Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőmet hogyan tudnám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmet hogyan tudnám meggyőzni, hogy ne nappalin járjon egyetemre?

Figyelt kérdés

Az a helyzet állatire féltem a bnőmet, és most, hogy egyetemista lett mégjobban. Nem az, hogy benne nem bízom, hanem inkább a férfiakban.

Hogyan vegyem rá, hogy inkább levelezőn végezze az egyetemet és ne nappalin?

2010. júl. 4. 14:17
 161/179 anonim ***** válasza:
94%
Te hülye vagy. A csajod is. A helyében jól nyakonvernélek, tanuld meg, hol a helyed. Fiatalok vagytok, 90%, hogy nem együtt élitek le az életeteket, tehát az övét ne rontsd el. Az ő dolga, ne szólj bele mindenbe.
2010. júl. 4. 18:20
 162/179 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeret téged, akkor semmilyen pasi nem tudja elcsavarni a fejét.
2010. júl. 4. 19:01
 163/179 anonim ***** válasza:
100%

Öregem,te aztán kivered a biztosítékot mindenkinél.Beteges,amit a barátnőddel művelsz.Kicsi a farkad,hogy mindenkitől félted?Alacsony vagy?Vagy mi miatt van kisebbségi érzésed?Vagy nem tudom.Nem olvastam ugyan végig az összes választ,de nem találtam utalást arra,hogy a bnőd bármikor is okot adott volna a féltékenykedésre,úgyhogy szerintem simán veled van baj.Tapasztalatból beszélek,volt egy ilyen hapsim 1 évig,a végére úgy eldurvult a dolog,hogy figyeltetett,hova kivel megyek.Egyszer előfordult,hogy egy fiú osztálytársammal többet beszélgettem mint amit ő optimálisnak gondolt és orron vágta szegényt emiatt.Egyetemre konkrétan nem akart elengedni,hogy oda járjak!Nem engedett volna továbbtanulni.És még sorolhatnám a hülyeségeit...Valami őrjítő volt...Úgy repült,hogy a lába se érte a földet.Szedd össze magad,vagy tedd meg azt a szívességet a lánynak,hogy szakíts vele.Vagy valami.

20/L

2010. júl. 4. 19:06
 164/179 anonim ***** válasza:
100%
Téged kéne figyeltetni, nem a barátnődet...
2010. júl. 4. 19:20
 165/179 anonim ***** válasza:
92%
ismerek egy olyan lányt,pten tanul,közbe dolgozik,igaz ő nem nappalin van,csinál durva dolgokat pl:lány lánnyal,drog és kitudja hogy még mi mindent...de ez nem nappalin van szval...sztem nincs min aggódnod...de sztem sem maradtok együtt főleg ha tovább lógsz a nyakán...furcsálom a 2évet:S
2010. júl. 4. 19:25
 166/179 anonim ***** válasza:
88%
hehe ez már hipergáz! Szerintem kicsi a farkad, azért van kisebbségi komplexusod. Az is elég nagy gáz hogy felvágsz apuci pénzével, meg hogy milyen drága helyre tudod elvinni... ez annyira szánalmas. A magam részéről szerintem a 2 évet csak kitaláltad, kizárt hogy egy lány kibírja melletted eddig. Másrészről úgyse tehetsz semmit, a lány tuti nem fog levelezősre járni a kedvedért. Az egyetemen megismer rengeteg embert, lesznek programok, és végre meglátja hogy a barátja egy utolsó balfék:) Úgyhogy van okod aggódni bizony...
2010. júl. 4. 22:25
 167/179 anonim ***** válasza:
29%
Az előző válaszolónak ne higgy! Ugyanis ÉN fogom szétkúrni a nődet, nem ő! Bár felőlem váltogathatjuk is! A kedves drága asszonykád minden héten nálam fog "hajat mosni", ráküldöm a kis pofikájára... És te erről semmit se fogsz tudni :D
2010. júl. 5. 16:33
 168/179 anonim ***** válasza:
62%
barátian megosztozunk rajta. had szokja.
2010. júl. 5. 16:58
 169/179 anonim ***** válasza:
60%

A válasz megírásának időpontja: 07-04 16:02

Már bocs, de légy szives ne beszél úgy a Miskolci Egyetemről mintha valami legalja lenne. Épp szépül és egyébként nagyon jó egyetem.

2010. júl. 12. 18:34
 170/179 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég és mit csinálsz ha dolgozni fog?
2010. júl. 12. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!