálni, de mivel ők nem óhajtanak tudomást venni a párodról, akivel gyakorlatilag már így is EGYség vagytok, a legszűkebb család, ne várják el, hogy népünnepélyt rendezel számukra.
Én simán megmondanám, hogy a párommal mi így döntöttünk és mivel ő mostmár a legközvetlenebb családom, az lesz,ami nekünk jó.
Rendezennek párod nélküli vasárnapi ebédet akkor,amikor nem házasodsz,ahol ugye az egyik FŐ szerep a férjuradé :)
"Kedves családom!
Nem szeretnénk az esküvő körül nagy felhajtást, és nem is tudunk mindenkit meghívni, mivel távol laknak. Ebből szintén sértődés lenne, amit nem szeretnénk. Ezért csak ketten leszünk ott."
Én és a feleségem tíz éve élünk boldog házasságban nagyváradon. Van egy tíz éves lányunk is.
Olyan időszakot fogtunk ki, amikor az akkor hatályos Román törvények szerint, még tanu sem kellet a házasságkötéshez.
Így a népes családi és baráti körből sem volt ott senki, csak mi, az anyakönvvezető és egy fényképész amikor kimondtuk a "Da"-t.
Volt sértődés, bezzegelés, szemrehányás. (Csak kardélre hányás, meg elég pénz, na az nem volt.) Elmúlt.
Szeretjük egymést,járjuk az utunkat és leginkább magunk oldjuk meg a problémáinkat.
Ennyi.
Nem bántuk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!