Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne megoldani, hogy ne legyen belőle sértődés?
Tavasszal lakodalmunk lesz, amire már elkezdtem készülődni.. :)
A helyzet a következő: részemről 2 kislány és 1 kisfiú van, aki szívesen lenne koszorúslány ill. fiú (4 és 7 évesek, a fiú 6 éves) párom részérő viszont van 6! lány (ők nagyjából egyidősek velem 24 év körüliek, 2 kisebb 15 éves)
Az a baj, hogy én nem igazán szeretném, hogy ennyi lány beöltözzön, mert nekem nem igazán tettszik, nem akarok nagy felhajtást meg ilyenek.. Az a 3 pici még direkt aranyos is lenne a menet eljén, de a többi 6 csaj...
Szerintetek mit tehetnék, hogy mindenkinek jó legyen és ne legyen sértődés? Be akarok kerülni a családba, de szerintem akkor sem kellene 6 majd\' huszonéves koszorúslány :)
Ha varratnék nekik egyforma ruhát és azt mondanám abban jöjjenek, semmi másban, abból leet sértődés? Már kinéztem néhány szép fazonú és divatos rucit, akár máshova is felvehetik, mert nem földig érő.
Véleményeket és tanácsokat szívesen fogadok, esetleg tapasztalatokat :)
köszönöm
Kedves Feleség!
Nem gondoltam, hogy találok a témában hasonló problémát. Bánatomban írtam be 2 szót a Google-be (és kíváncsiságomban): "koszorúslány mostoha". És lám-lám, élő gond. És pont annak keseríti az életét, akiről éppenséggel szól az egész ünnep. mert az esküvők királynője a menyasszony. és ő választja a koszorúslányait. Akik körülötte vannak, segítik, elkísérik az utolsó lányos lépéseinél. Mert épp oly szeretettel, bizakodással, boldogsággal és kitörő örömmel vannak az esemény iránt. Ez, mint tudjuk,a legkevésbé sem mondható el általában a vőlegény korábbi házasságából (gaiból) született gyermekre. Szóval,a fröcskölődőknek azt üzenem, hogy ez nem kegygyakorlás és nem az a kérdéskör, hogy miért ne legyen boldog valaki más a célszemély helyett. és tényleg a habos-babos ruháról szól. nálunk a 15 éves találta ki, hogy a saját óvodás (3 és fél) és picike (másfél) éves mellé betotyogna. Csak, hogy legyen ruhája. és helye a családban. Helye van. Szeretet van. Gondoskodás van. És a legnehezebb az egészben, hogy éppen az apuka tanácstalansága, bénázása mérgezi a helyzetet, a készülődést. Ahelyett, hogy szépen rövidre zárta volna. megjegyzem, egy olyan lányról van szó, aki 5 éves próbálkozás után is levegőnek néz a saját otthonomban. mert az apukája hagyja. Miért lenne ő a koszorúslányom? Mert megszületett? Nem nekem. Az anyjának. Mert úgy viselkedik...
Nálatok végül is hogy volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!