Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmet hogyan tudnám meggyőzni, hogy ne nappalin járjon egyetemre?
Az a helyzet állatire féltem a bnőmet, és most, hogy egyetemista lett mégjobban. Nem az, hogy benne nem bízom, hanem inkább a férfiakban.
Hogyan vegyem rá, hogy inkább levelezőn végezze az egyetemet és ne nappalin?
Miskolci Egyetem? Hát, az tényleg nem a legigényesebb hely, de ez még nem jogosít fel arra, hogy zsarnokoskodj a lány felett. Örülj annak, hogy egy ilyen egyetemen a "konkurencia" is gyengébb, így gyakorlatilag csak TE tudod elcs.szni a kapcsolatot a féltékenykedéseddel.
Bár, a szellemi képességeid is hagynak kívánnivalót maguk után, de ha lány eddig nem dobott ki, akkor valószínű, hogy nem emiatt fog...
"ahol a SAJÁT (nem, nem a te) barátaival elbeszélgethet"
Bulizni nem csak az én haverjaimmal megyünk, hanem az ő haverjaival is, úgyhogy ezt benézted.
Ne bántástok már a kérdezőt! Biztosan meg van rá az oka, hogy feltette a kérdést. Én meg tudlak érteni, nyílván nagyon szereted a barátnődet, és nem akarod elveszíteni, ezért félted, de azért egy kis szabadságot hagyni kell neki is, nem lehe rátelepedni. Rábeszélni nem tudod, felvetheted neki a kérdést, hogy nem-e tanulna levelezőn azért, hogy többet lehessetek együtt.
Sok sikert! =)
Még egy kérdés: mióta vagytok együtt?
előző voltam
annyira a pasiktól félted...
és ha egy lánnyal fog megcsalni? :D
akkor fogod csak igazán rosszulérezni magad...
de ezzel a zárda is kiesett a lehetőségek közül :D
Lenne pár kérdésem (a leb@szást hagyom, mert úgyis csak a többieket ismételném):
Én azt nem értem, hogy ha már lehúzott egy évet az egyetemen minden "gond" nélkül, akkor miért most jön rád, hogy menjen át levelezőre?
Történt bármi is, ami okot adott volna a féltékenykedésre?
(Ha igen, akkor már ígyis-úgyis döglődik a kapcsolatotok, ha nem, akkor pedig döglődni fog a beteges(!) féltékenységed miatt).
Mennyi ideje vagytok együtt?
ajaj, te srác....sztem változtass, de gyorsan!Én most leszek végzős gimis, barátom pedig harmadéves, mégis elengedem egyetemi bulikra, ahol csaj barátokkal is mennek, mert jóban vannak, sőt én is voltam már, és tudom h milyenek, jó fejek!Tehát ha vannak ott barátai(mert ha nincs, az elég gáz) akkor ismerkedj meg velük te is!Ja és nem minden egyetemi buli xar meg igénytelen!Barátoméknál is van olyan, hogy csak egyetemisták mehetnek be meg ismerősük, tehát zárt buli és egyáltalán nem kocsma stílusú!
De az azért elég tré h megvárod, amíg kijön az egyetemről és együtt mentek haza :S mi lesz, ha elutazik pár hétre vmikor és nem mehetsz vele?Majd csak nézed a 4 falat, mert tőle függsz!Tényleg ne fojtsd meg ezzel a nagy szeretetteddel, mert csak bajt csinálsz vele, nem hiéba írja mki ezt!Hajrá!
2 éve vunk együtt.
És igen, most jön rám, hogy menjen levelezőn, mert elég volt egy évig állandóan várni, hogy jöjjön haza délután meg agyalni, hogy kivel mit csinálhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!