Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmet hogyan tudnám meggyőzni, hogy ne nappalin járjon egyetemre?
Az a helyzet állatire féltem a bnőmet, és most, hogy egyetemista lett mégjobban. Nem az, hogy benne nem bízom, hanem inkább a férfiakban.
Hogyan vegyem rá, hogy inkább levelezőn végezze az egyetemet és ne nappalin?
Szerintem ez a kérdés kamu....sztem nem létezik ilyen szánalmas ember:D ha meg igen, hát pf..
az meg nagy megoldás kisfiam, amit művelni akarsz:D
De igen, magyarázd még be magadnak, hogy bízol a barátnődben:D
"Még erről nem mondtam neki semmit, és szerintem nem is fogok, mert kitaláltam valamit. Van ott egy ismim, megkérem, hogy figyeljen rá, mondja el, hogy mit csinál vagy ha valaki közeledik hozzá, akkor azt is, a srácot meg majd lerendeztetem."
CSináld csak te elmebeteg f4sz , ha rájön a barátnőd úgy kirak mint macskát sz4rni :D
Ja és kimarad a jó kis egyetemista bulikból , abból hogy találjon egy normális srácot maga mellé , ne olyan debil állatot mint te vagy....
Neked kéne levelezőn végezni a középiskolát, hogy ne találkozz osztálytársakkal, haverokkal, hogy órán ne tudj tanulni, csak könyvből felkészülni.
Egyébként milyen iskolába jársz, kisegítőbe?
1. A levelezőn szerzett első diploma értéke a munkaerőpiacon a WC-papír értékével vetekszik.
2. Ha egy ember bízik a másikban, akkor akár még külföldre is elengedi több hónapra...
3. Tudod magadról, hogy egy kis p.cs vagy, és hogy a barátnőd jobbat érdemel nálad. Én is félnék a helyedben, hogy mikor fog leesni a szemellenző a lány a fejéről.
4. "Lerendeztetem". Vigyázz, mert szólok anyukádnak, hogy rosszalkodik a pici fia és akkor irgum-burgum!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!