Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miert nem kepes a parom velem jonni?
A parommal nem regota vagyunk egyutt azaz nagyon az elejen 4 honapja.
De 4 honap alatt sehol nem voltunk egyutt nem mozdultunk ki...
minden hetvegen itthon ulunk tv-zunk meg ilyesmik. Engem ez nagyon idegesit mondani is szoktam neki , hogy jolenne elmenni valamerre, meg milyen rossz erzes hogy a barataimat a parjuk elviszi hetvegen kimozdulni.
Minden hetvegen veszekedes van ebbol kb . Ahogyan most is ! Elterveztuk hogy megyunk ma kirandulni a hegyekbe. De koran kell elindulni mert messze lakunk tole , es hamar sotetedik , 8 orakkor beszeltuk az indulast en felis kelltem idobe, o pedig 10 orakkor meg az agyba fekudt.. ossze is kaptunk e miatt.
Nem ertem miert csinalja ezt.. meg egy moziba se volt kepes elhivni egyszersem.. pedig ez a 4 fal kozott tespedes nem fog jot tenni se a kapcsolatnak se nekunk. Es allitolag o sem otthon ulos tipus ! Persze ha a testveret kell furikazni akkor ugrik meg kepes felkellni idobe. De ahoz nem hogy velem elutazzon. Nagyon unom mar. Hiaba akarom megbeszelni vele,
Mit tudnek meg tenni? Vagy szerintetek adjam fel ? Es szakitsak?
Nemtudom , hogy milyen eletet elt... en ugy halottam hogy a tobbi baratnojevwl kimozdult.. kulfoldre is elvitte.
De en hiaba konyorgok kezdek “megfulladni” a 4 fal kozott. Nem normalis dolog ez szerintem.
Amugy az interneten ismerkestunk meg.....
Akkor haza miert vitt ? Az anyjanak meg a tesojainak miert mutatott be?
Amugy minden idot egyutt toltunk alig vagyunk kulon , de azt csak a szobaba vagy a varosba..
Arrol szol a kapcsolat , hogy filmezunk es kimozdulas is csak a boltrol szol.
Hogy elmegyunk bevasarolni elelmiszerbol es ennyi.
Akkor csak nem szegyell ha felvallal a varosba ahol ismernek messzebb meg nem megyunk kirandulni.. tenyleg nem ertem
Mért kell téged bárhova is vinni? Mozgássérült vagy?
Ő is pampoghatna hogy nem viszed sehova. Te hova vitted el a 4 hónap alatt?
Nem tudom hogy érted-e a választ: szervezz meg egy programot, vidd el ... ha nem megy menj egyedül. Legközelebb menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!