Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy csaj azt állítja, hogy nem akar barátot, ez változhat-e?
- van egy lány aki régebbi csalódásai miatt nem akar egy ideig új kapcsolatba kezdeni , kérdeztem , hogy a jövőben lehelte róla szó erre azt mondta igen de azt is hozza tette , hpgy még nem tudja , hogy mikor ezert ne varjak arra
- megkérdeztem azt is , hogy azért mondta-e így mert csak nem akart megbántani... erre azt felelte , hogy tetszem neki de mos ugy érzi , hogy nincsen szüksége kapcsolatra
- hogy kedveltessem meg vele magamat annyira , hogy ez változzon , nagyon kedvelem
22f vagyok még nem volt batánőm
Ki kell, hogy ábrándítsalak, de általában az ilyenek úgy végződnek, hogy jön a semmiből egy tag akivel egyből összejön.. Te pedig ott voltál neki mindig aranyos voltál, kedves voltál, de még se kellettél neki és ilyen indokba belekapaszkodott... Neked pedig nagyon rosszul fog esni, mikor látod azzal a másik új fiúval úgy hirtelen... Az, hogy mikor jön el, azt meg ki tudja..
Ha nagyon nagy szerencséd van talán akkor lesz belőle valami.. De ugye ez mindig el tud lenni egy ilyen helyzetben (sajnos).
lehet igazat mond , lehet nem....
Ezt nem tudhatod, de tény és való,h ha annyira bejönnél neki akkor hajlandó lenne túl tenni magát ezen az egészen és próbálkozna veled :S
Szóval csak óvatosan, nézz szét hát,ha találsz más lányt és nem-e csak azért ácsingózól utána,mert jelen helyzetben totál elérhetetlen, de lehet ,h a számodra az is marad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!