Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmet hogyan tudnám meggyőzni, hogy ne nappalin járjon egyetemre?
Az a helyzet állatire féltem a bnőmet, és most, hogy egyetemista lett mégjobban. Nem az, hogy benne nem bízom, hanem inkább a férfiakban.
Hogyan vegyem rá, hogy inkább levelezőn végezze az egyetemet és ne nappalin?
Most baszogathatjátok a srácot, azért félelem nem alaptalanok. Új környezet, új srácok, bulik (és nem mehet el vele a kérdező minden egyes partyra...). A kockázat csak fokozódni látszik abban az esetben, ha a kérdező barátnője külsőleg a "toppon" van... Kíváncsi vagyok, hogy a válaszolók közül, hány emberke hagyta el, vagy csalta már meg a párját? Szerintem sok...
A kérdezőnek: Azért ne tiltsd el, hisz ez ne megoldás, ha megakar csalni úgyis megfog... törődj bele...., majd keresel mást...
Én megértelek, nekem is sokszor egész nap azon kattog az agyam, hogy vajon mit csinálhat a barátnőm, meg hogy bármikor bárki lecsaphatja a kezemről, vagy bárkivel megcsalhat. Mondjuk én beismerem, hogy nem bízom benne.
19/F
"Mit terveztek diploma utánra?"
Ő még menne jogra is...nem tudom mi lesz belőle, én érettségi után építészeti egyetemre vagy fősulira megyek, aztán beállok a családi cégbe.
"Új környezet, új srácok, bulik (és nem mehet el vele a kérdező minden egyes partyra...)"
Írtam, hogy az egyetemi partykra nem jár, bulizni csak velem jön, meg a mi baráti társaságunkkal. Hol engedném már el egyedül egyetemi bulira...maximum ha én is megyek vele, bár nem sok kedvem lenne igénytelen egyetemi partykon bohóckodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!