Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy nem hiv a családjával sehova?
1 éve vagyunk együtt, korábban eljártunk a családjával mindenfele, mondván én is része vagyok a családnak, közösen ebédeltünk néha, kirándultunk is. Egyszer szakítottunk, olyan 1-2 hónap szünet volt, azóta ismét együtt vagyunk, de soha nem hív el a családjához és azóta már hónapok (3,4) teltek el.
Mégis miért? Kínosnak érzem megkérdezni, mintha tolakodó lennék. De nekem fura. Ha lenne a fiamnak barátnője, és soha nem hozná el mondjuk a születésnapi ünnepségemre sem, akkor rákérdeznék, és azt hinném, hogy a lány izolálódik el. Ezt nem szeretném, hogy higgyék, egyszerűen fura, hogy nemcsak nem hív, de semmi infót nem mond. Régen megosztott anyagi, lakásügyi, kapcsolati vitákat, most mindig le tudja annyival, hogy “semmi”. Mintha az mondaná,” nincs közöd hozzá”.
Eddig ezt betudtam annak, hogy biztos a szakítás miatt, nehezebben fogadnak vissza (RÁADÁSUL Ő DOBOTT), de most lesz egy szülinapi esemény a családjában, és nem hívott el... nekem itt lett fura.
De az is lehet, hogy csak sokat akarok. Nálatok ez normális lenne, vagy nem normális?
A szakításunk oka abból adódott, hogy hamar költöztünk össze (én hozzá)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!