Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik! Hány percig bírjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Hány percig bírjátok az ágyban addig, míg először el nem mentek? Mennyi idő után ideális/normális?

Figyelt kérdés

Barátom rettentő hamar megy el és parlagon maradok, kézzel-szájjal meg nem is hajlandó semmit se tenni..

Sok ideje ez van már (mióta összejöttünk, és az nem tegnap volt.) és muszáj kiírnom magamból, elegem van!

Nem hoztam ezt még szóba a férfi büszkesége miatt nála de engem rettentően zavar. Ha lelassít is hiába, akkor is elmegy vagy ha leállunk. Én meg leállás után totálisan elvesztem a kedvem, pedig lenne hozzá alapból (nagyon is!) kedvem és hangulatom.

Mit lehet tenni? Mit javasoltok?

2019. jan. 31. 23:29
1 2 3 4 5 6
 1/53 A kérdező kommentje:
A pasim ideje 3-4 perc, setöbb, az lemaradt
2019. jan. 31. 23:31
 2/53 anonim ***** válasza:
11%
Őt ez nem zavarja?Én mondjuk ha tudom hogy lesz valami kiverem előtte pár órával, így azért "javul" valamennyit az idő.A gumi is lassít bár az kínzás lenne.
2019. jan. 31. 23:39
 3/53 A kérdező kommentje:

Gumival is totál ugyanez! Sőt akkor még rosszabb is, mert figyelni kell, hogy kihúzza lelankadás előtt..

mondtam már neki ezt a kiverős dolgot, de ő neki “nem kell vagy a kedvencem, hogy “nekem nem kell jobb kéz ha van nő”....

2019. jan. 31. 23:43
 4/53 anonim ***** válasza:
100%
De nem sajnál téged?Vagy mondtad már neki hogy neked ez kevés?
2019. jan. 31. 23:58
 5/53 anonim ***** válasza:
86%
Akkor megyek el, amikor szeretnék, vagyok olyan gavallér, hogy megvárom a barátnőm orgazmusát. 🙂
2019. febr. 1. 00:03
 6/53 A kérdező kommentje:

Kedves második jogos a kérdésed, de nem veszi észre magát sajnos és a kommunikációt meg se próbálom, mert csak besértődés lenne a vége és hatalmas vita és ezt onnan tudom, mert egyszer meghallotta, ahogyan sírva panaszkodtam egyik nagyon jó barátnőmnek, hogy adjon tanácsot, és hatalmas nagy parádé kerekedett ebből.

Hármas te egy igazi férfi vagy akkor és nagyon irigylem a partnered és ezt a mentalitásod mint egy partnerét!!

2019. febr. 1. 00:10
 7/53 anonim ***** válasza:
84%
Köszönöm. De nem ez az alap?
2019. febr. 1. 00:11
 8/53 anonim ***** válasza:
45%
Fél óra. Kezdetbe nem, de mára rájöttem, hogy ez az elvárt kötelező.
2019. febr. 1. 00:15
 9/53 A kérdező kommentje:

Inkább én köszönöm, hogy leírtad a kommentet. Szomorú vagy sem, de. Alap (lenne). És az a legnagyobb problema, hogy én ezt tudom, és még be is látom.

Ami meg viszont a legnagyobb kérdés bennem még mindig, hogy ő nála azt vettem észre, hogy akaratilag se lenne képes megvárni, hiszen volt, amikor megpróbálta (persze saját maga miatt), és nem ment.. ez lehet orvosi probléma?... :(

2019. febr. 1. 00:15
 10/53 A kérdező kommentje:

Nyolcadik kommentelő! Köszi az “időzített” kommentet!

Habár csak poénra tudom venni, hogy mennyire kevés az ideje (ahogy gondoltam is sajnos...), de legalább már ezt is tudom!

2019. febr. 1. 00:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!