Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom egyetemre jár! Meddig folytatódhat ez így?
Figyelt kérdés
A barátom most ment egyetemre,2és fél éve vagyunk együtt. Hétvégente találkozzunk. De félek,hogy megcsal,tisztába vagyok vele hogy első éves és ilyenkor jönnek a csajok,a pia...stb. Ha hétvégente találkozunk,siet hozzám,mindig ölelget. De úgy érzem hogy nem fog ez így sokáig menni az ö részéről hogy megbírja állni hogy nem csajozik. Nagyon rossz,mert eddig minden nap találkoztunk,most csak heti 2-3 alkalommal. Mondta nekem hogy neki is nagyon rossz ez hogy ennyit tudunk csak találkozni.2011. okt. 6. 18:09
1/5 anonim válasza:
Már ne is haragudj, de ostoba vagy bázeg.
Semmi okod nincsen féltékenykedni, a barátod szeret, siet hozzád.
De ez az, cseszd csak tönkre a kapcsolatotokat a hülye féltékenységi hisztiddel. :)
2/5 anonim válasza:
Ez változó. Van, akik kibírják, hogy évekig ezt csinálják, vannak párok, akik néhány hónap múlva feladják. Tőletek függ.
3/5 anonim válasza:
AZ egyetem végéig folyatódik ez még;)
4/5 anonim válasza:
Elkényeztetett kislány. Neked nem kellene esetleg tanulni, dolgozni, vagy valamit csinálni az életben????
5/5 anonim válasza:
Ha az, hogy egy-két napig nem lát, elég ok neki ahhoz, hogy rohanjon csajozni, örülj, hogy időben megszabadulsz tőle. Mások hónapokat kibírnak távkapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!