Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Első találkozás a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első találkozás a barátnőm családjával?

Figyelt kérdés
Hétvégén találkozom a barátnőm családjával először. Természetesen tudom milyen, mert volt már pár ilyenben részem, de van egy idősebb fiú testvére. Neki illik vinni valamit? Tudom, lánytesóinak virágot, mert azt szoktam. Anyukájának is virágot. Kisöcsnek csoki. De bátyjának, mit kellene? Szerintem semmit, mert nem őhozzá megyek, de ha másként látjátok, szívesen meghallgatnám a véleményeteket. 24/F

2014. aug. 5. 12:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Jó nagy család lehet... :-)

...a barátnőd mit vett a Te családodnak, amikor bemutattad? :-)

2014. aug. 5. 12:03
 2/14 anonim ***** válasza:
egy SSD-vel nem lehet melléfogni
2014. aug. 5. 12:04
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem mindenki az ő tesója :D Neki csak egy idősebb fiútestvére van. Öcse az exemnek volt :D
2014. aug. 5. 12:05
 4/14 A kérdező kommentje:
Még nem mutattam be, előbb ő fog engem.
2014. aug. 5. 12:07
 5/14 anonim ***** válasza:

2 dolog...

szerintem egy részecske gyorsító vagy (és) egy időgép...a másik remélem a húgommal jöttél össze és hozod a 'meglepiket' :D

2014. aug. 5. 12:08
 6/14 anonim ***** válasza:
te vagy az Szabolcs? :D
2014. aug. 5. 12:08
 7/14 A kérdező kommentje:

#5. Nem árulhatom el, mert akkor már nem lenne meglepi :D

#6. Mellé :D

2014. aug. 5. 12:10
 8/14 Shaddark ***** válasza:

Szerintem semmit, ne kezzd azzal hogy érdekembernek tűnsz... A lányoknak virág az oké, mert "úriember" meg minden ilyen :)

De fiútesónak ne vegyél semmit, max. ha van olyasmi amit beszélgetés alatt leképezel hogy tudsz neki segíteni, szerezni...

2014. aug. 5. 12:11
 9/14 anonim ***** válasza:
van lány testvéred? annak tuti örülne :D persze csak bizonyos határokon belül (kor, külső, belső...)
2014. aug. 5. 12:12
 10/14 A kérdező kommentje:
#9. Nincs :D Öcsémnek, lehet nem örülne már annyira.
2014. aug. 5. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!