Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Hány percig bírjátok az ágyban addig, míg először el nem mentek? Mennyi idő után ideális/normális?
Barátom rettentő hamar megy el és parlagon maradok, kézzel-szájjal meg nem is hajlandó semmit se tenni..
Sok ideje ez van már (mióta összejöttünk, és az nem tegnap volt.) és muszáj kiírnom magamból, elegem van!
Nem hoztam ezt még szóba a férfi büszkesége miatt nála de engem rettentően zavar. Ha lelassít is hiába, akkor is elmegy vagy ha leállunk. Én meg leállás után totálisan elvesztem a kedvem, pedig lenne hozzá alapból (nagyon is!) kedvem és hangulatom.
Mit lehet tenni? Mit javasoltok?
2,4,11 és 15-ös kommentelő! Tehozzád szólnék leginkább!
Volt alapja engem lehordani, igazat adtam neki ebben! És, ha a tényt tekintjük, hogy én kiteregettem a saját szennyest. De nem arra értettem a parádét, hogy ártatlan vagyok és annak akarok tűnni. Kvázi bevallom, hogy én voltam a ludas ebben, viszont ezt csak kitérőnek írtam ide.
Lehet, le kéne számodra írjam, hogy picit érthetőbb legyen, miért tettem! Ez a cécó 4+ éve húzódik és sohase beszéltem előtte senkinek se róla! A férfi egót belevonva, én tiszteletben tartom azt, hogy minden férfinek van büszkesége, és ahogyan írtad, meg KÉNE értetni vele ezt. Kéne bizony, hajaj!! Csak itt jön képbe az ő mérhetetlen büszkesége! Én nem ráfogom a tipikus hisztériaként, és okolom őt, félreértés ne essék!! Próbáltam neki felvezetni ezt, finoman, szépen, úgy, hogy “kérlek, csináljuk megint”, vagy mondom, csinálja mással, de folyamat azt kaptam, hogy “erről nem beszélek”, vagy “fáradt vagyok”, amikor megkértem, vizsgáltassuk ki, mert vártam, hogy eljöjjön (végre!!) a pillanat, hogy ő sokallt be a saját szexuális életünk miatt, akkor felhoztam neki az orvost, és egyből ordibált!
Én sokáig tűrtem, első kapcsolatom Ő, első férfi az életembe, vele vesztettem el, és nagyon fiatal vagyok, 23 éves, illetve MINDIG én kezdeményeztem. Nem vagyok bányarém, lettek volna jelentkezők a helyére és a szar nemi élet ellenére id vele maradtam.. a kommunikáció nem megy!
Besokalltam és kiadtam a barátnőmnek, ez viszont hibám igen, de ez áll mögötte!
Kb akármeddig bírom, a max 1 óra volt míg elhúztam az első élvezést, de átlagban 20 percet érzek megfelelőnek. Aztán jöhet a második kör.
Ha gumi nélkül csináljuk, és a lány sunájábjába élvezek, csak kicsit ernyedek pár percre, de az is elég kemény a megállás nélküli folytatáshoz, és azután újra felkeményedek 100%-ra.
Szeretem előtte nyalni a lányt, csókolni, puszilagtni, símogatni.
De tudom, hogy nem átlag vagyok.
32/F
"De tudom, hogy nem átlag vagyok."
...vagyis inkább szereted ezt hinni magadról.
Szép dolog az önhipnózis :)
#14 Nagyon jól levezetted, köszönöm a kommented! Csak így tovább, kívánom hogy maradj ilyen odaadó mindig!
Van abban valami, hogy önző. A vele maradásra annyi a válaszom, hogy már-már megszokás, de persze szeretem. Meg az évek.
#16 A szex szólhat elvárások teljesítéséről, de én ott (is) meg szeretném mutatni a másiknak, hogy mennyire szeretem. Nem elvárom, hogy csinálja mással, mennyi ideig. Egyszerűen a sokáig tartó monoton sz.rt viszont az ember megunja, és a hanyag, nemtörődöm viselkedést!
#17 Nagyon igazad van, rengeteg férfire hallok panaszkodni nőket, nőre meg férfiakat! Mindkét nembe van, aki nem tud egyszerűen jól szeretkezni..
Akkor lehet körökre kellene osztani "egyik nap egyik, másik nap másik járjon jól" vagy ilyesmi.
Kétfelé nem lehet figyelni. Vagy élvezkedsz, vagy elvárást teljesítesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!