Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom még nem akar gyereket, de én már igen. Később ez változhat? 28/N
Te se vagy megérve egy gyerekvállalásra, különben nem mondanál ilyen b..romságot, hogy fél év ismertség után már vállalnál gyereket!
Ez az ismertség még semmi! Majd, ha 2-3 évet együtt éltetek, na akkor jöhet szóba ez a téma.
Mondtam, hogy szeretne, de később. Te se kapkodd el, mert csak a gyerek fogja meginni a levét a felelőtlen szülők miatt.
Szerintem meg felejtős, 31 évesen majd lesz más ami miatt még ne, aztán megint, és így tovább, végül kifutsz az időből, ő meg majd összejön mással, mert őt nem érdekli, hogy lemarad erről, pár évig jó volt veled. Úristen, megszámlálni se tudom, hány ilyet láttam.
Aztán ebből lesznek az irtó rapid pár hónapos kapcsolatokból született "mostmár egy percet nem várok" jellegű babák, ahol az anyát az se érdekli, hogy nincs apa.
Oké, nem azonnal fél évre szeretnél egy babát, de a "majdleszvalahogynál" egy tudatosan tervező férfi legyen már képes többet mondani. Ellenkező esetben nem egymást keresitek.
Biztos szomorú meg minden, de a biológiádat nem érdekli, hogy ő egyébként remek ember.
Szerintem is fontos
Tudnia kell, hogy akar-r gyereket majd, vagy nem. Persze rájöhet 2-3 év múlva, hogy igen, de szerintem nem feltétlenül kell erre alapozni. Beszéld át vele még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!