Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmet hogyan tudnám meggyőzni, hogy ne nappalin járjon egyetemre?
Az a helyzet állatire féltem a bnőmet, és most, hogy egyetemista lett mégjobban. Nem az, hogy benne nem bízom, hanem inkább a férfiakban.
Hogyan vegyem rá, hogy inkább levelezőn végezze az egyetemet és ne nappalin?
a kommenteid alapján úgy tűnik, h eléggé az van amit te akarsz, egyedül még bulizni se mehet, és egyáltalán még annyi jogot és szabadságot sem adsz neki, h érett nő módjára lekoptasson egy nyomulós srácot, és egyedül oldja meg az életét.én sok ilyen kapcsolatot láttam már (legalább 3-4-et)és mindegyiknek az volt a vége, h a csaj fellázadt és ahogy tudott, úgy menekült egy ilyen kapcsolatból.a barátnőd még nagyon fiatal, és ha még sokáig vele szeretnél lenni, szerintem hagyd, h legalább nappalira járjon,ha már szórakozni nem mehet másokkal.ha el akar hagyni vagy meg akar csalni,úgy is meg tudja tenni, h levelezőre jár.nem ezen fog múlni, hidd el.
mondd el neki, h mit érzel evvel kapcsolatban, hátha ő meg tud nyugtatni.a levelezőn végzetteket általában mellőzik a munkáltatók, illetve a nappalin végzettek háttérbe szorítják őket.egyszerűen a barátnőd jövőjét és boldogságát kockáztatod azzal, hogy levelezős képzésre való jelentkezésre akarod rávenni.fontosabb a saját bizonytalanságodból fakadó önző és birtokló hozzáállásod, mint a szerelmed karrierje, jövője?
20/L
De nem érted miről beszélnek neked 16 oldalon keresztül?
Az oké, hogy szereted és nem szeretnéd elveszíteni, de nem fogod fel, hogy pont ezzel fogod elüldözni?
Előbb utóbb elege lesz belőle, hogy mindenbe beleszólsz, nélküled nem mehet sehova, más hozzá sem szólhat.
Szerinted egy épeszű ember ezt meddig bírja? Csodálkozom, hogy két évet lehúzott...
De mondjuk azt sem értettem, hogy ha 17 éves vagy és gimis, hogy a fenébe tudnád neki kifizetni a tandíjat? Mert az elején még ezzel villogtál...
Nem lehet, hogy a leányzó csak kihasználja, hogy van pénzed, és közben tart egy normális pasit?:D
"Nekem van még 1 évem egyetemig/fősuliig, de az biztos, hogy nem nappalin fogom elvégezni!"
levelezővel nem fogsz sokra menni, a nappali többet ér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!