Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőmet hogyan tudnám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmet hogyan tudnám meggyőzni, hogy ne nappalin járjon egyetemre?

Figyelt kérdés

Az a helyzet állatire féltem a bnőmet, és most, hogy egyetemista lett mégjobban. Nem az, hogy benne nem bízom, hanem inkább a férfiakban.

Hogyan vegyem rá, hogy inkább levelezőn végezze az egyetemet és ne nappalin?

2010. júl. 4. 14:17
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/179 anonim ***** válasza:
100%
Guminő kell neked, nem barátnő!
2010. júl. 4. 14:51
 52/179 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez a kérdés kamu....sztem nem létezik ilyen szánalmas ember:D ha meg igen, hát pf..

az meg nagy megoldás kisfiam, amit művelni akarsz:D

De igen, magyarázd még be magadnak, hogy bízol a barátnődben:D

2010. júl. 4. 14:55
 53/179 anonim ***** válasza:
100%
Már nem azért de te a barátnődben nem bízol,és a férfiakra háritod a dolgot,úgyanis,ha a csaj tényleg szeret akkor a srácokat lekoppintja secperc alatt,és hűséges marad hozzád.És a levelezőre is bekell menni néha.
2010. júl. 4. 14:58
 54/179 anonim ***** válasza:
84%

"Még erről nem mondtam neki semmit, és szerintem nem is fogok, mert kitaláltam valamit. Van ott egy ismim, megkérem, hogy figyeljen rá, mondja el, hogy mit csinál vagy ha valaki közeledik hozzá, akkor azt is, a srácot meg majd lerendeztetem."

CSináld csak te elmebeteg f4sz , ha rájön a barátnőd úgy kirak mint macskát sz4rni :D

Ja és kimarad a jó kis egyetemista bulikból , abból hogy találjon egy normális srácot maga mellé , ne olyan debil állatot mint te vagy....

2010. júl. 4. 14:58
 55/179 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok kedves kérdező, látszik hogy annyi eszed sincs, mint egy marék porcelán lepkének...Én szegény lány helyében már rég elzavartalak a bús p*csába a féltékenységeddel együtt!!! Nem szabad SENKI kedvéért a legszebb éveinket elpazarolni, rengeteg élményt és barátságot egy ilyen f@sz miatt elmulasztani. Abban pedig ne reménykedj, hogy hanyagolni fogja miattad a csoporttársait, nem te vagy a világ közepe, és nem te döntesz mások élete felől. Ha annyira szeret téged, akkor úgyis veled marad,de ha így folytatod, szerintem már az egyetem kezdete előtt megszűnnek az ilyen jellegű gondjaid...Nem lehetsz ekkora önző majom, szállj már magadba...
2010. júl. 4. 14:59
 56/179 anonim ***** válasza:
93%

Neked kéne levelezőn végezni a középiskolát, hogy ne találkozz osztálytársakkal, haverokkal, hogy órán ne tudj tanulni, csak könyvből felkészülni.

Egyébként milyen iskolába jársz, kisegítőbe?

2010. júl. 4. 14:59
 57/179 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy még érett egy kapcsolathoz.
2010. júl. 4. 15:00
 58/179 anonim ***** válasza:
93%
Te nem vagy normális szerintem,és mi lesz ha végez és el szeretne menni dolgozni csak olyan munkahelyet kereshet ami egy erdő közepén van és csak nők dolgoznak ott és zárt buszal viszik öket minden reggel a ház elöl :( mert a munkahelyen is akadnak olyan pasik akik elcsábitják töled én már csak tudom :).Én kivánom a barátnödnek hogy találja meg az igazit vagy az egyetemen vagy máshol,mert te BETEG vagy kezeltesd magad!!!!
2010. júl. 4. 15:00
 59/179 anonim ***** válasza:
100%

1. A levelezőn szerzett első diploma értéke a munkaerőpiacon a WC-papír értékével vetekszik.

2. Ha egy ember bízik a másikban, akkor akár még külföldre is elengedi több hónapra...

3. Tudod magadról, hogy egy kis p.cs vagy, és hogy a barátnőd jobbat érdemel nálad. Én is félnék a helyedben, hogy mikor fog leesni a szemellenző a lány a fejéről.

4. "Lerendeztetem". Vigyázz, mert szólok anyukádnak, hogy rosszalkodik a pici fia és akkor irgum-burgum!

2010. júl. 4. 15:02
 60/179 anonim ***** válasza:
91%
Munkahelyre meg csak GPS-nyomkövetővel meg őrökkel mehet majd, mi?
2010. júl. 4. 15:02
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!