Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőmet hogyan tudnám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmet hogyan tudnám meggyőzni, hogy ne nappalin járjon egyetemre?

Figyelt kérdés

Az a helyzet állatire féltem a bnőmet, és most, hogy egyetemista lett mégjobban. Nem az, hogy benne nem bízom, hanem inkább a férfiakban.

Hogyan vegyem rá, hogy inkább levelezőn végezze az egyetemet és ne nappalin?

2010. júl. 4. 14:17
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/179 A kérdező kommentje:

Nem értitek ti és ennyi.

Én szeretem annyira a barátnőmet, hogy nem akarom elveszíteni és szeretném megvédeni őt. Persze ez furcsának tűnhet nektek, de nem érdekel. Már bánom, hogy megkérdeztem itt.

2010. júl. 4. 15:02
 62/179 anonim ***** válasza:
100%
Sok házaspár is csak este találkozik, nem őrzik egymást egész nap.
2010. júl. 4. 15:03
 63/179 anonim ***** válasza:
92%
Nem szereted őt. Te csak birtokolni szereted őt. Ennyi. Szánalmas kis IQ-light óvodás vagy.
2010. júl. 4. 15:04
 64/179 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem, a magyarázatod bebizonyította, hogy tökéletesen értettük.
2010. júl. 4. 15:04
 65/179 A kérdező kommentje:
-.-''
2010. júl. 4. 15:05
 66/179 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy kamu! Ilyen szűk látókörű ember nem létezik.

De ha mégis létezel, akkor egyet tudok tanácsolni: A saját életeddel azt csinálsz, amit akarsz, de másokét ne cseszd el. Főleg ha szereted őt. Bár nem hiszem, hogy szereted, csak birtokolni akarod.

Látom olyan vagy, mint az átlag gyakorikérdések látogató. Csak akkor érdekel mások véleménye, ha megegyezik a tieddel. Megerősítést vársz valakitől, hogy nyugodtabb legyél és ne te légy az egyedüli felelős, ha rosszul sül el a dolog.

23F

2010. júl. 4. 15:06
 67/179 anonim ***** válasza:
100%

Nem mi nem értjük, hanem te!

Tudod mi a kulcsszó a te esetedben?

Túl kicsi vagy még egy kapcsolathoz!

Baromi önző vagy és csak a saját érdekedet nézed!Nem erről szól egy kapcsolat!Nem véletlen jelentkezett a bnőd nappalira és nem levelezőre, ne szólj már bele az életébe!A féltékenykedésed nagyon szánalmas, ilyen hozzáállással meg viselkedéssel el fogod üldözni magadtól, nem véletlenül.Hadd csinálja már azt amit szeretne, úgy, ahogy ő akarja!Ha rászállna egy pasi, majd levakarja!Ne ellenőriztesd is már, uramatyám!

És szerinted nem lesz fiú barátja sem?Ez sem kizárt, te meg majd mész nyavalyogni, hát gratulálok!Így el fogod veszíteni, saját hibádból!Feltételezem h ő az első barátnőd, vagy elsők közt lévők, hát tanuljál, mert a következő sem fogja ezt tűrni, és egyszer csak a mostani bnőd rájön, hogy önző vagy és ezt egy lány sem szereti!

2010. júl. 4. 15:07
 68/179 anonim ***** válasza:
100%
Inkább igyekezz boldoggá tenni, azzal jobban megtartod, mint bármilyen elzárással.
 69/179 A kérdező kommentje:

LoL, persze, kamu a kérdés! omg

Minek kamuzzak ide kérdést? omgomg

70/179 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább tőled kéne megvédeni szegény lányt!
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!