Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet igazságot tenni, hogy ne legyen sértődés?
Màr bocs, de kinek lesz a lagzija? Nektek vagy a csalàdnak! Tuti nem engedném hogy beleszoljanak! De hogy ne legyen sértödés :), màr vannak zenekarok, akik mindenfélét jàtszanak, szerintem talàltok olyat, akik mindkét stilust bevàllaljàk! Igy mindenki boldog lehet! :) Sok boldogsàgot!
2009. jún. 9. 12:49
Mondjátok meg már most (hogy legyen idő az esetleges sértődés kezelésére), határozottan, hogy ez a ti esküvőtök, és olyan zene lesz, amit ti akartok. Ha a pároddal meg tudtok egyezni, akkor nincs semmi gond. A lényeg, hogy ne mondjatok kétértelmű dolgokat ("még meggondoljuk", "talán", stb.), hanem konkrétan -ami természetesen nem zárja ki, hogy kedvesen- mondjátok meg, mit akartok, pontosabban MI LESZ.
2009. jún. 9. 12:51
Ha igazságos akarsz lenni, fele-fele... ha nincs szerencséd akkor emiatt egyikük sem fogja magát jól érezni. Mondjuk, én elég kevés olyan lagziról hallottam, ahol reggae zene volt (0 db). Olyan helyeket viszont ismerek, ahol 2 lagzit és esküvőt tartottak (nem kis pazarlás!) A lány "falujában" volt a polgári esküvő egy lagzival, ottani rokonokkal, szolíd keretek közt, egy hét múlva a fiú falujában templomi esküvő, sátras lagzi nagy dínomdánommal a fiú rokonaival. Az okok: az egyik hasonló a tiétekhez, 2. : anyagilag a lány szülei nem tudtak volna beszállni kellőképpen, és nem is igazán szeretik a rongyrázást, a fiúé pedig nagyon is, és kiterjedt meghívandó rokonsággal is rendelkeztek, továbbá kb. 300 km volt a 2 település között, így a vendégeket sem akarták megutaztatni, vagy elszállásolni. Minden esetre így mindenki megkapta, amit akart, csak a szülők és a testvérek voltak mindkét "lagzin", a templomi esküvőre néhány bevállalós lányrokon még elment, de a lagziba nem. Nekem kicsit furcsa volt, mert nekünk ilyen problémánk nem volt, de szerintem jobban tették, mintha veszekedtek volna rajta és aztán meg örihari.
2009. jún. 9. 12:54
Ez egy olyan téma, amivel a rokonság prímán meg tudja keseríteni a nagy napot. Nekünk is harcolni kellett, hogy ugyan már szíveskedjenek a szülők és egyéb rokonok észrevenni, hogy itt mi házasodunk, és nem ők! Apósom így is évekre megsértődött, hogy nem volt 250 fős lagzi, ahová ő döntötte volna el, ki jön (merthogy ő fizet), és vissza akarta hívni azokat, akiknek a fia-lánya esküvőjén ő ott volt. Merthogy ő fizet, ő dönt. Pedig nem hozzá mentem hozzá. Mondott is ránk kígyó-békát az egész ismeretségi körben, hogy mi szemetek nem voltunk hajlandók azt a gesztust megtenni, hogy XY ő ismerősei eljöhessenek a lagzinkba! Elmaradt a nagy ivászat, meg arészegen menyasszonytáncoltatás. Borzasztó. Na ennyit a nagy napról. Örültünk, hogy ilyet is csak egyszer kell végigverekedni az életben.
Sok kitartást és bölcsességet. A dupla lagzi jó ötlet. Nem hiszem hogy sokkal többe kerül, az étkeztetés ugyanannyi ha együtt vagy külön vannak, a terembérlet dupla, meg a ruha. Szerintem megéri, sok sértődést és konfliktust lehet vele megspórolni. Azt meg senki sem veszi zokon hogy egy rakás ismeretlen ember nincs ott. Úgysem őértük mennek el, hanem hogy ŐK MAGUK jól érezzék magukat. Ti is másodlagosok vagytok. Ez a szomorú valóság.
2009. jún. 9. 13:12
5/18 A kérdező kommentje:
nos a két lagzi..nem is tudom olyan fura.Már kerestem zenekarokat,de minkét félét nem játszik senki:(
Szóval arra gondoltam hogy egy kis ideig reggae megy amíg az a 10 ember kitombolja magát a 120-ból aztán utána a rendes lagzis zenekar.Szerintetek ez milyen ötlet?
HA én ott lennék, furán érezném magam a reggie alatt. Mennék inni, hogy elviseljem:D Nem mintha bajom lenne vele, egy zpés buliba elmegy..de azért esküvőn a "hagyományos" zenéket szeretem.
Ha ti sem szeretitek a reggiet..akkor már bocsánat, de többiek tomboljanak a Zöld Párdonban..és teljesen igaza van az előttem szólóknak..mégis kinek lesz az esküvője?
2009. jún. 9. 14:37
Ahogy írtad kedves kérdező, pontosan így tegyél!
2009. jún. 9. 15:05
8/18 A kérdező kommentje:
a baj hogya párom is szereti nem is kicsit:D
én meg.....ha meghallom a világból kifutnék:D
Viszont nem kedvezhetsz csak a párodnak és a családjának, mert ez a te napod is, és ezt tartsd szem előtt!!!
2009. jún. 9. 16:06
Mi pont most megyünk egy ilyen lagziba, ahol sem a fiatal pár, sem a család egy része, nem igazán kedveli a mulatós zenét. De a másik része (a nagy része) meg igen. Meg hát egy lagzi nekem attól lagzi. Szóval ők úgy csinálták, hogy olyat helyen tartják, ahol van két külön rész. Az egyik teremben mulatós zene lesz, a másikban meg olyan stílusú, amit ők szeretnek. Bár tudom, ez nagyon költséges dolog, de nekik van rá, hát megoldották.
2009. jún. 10. 08:59
Kapcsolódó kérdések: