Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Hány percig bírjátok az ágyban addig, míg először el nem mentek? Mennyi idő után ideális/normális?
Barátom rettentő hamar megy el és parlagon maradok, kézzel-szájjal meg nem is hajlandó semmit se tenni..
Sok ideje ez van már (mióta összejöttünk, és az nem tegnap volt.) és muszáj kiírnom magamból, elegem van!
Nem hoztam ezt még szóba a férfi büszkesége miatt nála de engem rettentően zavar. Ha lelassít is hiába, akkor is elmegy vagy ha leállunk. Én meg leállás után totálisan elvesztem a kedvem, pedig lenne hozzá alapból (nagyon is!) kedvem és hangulatom.
Mit lehet tenni? Mit javasoltok?
"De tudom, hogy nem átlag vagyok.
32/F"
Aha. Mégis itt lógsz mindig, és nincs nőd.
"Azért ilyen, mert hagyod, kihasználja hogy van ingyen nő és ingyen szex, semmit sem kell érte tennie."
Ez így van. Kérdező, ha elhagynád, az ilyen egy idő után max. zsebhokira nevezhetne be, mert NŐT nem találna magának ilyen "teljesítmény" mellett.
Szerintem senki nem fogja azt mondani, hogy 5 év nem hosszú idő. Nagyon is hosszú. De gondolj bele, még többet el akarsz pazarolni?
Én a második barátommal 'csak' 2 évig voltam együtt, de utána úgy éreztem, hogy vége a világnak és sosem lesz senkim, senkit sem fogok szeretni. Biztos is így érzel vagy így fogsz ha elválnak útjaitok, csak tudd, hogy ez nem igaz, ez az érzés el fog múlni. Nem csak szerelemnél, sok más dolognál érez így az ember amikor először csinálja. Pl amikor először költöztem akkor is így volt. De el fog múlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!