Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom még nem akar gyereket,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom még nem akar gyereket, de én már igen. Később ez változhat? 28/N

Figyelt kérdés
Igaz, párommal még csak lassan fél éve vagyunk együtt. Szóba került a gyerektéma is a nem túl távoli jövőben. Én azt mondtam, hogy maximum 31-32 évesen szeretném elkezdeni a családalapítást. Viszont a párom tegnap kifejtette aggodalmát, hogy lehet hogy addigra még akkorra sem fogja érezni eléggé érettnek magát az apaságra és emiatt majd nem tudunk megegyezni. Ő 1 évvel fiatalabb nálam szóval ha én 31 leszek ő 30. Lehet hogy ebből nem lesz semmi? Kezdjek aggódni mert lehet később se fog változni a véleménye? Én most azt érzem hogy végre normális kapcsolatban vagyok de nem szeretném a gyerekvállalást se túl sokáig húzni mert lehet hogy később nehezebb lesz teherbe esnem.
2019. jan. 28. 08:46
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
Érdekes mert amúgy elég sokat beszélgettünk erről eddig hogy hogyan fogjuk nevelni a gyerekünket mit fogunk csinálni. Szóval ezért is lepett meg amit nemrég mondott.
2019. jan. 28. 10:05
 12/49 anonim ***** válasza:
52%

Khm. Nekem a barinőm ugyanezt csinálta kb. 4 vagy 5 hónapja jártak, de a gyerek nevét ( ha fiú/ ha lány lenne....) is tudta, hogy mi lesz, és ezt így előre lebeszélték. Vagyis ő. A pasi meg elunta hogy " véletlen" mindig ez a téma, aztán lelécelt.

Ne érts félre, nem azt írom, hogy nálatok is ez lesz. De ne erőltesd, ne kerüljön szóba még legalább egy félévig.

2019. jan. 28. 10:10
 13/49 anonim ***** válasza:
93%

Sokan keverik itt a dolgokat.

Azt egy 27 éves férfi igenis tudja, hogy akar-e egyszer családot, vagy sem. Ezt pedig illik tisztázni még az elején, hogy egy irányba tartanak, vagy jobb nem húzni egymás idejét.

Azt a kérdező se írta, hogy azonnal beke is vág. Azt írja, hogy 3-4 év múlva szeretne családot. Ez teljesen reális elképzelés 28 évesen. Ha ebben a férfi nem partner, már most tereli a témát, hogy ő 30 évesen még fiatal a gyerekhez, akkor tovább kell lépni.

Felesleges 4-5 évet pazarolni egymás mellett, hogy 32 évesen kelljen új társ után nézni, akivel még 40 előtt tudsz családot alapítani.

2019. jan. 28. 10:26
 14/49 anonim ***** válasza:
91%

Aki azt mondja, hogy nem tudja, érett lesz-e valaha a dologhoz, hagyd a francba! Ha csak nem akarsz éveket pazarolni rá az életedből, potyára

Volt erre példa ismerősi körben, hogy a nő végül szakított, mert 3 év után se látta, hogy haladna bármerre a kapcsolatuk.

2019. jan. 28. 10:29
 15/49 anonim ***** válasza:
48%

"Azt a kérdező se írta, hogy azonnal beke is vág. Azt írja, hogy 3-4 év múlva szeretne családot."

Mondatokat tudsz értelmezni? A kérdező ezt írta:

"de én már igen." "Én azt mondtam, hogy maximum 31-32 évesen szeretném elkezdeni a családalapítást."

A maximum azt jelenti, hogy a legkésőbbi időpont, de ő azt is kijelentette, hogy már MOST is szívesen vállalna.

2019. jan. 28. 10:32
 16/49 anonim ***** válasza:
71%

Én eleve nem is akarok családot soha. 30 éves vagyok. Nem mondom magam teljesen felelőtlennek, de nem nekem való.

És nem akarok úgy járni, mint a legtöbb férfi, hogy szét megy a nővel, de aztán csessze el az életét, mert van gyereke. Lelehet nézni érte, de egyáltalán nem veszik figyelembe a férfi életkörülményeit akkor, amikor kiszabják a gyerektartást. Szóval ha épp szingliként tengődnék és fizetnék 40 ezer forintos albérletet, és lenne két gyerekem, akire fizetnem kéne 50-et, és keresnék kb 120-at.. senkit nem érdekelne, hogy 30 ezerből még éjek is meg. Ja, se a számlák.

2019. jan. 28. 10:35
 17/49 anonim ***** válasza:
74%
Szegény srác :D biztos éppen élvezi a kezdödö kapcsolat rózsaszín szépségeit,erre jól alá van téve itt,hogy na akkor 27 évesen most döntse el mindjárt mikor lesz gyerek,mert ha most nem tudja,akkor biztos nem is akar... :D figyelj kérdezö,most van egy jól müködö,friss kapcsolatod,hogy mikor mi lesz senki nem tudja,inkább azon legyél,hogy jól müködjön a dolog. Mert azért az nagyon fontos,hogy a megfelelö emberrel alapíts családot,hogy nálatok mi lesz,az majd úgyis csak pár év múlva fog csak körvonalazódni. Ahhoz,hogy gyerekben lehessen gondolkodni,egy stabil,jó kapcsolatra van szükség. Elöbb ismerd meg te is rendesen a párod,majd utána döntsd el,hogy töle akarsz-e gyereket. Nem éri meg ezeket a dolgokat elsietni,mert ha rosszul választasz,akkor nagyon sokat fogsz szívni.
2019. jan. 28. 11:02
 18/49 anonim ***** válasza:
56%

Lehet igen lehet nem.

Kommunikáció ezt az elején már tisztázni kell,én mindig így csinálom,hogy ha kiderül,hogy a lány akar gyereket,akkor azonnal megszakítom a kapcsolatot és az ismerkedést vele.

Üljetek le és beszéljétek át.

Lehet nem fog változni,de így sem korrekt,akkor mondja meg mikor akarna gyereket vagy mondja azt,hogy soha és engedjen el akkor.

Plusz lehet nem áll anyagilag úgy ahogy akar,és gyereket csak több milliós megtakarításra szabad vállalni legalábbis szerintem,plusz menő munkahely alap.

2019. jan. 28. 11:28
 19/49 anonim ***** válasza:
100%
Az elején kell tisztázni mindent. Legalábbis én rögtön tisztázok mindent, hogy áll a gyerekhez, hogy áll a házassághoz, erkölcsi értékrend, vallási meggyőződés, általános műveltség. Ha minden oké, mehet tovább az ismerkedés. Erre valók a randik, hogy beszélgessetek. Az ilyen "jajjj, hát majd alakul a dolog" huszároktól meg menekülj.
2019. jan. 28. 12:02
 20/49 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez egyertelmu. Te mar most keszen allsz ra, o meg kesobb is csak talan. A talanbol pedig konnyen lesz nem.

Nehany valaszolo meg gondolom tegnap toltotte be a huszadik eletevet, mert ez a szintu "ej, raerunk arra meg" mentalitas csak abban a korban elnezheto. "Majd, ha 2-3 évet együtt éltetek, na akkor jöhet szóba ez a téma." Akkor _johet szoba_? Addig kuss van rola es kerulni kell a temat? Mi ez az ostobasag? Akkor mar _csinalni_ akarja, nem dumcsizni rola. Mivel nem elso eves egyetemistakrol van szo, hanem teljes erteku felnottekrol ezert fel ev utan teljesen realis errol beszelni. Meg elobb is oke, ugyanis az ember arrol beszel, amirol csak akar es ami neki fontos.

Meg valamit megosztanek a serdulo ifjusaggal: masok a jatekszabalyok a huszas evek elejen es a vegen. Az elejen az ember meg rengeteget valtozhat, ezert erdemes kivarni az eletre szolo dontesekkel. Kell a tobb ev egyutteles, ugyanis sokan meg sajat magukat sem ismerik, nem hogy a masik embert! A harmadik x-hez kozeledve viszont ez megvaltozik, tudod mi akarsz, a szotaradbol lassan kikopik a talan es a bizonytalansag. A vagyaidat nem a masik emberhez valo viszony hatarozza meg, nem azert akarsz gyereket, mert szeretnel egy kis angyalkat, aki az imadott szerelmedre hasonlit, hanem akarsz es kesz.

Ha harom ev mulva kezdene el rola egyaltalan beszelgetni es akkor kapna egy nemleges valaszt mindenki szenne oltana a kerdezot, hogy miert vart eddig a beszelgetessel, most mar vessen magara. Elore kellett volna gondolkodni! Most mar kar sirni! Te szurtad el, mert nem kommunikaltal csak remenykedtel. Nema gyereknek meg az anyja se erti a szavat... Lattam mar ezt itt parszor a ketsegbeesett emberek szemere vetni.

Kerdezo, most ujra hozzad szolok. Nekem ugy tunik h a parod korrekten megmondta mi a helyzez. Nem altat, igazat mondott. Es az egyik valaszolo nagy igazsagot mondott azzal, hogy a biologiat nem erdekli ki mennyire jo fej. Ha most elkezdenetek gyereket gyartani akkor is garantalom, hogy fel even belul nem esnel teherbe, ugyanis ez csak az "azt mondtad kihuzod!" agyhalottakkal esik meg. Aki tenyleg akar gyereket azt a termeszet sokszor megtrefalja.

2019. jan. 28. 12:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!