Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne megoldani, hogy ne legyen belőle sértődés?
Tavasszal lakodalmunk lesz, amire már elkezdtem készülődni.. :)
A helyzet a következő: részemről 2 kislány és 1 kisfiú van, aki szívesen lenne koszorúslány ill. fiú (4 és 7 évesek, a fiú 6 éves) párom részérő viszont van 6! lány (ők nagyjából egyidősek velem 24 év körüliek, 2 kisebb 15 éves)
Az a baj, hogy én nem igazán szeretném, hogy ennyi lány beöltözzön, mert nekem nem igazán tettszik, nem akarok nagy felhajtást meg ilyenek.. Az a 3 pici még direkt aranyos is lenne a menet eljén, de a többi 6 csaj...
Szerintetek mit tehetnék, hogy mindenkinek jó legyen és ne legyen sértődés? Be akarok kerülni a családba, de szerintem akkor sem kellene 6 majd\' huszonéves koszorúslány :)
Ha varratnék nekik egyforma ruhát és azt mondanám abban jöjjenek, semmi másban, abból leet sértődés? Már kinéztem néhány szép fazonú és divatos rucit, akár máshova is felvehetik, mert nem földig érő.
Véleményeket és tanácsokat szívesen fogadok, esetleg tapasztalatokat :)
köszönöm
Jól értem, a saját gyermekeid aranyosak lennének, de a jövendő férjed gyermekei, a "többi csaj" már felhajtás?!
Kérd fel őket, hogy legyenek koszorúslányok, ugyanúgy joguk van hozzá, mint a te aranyos gyerekeidnek, hiszen a családod lesznek! Majd ők eldöntik, hogy akarják-e vagy sem, s ne te mondd meg, hogy mibe legyenek, és az meg végképp nevetséges lenne, hogy egyforma ruhába! Van saját személyiségük, saját akaratuk!
Te igazi mostoha leszel már látom!
Egyszerűen felháborítóak a soraid!
Kérd meg a 6 csajt, hogy válasszanak neked menyasszonyi ruhát, na, utána megmondhatod nekik, hogy ők mibe legyenek! Jó családba bekerülést, csak a család bírjon elviselni!
Szerintem nem a kérdező gyerekeiről van szó, hanem ezek a gyerekek a családokban vannak. Igazam van?
Szerintem is idétlenül nézne ki, ha ilyen sok koszorúslányod lenne. Nem lehetne ezt velük megbeszélni? Szerintem elég nagyok már ahoz, hogy megérsék.
Te egyszerűen irigy és rosszindulatú vagy.Attól félsz,hogy szebbek lesznek a koszorús lányok nálad:D
Ezért nem szeretnéd,hogy azok legyenek,vagy csak olyan jelentéktelen ruhában amit te kinézel nekik.
Minek házasodsz ha ennyire önző vagy?Hogy leszel majd képes kompromisszumokra?Vagy a férjed úgy ugrál ahogy fütyülsz?
Én a család helyébe még annyival sem tisztelnélek meg,hogy elmenjek az esküvőtökre.
Egy igazi gonosz boszi lehetsz,sajnálom a vőlegényedet is.
Első válaszolóknak üzenem, hogy nekem még nincs gyerekem, azok a picik a testvérem gyerekei.. a másik 6 pedid a vőlegényem testvérei, ill. unokatestvérei! Mind hajadonok, így szeretnének koszorúslányok lenni.
Nem irigykedem, de soknak tartom a 6+2, azaz 8 koszorúslányt!!! Nekem az nagyon tetszik, amikor elöl megy egy kis párocska, mögötte a menyasszony (tesóm fog kísérni) mögötte pedig a vőlegény (őt is a tesója kíséri) aztán a násznép.
Azért gondoltam az egyforma rucira, hogy ne legyen akkora színkavalkád és (ahogy ismerem őket) abból veszekedés, hogy pl. majd ki húz kéket, ki zöldet, ki lilát... stb. nagyon is csinos darabot varratnék, méghozzá azért, hogy "kitűnjenek" a sorból, de mégse legyen meghökkentő senki számára, hogy 8-an lesznek + a párjaik..
Legszívesebben a barátnőimet kérném fel, mert imádom őket, de ha még ők is beöltöznek.. juuujjj, az már rengeteg.
Egyszerűen nem értem miért kell leurrogni azért, mert nem akarok annyi koszorúslányt. 6-an még előttem, hogy nézne az ki?? De most komolyan. Nincs feltűnési viszketegségem, de nehogymár a sor közepén legyek a nagy napon! Sajnos (illetve örülök) ők nagyon készülnek, de eddig nem mertem szólni, hogy én mit is akarok. Azért találtam ki az egyforma rucit. Szerintem szép lenne.
Nem azért akarom csak a "saját" kis rokonaimat koszorúslánynak, mert az enyémek, hanem mert ők még tényleg kicsik és a habosbabos nekik még jól áll :) a nagyoknak (nem tehetek róla, hogy a párom lányrokonai már nagyok) meg varratok színben egyformát, csinosat..
Vagy szerintetek mit csináljak? Páromat egyáltalán nem érdekli a dolog, neki mindegy alapon már kérdezgettem, belegondolt-e, hogy mind a 6 csajszi koszorús akar lenni. Szerinte is sok, de mit tudunk csinálni..
Nekem 13 felnőtt koszorús lányom volt 13 vőféllyel.És 3 kislány kisvőfélyekkel.Nekünk nagyon tetszett,és nem a sor közepén mentem,mert a menyasszony(az az én)és kísérete ment elől,utána a koszorús párok a szülők és a násznép.
Mind rokonok voltak,az enyémek meg a férjem rokonai vegyesen.Még mos is szeretem a fotókat nézegetni,olyan szépek voltunk.És nálunk az a szokás,hogy az első vőfély mondja a menyasszony kikérőt,és a vicces szólásokat a vacsorán a fogások között,a köszöntőket,amolyan vicces hangember a lagziba.És a vőfélyek hordják ki a vacsorát,Ők szolgálják ki a vendégeket is.Nálunk ez a státusz megtiszteltetés.
Szia!
Szerintem hívd össze őket és mond meg őszintén a véleményed. Ez a Te ( Ti ) napod, az lesz amit Te akarsz főleg így hogy a párod nem szól bele. Te vagy a főnök!!! Ha álom esküvőt akarsz és miért ne akarnál azt akkor legyél önző! Magyarázd el nekik, hogy hogy nézne ki ennyi koszorúslány. Ők sem akarnák ha a Te helyedben lennének. Vegyenek maguknak szép alkami ruhát abban is csinosak lesznek, de a két pici lányt szeretnéd koszorúslánynak. Szerintem ha elmagyarázod nekik szépen nem lesz sértődés. Ha igen akkor ez szegénységi bizonyítvány... Sok sikert!!!
Köszönöm! :)
hamarosan megbeszélem velük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!