Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Hány percig bírjátok az ágyban addig, míg először el nem mentek? Mennyi idő után ideális/normális?
Barátom rettentő hamar megy el és parlagon maradok, kézzel-szájjal meg nem is hajlandó semmit se tenni..
Sok ideje ez van már (mióta összejöttünk, és az nem tegnap volt.) és muszáj kiírnom magamból, elegem van!
Nem hoztam ezt még szóba a férfi büszkesége miatt nála de engem rettentően zavar. Ha lelassít is hiába, akkor is elmegy vagy ha leállunk. Én meg leállás után totálisan elvesztem a kedvem, pedig lenne hozzá alapból (nagyon is!) kedvem és hangulatom.
Mit lehet tenni? Mit javasoltok?
Kedves #39-es válaszoló! Ezt a számot legjobb esetben is csak kettőre tudnám tenni.
#40 Én erre azt mondom, hogy ezt magadban lehet, le kéne rendezned. Akadnak kivételek, akikben ez fel se merül. Mi (normális) nők (merem magam annak nevezni) jelezzük valamelyest, hogy igényünk van rá. Nincs erre egységesség, hisz minden ember más, ezt sajnos el kell fogadni, de általános jelek vannak, amiket le tudok írni.
Egy “általános útmutató” elég primitívségre utalhat tőlem, de megpróbálom.
Elég egy pimasz mosoly azzal az égő tekintettel, és már leszűrheted. Ha van mosoly, gond nem lehet, az út nyitva van. Előtte a beszélgetésből/párbeszédből a hanglejtés is sokat elárulhat, ha nem akarsz kitérni a témára konkrétan. Amint van egy kis grimasz, magamból kiindulva a mogorva, rezzenéstelen, csendes természetem aktív nyüzsgő emberként nemigen kecsegtető. Mivel nem vagyok visszahúzódó embertípus, ezért tőlem ott eltérőek lehetnek a jelzések. Nyilván a hirtelen hangulatingadozás is előfordulhat bármely okból kifolyólag, olyankor nem ajánlatos a cica bajszát rángatni, sem pedig rossz hangulat észlelésekor.
Nekem ez a személyes tömör útmutatóm, magamból kiindulva.
Az olyan nők, akik meg ütögetik a párjukat, tiszteletlenek vagy rettentő hisztisek, megérdemelnének vissza is egyet egy enyhe legyintés formájában. Sohase emeltem kezet senkire sem. Viszont ismerősöm nő létére igen. A volt párját ütötte meg oktalanul anno a diplomaosztó afterjén, amikor már mindenki lazult. A sráccal 1-2 éve együtt voltak, a fenekére csúszott a keze, és durr, elcsattant a pofon, holott a lány (!) tolta oda. Az egész terem a lány műbalhéjától zengett, katasztrofális volt, ahogyan ordibált és pofozkodott, hogy mit képzel a barátja, pedig láttuk is a jelenetet, hogy szerencsétlen ártatlan volt.
Hiába nő, a másik meg férfi, én ott meglegyintettem volna helyben, ha kegyetlen vagyok ha nem.
Hát, nekem lehet egyszerűbb lenne, ha inkább kimondaná, vagy szóban utalna rá erősen, akár tréfásan, de az ilyen mimika meg ilyenek nálam nem nyernek, mert MINDENT túlagyalok. De szó szerint MINDENT. Ebbe fogok meghalni, azt hiszem.
Ezt is túlagyalnám, hogy "jó ég, ez most olyan grimasz volt, vagy nem? Én látom csak bele, vagy tényleg? Mi van ha nem az volt és én kezdeményezek, aztán megkapom, hogy mekkora szaralak vagyok meg tahó meg minden, de ha meg az volt, akkor reagálom kellene, te jó ég mitcsináljak???" MIT????
És erre van 0,2 perc reagálni. Beleőrülök.
"Barátom rettentő hamar megy el és parlagon maradok, kézzel-szájjal meg nem is hajlandó semmit se tenni.."
"Sok ideje ez van már (mióta összejöttünk, és az nem tegnap volt.) és muszáj kiírnom magamból, elegem van!"
"nem kell vagy a kedvencem, hogy “nekem nem kell jobb kéz ha van nő”...."
Ez az igazi modern párkapcsolat! Fejezd be a rinyálást és fogadd el a helyzeted VAGY hagyd ott a francba, amíg ki nem találjátok, hogy gyerek is kell!
Ha van rendszeres némi életem, akkor 20-40 perc, ha nincs vagy nagy a kihagyás, akkor csak 5 +/- 2 perc. Előjáték alkalmával egy orgazmus mindenképp jut a nőnek, ha többször is sikerül neki, az a bónusz. Behatolásnál változó, hogy első vagy második körben sikerül, de aki eddig képes volt hüvelyi orgazmusra, annak okoztam. Aki nem, annak csiklóit okoztam. Ha nem sikerülne csúcsra juttatni a partnerem, az rossz érzés lenne nekem. Szerintem van annak külön élvezeti értéke, hogy vigyorog a leányzó, az pedig tőlem van. :)
32/f
Szeretem hagyd ottindemkèpp! Keres egy normális párt, akinek számít az is hogy neked jó!
Ez egy öntöző barom!
N26
Ő nem akar változtatni, még csak beszélni sem hajlandó a problémáról.
Elvár mindent, adni semmit nem akar. Hozzád nem nyúl, mert fúj?
Meddig akarsz még így élni?
Megmondod neki, hogy ez így nem OK, hogy te nem élvezel el.
Változtasson, vagy repül.
Ha elkezd ezen hőbörögni, pakold a cuccát és dobd ki.
Én ha behatolok egy nőbe, olyan 5-15 perc alatt eljuttatom őt a csúcsig.
Ezt mindenképp megvárom.
Ha bírja még, akkor még 1X elmegy, és utána jövök én.
Következő menetben is előbb megvárom őt, ha sikerül 2X is, aztán jövök én. Ez hosszabb idő.
A 2 menet előjátékkal olyan 1-1,5 óra, közben van 20 perc töltési szünet :D
"meg KÉNE értetni vele ezt. Kéne bizony, hajaj!! Csak itt jön képbe az ő mérhetetlen büszkesége!"
Oké, kérdező, de írd már le légyszi, hogy mi a faxra olyan "büszke" ő. Mert mindig a büszkeségét emlegeted.
Első pasid? 23 vagy? És egy ilyen hatalmas egójú önző p...öcs mellett eltemeted magad?
Ne haragudj, de nem vagy normális!!!!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!