Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm megy a családjával és a család barátaival kirándulni (köztük 5 korabeli fiúval) és én soha sem mehetek velük/hívnak sehova?!
Nektek ez hogy esne?
Mit tennétek?
Úgy tűnik, hogy a családjának nem vagy valami szimpatikus.
Ha nem így lenne akkor a lányuk barátját csak hívnák nem ?
Szerintem ha valahonnan kiközösítenek, akkor onnan jobb ha elmész.
Ne maradj benn egy csicska szerepben!
Valahol várnak rád. Ott a helyed.
Már nem azért, de a lány hogy hívhatná meg arra a kirándulásra a barátját, amit a SZÜLEI szerveznek? Ez bunkóság, az dönti el hogy ki megy, aki szervezi. Ha a szülők szervezik és nem akarják látni a fiút, akkor ez van, nehogy már a lány emiatt legyen rossz. Arról nem tehet a lány, hogy nem hívják meg a barátját. A lány meg... egyet-kettőt kihagyhatna, ha rendszeres a kirándulás, de nem lehet elvárni, hogy soha ne menjen el, mert a barátját nem hívják el.
Nekem ez rosszul esne, és rákérdeznék a lánynál, hogy miért nem hívnak soha? Megmondanám, hogy szívesen elmennék velük néha - természetesen saját kontóra, ha van rá lehetőség.
Én kifizetném a részem, természetesen.
Egyszerűen mégse hívnak. Barátnőm annyit mond hogy nem jöhetsz. Ennyi...
Kérdezted, hogy miért nem mehetsz? Próbáld meg kideríteni az okát! Biztos a szülők miatt...
Ha ez így van, nem tehetsz semmit. Max annyit, hogy próbálsza szülőkkel jobb viszonyt kialakítani, és egy idő után megenyhülnek talán, akkor lehet hogy elhívhat a barátnőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!