Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik egyetemre járnak a legjobb pasik?
Figyelt kérdés
elte, bce, bme stb...? ismerkedni szeretnék:)2011. júl. 31. 00:18
1/12 anonim válasza:
Én még nem járok egyetemre, de azért ismerkedhetünk.
2/12 anonim válasza:
Ősztől PE-re fogok járni szóval ott erősítem a jó pasik csapatát, szerintem ott van a legtöbb :)
21f
4/12 anonim válasza:
Kinek mi a jó :D Inkább edzőterembe( box , TKD , MMA , STb) keresd a "jó pasikat" :) ne az egyetemeken :D ott csak Gyíkok vannak .
(egy agyoniskolázott)
5/12 anonim válasza:
Babes-Bolyai Matematika-Informatika szak. Tudom. Én is az vagyok.
6/12 A kérdező kommentje:
azért szeretném, ha intelligencia is szorulna belé...ezért tettem fel így a kérdést:)
2011. júl. 31. 00:22
7/12 anonim válasza:
Jahahaaaj drága. Attól még nem szorul valakibe intelligencia, hogy egyetemre jár. Túl sok egyed erre a bizonyíték.
8/12 anonim válasza:
Igen fontos az ész, ahova járok edzeni oda sok egyetemista jár élvezet ütni a "göndör" fejüket 6 unciás kesztyüvel :D
amúgy meg komolyan az értelmes lányok vagyis ha szépen akarok fogalmazni (azok a lányok akik 1x jó anyák lesznek és norm családjuk lesz) az nem az én kategóriám sajnos szóval nem rosszból irtam ezeket csak 1-2 dolog ba énvagyok a jobb és jó pár dologban pedig a egyetemista kategória .
9/12 anonim válasza:
Tesóm aki lány azt mondta hogy az eltén azért vannak jó pasik de ezt én nem tudom ez csak az ő véleménye :D
10/12 anonim válasza:
főiskola nem jöhet szóba? a testnevelési főiskolán kifejezetten jó a felhozatal...és értelmesek is. De ne kategórizálj ha jó pasit akarsz, beszéltem én már asztalos helyes fiúval is fennkölt, magasztos dolgokról és láttam már egyetemista szép fiút a saját hányásában csúszkálni...(mindenkitől elnézést a stílusért, de ez tényleg így volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!