Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok?! Miután egy pár öszejött, azután mennyi kb. az az ideális vagy normális idő miután egy lány lefekszik a barátjával?
Kicsit hülye a megfogalmazás, szóval te mennyi időt várnál a sexel, röviden :D
Kort is kérek.
Annó elhatároztam, hogy 3 hónapnál előbb nem adom meg magam, de első barátommal sosem éreztem, hogy készen állnék rá, így a 8 hónap alatt nem volt sex. Aztán volt olyan is, hogy még mindig úgy gondoltam, min. 3 hónap, és 12 nap után lefeküdtem vele XD Úgy éreztem, hogy nem fog átejteni, és kívántam is. Már 3 éve együtt vagyok vele :)
19/L
Én 19 voltam, ő 20. Nekem ő volt az első olyan téren (persze próbálkoztam már másokkal is de nem feküdtem le senkivel)neki már volt pár féléves kapcsija.
Fél évet várt rám, nem akarta hogy elkapkodja, türelmes volt amiért az életem végéig hálás vagyok érte.
Ezzel éreztette hogy tisztel őszintén szeret,nem csak megkapni akar.
Öt évig voltunk utána együtt, sajna 4 éve szakított mert még élni akart.
Az életem vitte magával és a lelkem egy részét, azóta sem találok ilyen tiszta becsületes srácot és tudom szeret még mindig de már nem vagyok elég neki.
A mostani barátommal három hónap után feküstem le, én megvárattam hogy ha csak skalpvadász akkor úgyis lekopik. Azóta is együtt vagyunk.
Szerintem kell 2-3 hónap, hadd küzdjön és teljesítsen, akkor fog tisztelni.
Már ne haragudj: aki tájszót használ, az tudja magáról, hogy most tájszót használ, és ne akkor szembesüljön vele, hogy az ország 80%-a másképp mondja ezt, és nem ismeri, ahogy ő mondja...
Amúgy meg szerintem ronda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!