Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jogos a sértődés és a durcásko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a sértődés és a durcáskodás a barátnőm részéről?

Figyelt kérdés
Szóba került, hogy milyen lánybúcsút szeretnék, és mondtam, hogy én úgy képzeltem el, hogy barátnők összeülünk, iszogatunk, esetleg játszunk valamit (activity, tabu ilyesmi). Erre az egyik barátnőm teljesen kikelt magából, hogy kell egyen póló, meg játékos feladatok (pl.: sütit sütök, és azt kell eladnom idegeneknek az utcán), meg veszünk nekem ilyen szépségversenyes szalagot, amire rá lesz írva, hogy a legszebb ara, vagy valami, és abban mászkálok majd a városban meg ilyenek. Én mondtam, hogy én nem szeretnék semmi ilyen felhajtást, én csak szeretnék egy jó estét és éjszakát a barátnőimmel. Azóta állandóan azt hajtogatja a barátnőm, hogy elcseszek mindent, meg ez így nem lesz jó, és majd rájövök, hogy elszalasztottam a legjobb buli lehetőségét. Hiába mondom neki, hogy amikor majd neki lesz lánybúcsúja, akkor majd ilyet szervezünk neki, de én nem vagyok egy magamutogató fajta, és én nem érezném jól magam, ha például idegen embereknek kellene süteményt árulnom, meg kényelmetlenül érezném magam egy legszebb szalaggal, amikor messze vagyok én attól, hogy legszebb legyek. Már odáig jutottunk, ha megyünk valahova, és találkozunk valami ismerőssel, akkor mindig elmondja, hogy nem akarok normális lánybúcsút. De nekem egy normális lánybúcsú egy normális este a barátnőkkel. Jogosan van megsértődve most rám? Azt mondta, hogy meggondolja még, hogy egyáltalán eljön-e.
2012. jan. 24. 19:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Eddig egyszer szerveztem lánybúcsút, akkor csináltattunk hasonló feladatokat a menyasszonnyal (pl. aláírást kellett gyűjtenie az utcán "akarom, hogy férjhez menj" petícióra :D), de megbeszéltük vele, hogy meglepetés buli lesz és tervezünk vicces dolgokat. Ha azt mondta volna, hogy nem akarja, nyilván nem csináljuk. Most tulajdonképpen kiről is szól ez a buli?
2012. jan. 24. 22:32
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem jogos, az meg pláne hülyeség, hogy azért menjen bulizni, mert milyen a legénybúcsú, ha a vőlegény megdug valakit a legénybúcsún akkor én hozzá se mennék, basszus ne érezze magát egyedülállónak csak azért, mert még nem vagyunk házasok..
2012. jan. 24. 22:50
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőd megsértődése nem jogos, csupa hülyeséget talált ki ami nem hozzádvaló. A barátnőd hogyan fogja viselni az esküvőn, hogy nem ő lesz a középpontban?

A mi esküvőnk előtt a férjem nem tartott legénybúcsút, irtózott a gondolattól is, én a barátnőimmel akartam egy csajos, beülős koktélos beszélgetést, ami elmaradt. De majd utó lánybúcsút akarok. :)

2012. jan. 25. 09:14
 14/15 anonim ***** válasza:
Csinálj ami neked jól esik , és ne hallgass itt senkire, és a barinõdre sem!
2012. jan. 25. 10:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is lehetőség van kompromisszumra. Ne legyen számodra feszengős, idegeneket leszólítós feladatok. De ha annyira akar valamit szervezni ő akkor találjon ki vicces játékokat, kivéve ilyeneket. Beszéljétek meg mi az ami még neked belefér, mi az ami már egyáltalán nem.
2012. jan. 25. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!