Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmet hogyan tudnám meggyőzni, hogy ne nappalin járjon egyetemre?
Az a helyzet állatire féltem a bnőmet, és most, hogy egyetemista lett mégjobban. Nem az, hogy benne nem bízom, hanem inkább a férfiakban.
Hogyan vegyem rá, hogy inkább levelezőn végezze az egyetemet és ne nappalin?
"Te meg rengeteget tudhatsz arról, hogy milyen 'igényesek' az ilyen programok, ha még egy kis gimis (szakmunkás vagy kitudja) p*cs vagy"
Nem tudok róluk sok mindent, de nyílván nincs akkora a színvonal, mint a Rioban vagy Taoban vagy akármelyik pesti szórakozóhelyen. A gimisek mióta szakmunkások? LoL
"Írtam, hogy az egyetemi partykra nem jár, bulizni csak velem jön, meg a mi baráti társaságunkkal. "
Most akkor már egyetemista a lány, vagy még csak az lesz?
Az egyetemi partikkal az a "gond", hogy bizonyos szakesteken, évfolyameseteken még az adott egyetemre (de más karra/évfolyamra) járók sem mehetnek be a egy adott ideig (nálunk este 11-ig), nemhogy külsősök és pláne nem 18 év alattiak...
De nem is a koroddal van a fő gond, ismerek tőled értelmesebb 12 éveseket is, hanem ezzel a hozzáállással.
Ki vagy te, az apja?
Amúgy ha nem jár ezekre a rendezvényekre, akkor jó eséllyel ő lesz a "tudod, az a csaj, aki sose jön sehová, és neki van az a gyík, ovis hapsija, aki nem engedi el sehová és a hülye csaj még el is tűri"-lány az évfolyamról... Xar ügy.
"Most akkor már egyetemista a lány, vagy még csak az lesz?"
Már az.
"Amúgy ha nem jár ezekre a rendezvényekre, akkor jó eséllyel ő lesz a "tudod, az a csaj, aki sose jön sehová"
Tudod, én igényesebb helyekre beviszem, és nem kell, hogy csöves egyetemi *zarokra járjon!
"IQ-d, szókincsed és stílusod alapján max egy lepusztultabb szakmunkást nézek ki belőled, de gimit nem. :D"
LooL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!