Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan lehet igazságot tenni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet igazságot tenni, hogy ne legyen sértődés?

Figyelt kérdés
Szóval kb 1 év múlva lesz a nagy nap.Már az elején falba ütköztünk mert a párom családja nem szereti a lagzi mulatós zenét.sőt a reggae a kedvenc.Nálunk nem szereti senki.ők már kijelentették hogy reggae-t akarnak.na most ilyenkor mi van??hogy tegyek rendet:D:D
2009. jún. 9. 12:43
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
erre már én is gondoltam...de engem nem az zavar hogy költséges,hanem az hogy teljesen szétszedné a násznépet.+a férjem ott én itt:S
2009. jún. 10. 12:54
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem szedi azt szét. Nektek mondjuk valóban egy kicsit szaladgálós, hogy kicsit ott, meg kicsit itt is. De így illik, még ha nem is szeretitek annyira a másik fajta zenét. És hidd el, így lesz a násznép is. Főleg megfelelő mennyisű pia után nem fogja őket zavarni, hogy most melyik zenét is hallgatják. Táncolni fognak ők már akkor mindenre.
2009. jún. 10. 15:06
 13/18 anonim válasza:

Lehet hogy nem vállalják el, de a Pannonia allstars Ska Orchestra játszott reggae-t és ilyen mulatós vagy mi zenéket. (De ha őket választjátok akkor nem lesz olcsó)

Viszont marha jó a zenéjük hallgasd meg : PASO-Tenkes kapitánya , PASO - System connection na mondjuk ebböl lehet választani ( magyarország legjobb ska-reggae zenekara )

2009. jún. 10. 16:11
 14/18 anonim válasza:
0%
fel kell kavarni az állóvizet, és mi a bajod a reggae-vel??
2009. jún. 10. 16:13
 15/18 anonim válasza:
ja és ha akarjátok kevernia 2-őt akkor a Paso megcsinálja! némi plussz pénzért
2009. jún. 10. 16:19
 16/18 anonim ***** válasza:

A ti esküvőtök lesz, a ti lagzitok, rólatok fog szólni. de a vendégeknek rendezitek, ezt sem szabad elfelejteni. gHa a vendégek nem érzik jól magukat, akkor ott bajosan fogja magát jól érezni az ifjú pár. Azonban enyhén szólva túlzásnak érzem, hogyegész este reggae menjen, csak mert 120 főből 10-nek az a kedvence. Szabjatok meg egy határt, és mindenképpen olyan zenekart válasszatok, ami ezt be is tartja!!

Mi sem szeretjük a mulatós zenét, sőt, egyikünk családja sem szereti. Nem is volt mulatós. Helyette népzene volt, hangszeres népzene. Remekül lehet rá csárdást járni, és nagyon igényes zene, nem olyan igénytelen, mint a lagzi lajcsi.

A másik jó ötletünk a dj volt. Olyan zenét tett be, amit mi akartunk, olyat meg nem, amit megtiltottunk. Fantasztikus hangulatot tudott csinálni! :-) Ráadásul olcsóbb volt, mint egy ötfős zenekar.

2009. jún. 12. 22:06
 17/18 A kérdező kommentje:
na nekem a PASO-val semmi bajom....a párom elég sokat hallgatja.még talán egykicsit szeretem is.A kicsi annyit jelent,hogy egy órán keresztül el tudom viselni.DE:táncolni nem tudok rá és menyasszony ruhában cipőben meg ajjajj...hogy miért nem szeretem a reggae zenét...egyszerűen nekem monoton ugyanaz az ütem.A ska az sokkal jobb.
2009. jún. 14. 11:15
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem az lenne a legegyszerübb ha leülnétek a szülőkkel megbeszélni hogy nektek mi is az álmaitok a nagy nappal kapcsolatban!Mi ketten a férjemmel csináltuk meg a nagy napot de szerencsére nem szóltak bele!Csak finoman megkérdezném tőlük nekik milyen lett volna ha a nagy napjukb beleszólnának!
2009. jún. 16. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!