Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Anyukák, titeket zavar, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukák, titeket zavar, ha a párotok/férjetek ellenkező neművel tölti a szabadidejét? Mit csináljunk ezzel a helyzettel?

Figyelt kérdés

Én vagyok a "bűnös" a történetben, az a nő, aki elcsábítja mindenhová otthonról az apukát... Azt tudni kell, hogy ez évtizedes barátság, óvoda óta Ő a legjobb barátom, a szüleink is jóban vannak nagyon. Sosem volt közöttünk több ennél, tehát nem arról szól a dolog, hogy féltékeny lennék. A menyasszonyával 2 és fél éve vannak együtt, van egy 4 hónapos lányuk.

Mondta, hogy otthon rendszeresek a veszekedések miattam, merthogy miért van velem még mindig jóban, miért találkozunk kettesben, vagy ha azt mondja, hogy a barátaival megy el valahová, én miért bukkanok fel ott. Legutóbb karácsonykor volt balhé, mert én is ott voltam a szüleimmel az ebéden, és a menyasszonya puffogva hazavonult a gyerekkel együtt, mert "el lett rontva a karácsonya ezzel".

Nem vagyok rájuk féltékeny, van párom és teljes az életem. De úgy gondolom, hogy egy több, mint 20 éves barátságnál nem kéne féltékenységi rohamot kapni egy ebéd, vagy kávézás, ne adj' Isten egy borozás miatt. Az apuka szerint beszélhetnék én is anyukával, úgy megismerne jobban és rájönne, nincs mitől félnie. De ez nekem olyan kellemetlen, nem tudom, mit mondhatnék neki. Meg nem is érzem, hogy magyarázkodni kellene bármi miatt. Vagy az a normális, hogyha valakinek gyereke születik, onnantól csak a család, és senki más?

2019. jan. 21. 12:47
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
84%

"általában én vagyok a "villámhárító", hogy ez még biztos a szülés utáni depresszió miatt van, hozzá kell szokniuk, hogy hárman vannak és ott a baba, stb"

De hogy a fenébe szoknának össze, amikor folyton elrabolod otthonról???

Fogd már fel, hogy egy igaz barát ebben a szituációban akkor cselekedne helyesen, ha pont hogy hazazavarná az apukát minden alkalommal! Akkor is, ha magától indul szórakozni. Meg kellene mondani neki, hogy "hé, haver, kapd össze magad és húzz haza, ápold a kapcsolatodat, ismerkedj a gyerekeddel, mert most ez a te dolgod! Nem az, hogy velem kávézgass."

2019. jan. 21. 21:37
 62/70 anonim ***** válasza:
63%

58-as: "Mikor én apuka voltam, akkor egyáltalán nem zavart, hogy a nejem ellenkező neművel tölti az idejét, hanem örültem neki, hogy jól érzi magát."

😁😁 Apuka voltál? Mostmár elmúlt? Nem vagy apuka? Na ilyet is csak egy végtelenül ostoba nő írhat. Nagyon ráérsz!

2019. jan. 21. 22:14
 63/70 anonim ***** válasza:
81%

,,Nem szültem még, de szerintem az nem normális, ha valakinek 27 éves korában senkije nincs a húgán és az anyján kívül, aki rányitná az ajtót, vagy segítene neki."

Szerintem meg az nem normális, hogy minimum 27 évesen azon rugózol, hogy a barátod otthon várja az asszony, meg a gyerek és jobban örülne ha velük lenne és nem veled.Kinőttetek már a kamaszkorból, te is és a barátod is.A barátod talán felnőtté is válik és családossá ha nem rántod magaddal, csak azért, hogy legyen kivel kávézgatnod,borozgatni és a többi..

Ha apukának nincs agya, hogy ezt felmérje és ha te valóban annyira nagy barát vagy akkor megteszed a megfelelő lépéseket és kicsit hagyod őket összecsiszolódni.Ez az ő dolguk és nem az, hogy veled randizgasson a család egyik fele.

2019. jan. 21. 22:43
 64/70 anonim ***** válasza:
80%

Korábban azt írtad, hogy neked is van kapcsolatod.

A te párod mit szól ehhez a helyzethez? Nem veszi zokon, hogy a szabadidődben nem rá gondolsz egyből, hanem a másik férfira?

2019. jan. 21. 23:27
 65/70 anonim ***** válasza:
29%

63: "Apuka voltál? Mostmár elmúlt? Nem vagy apuka? Na ilyet is csak egy végtelenül ostoba nő írhat. Nagyon ráérsz!"

Te valami összeesküvéshívő vagy??? A fiam már 17 éves,sem ő sem más nem hív már apukának. Azt a kisgyerekes apára szokták használni. Ennyi idősen már apa, apu, édesapa van.

Szerencséd van, hogy nem trafáltál bele a másik lehetőségbe, amiért valaki múltidőben mondja.

2019. jan. 21. 23:44
 66/70 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező egy energiavámpír. 4 hónapos a baba, ebben az időben kb 1x kellett volna találkoznotok. Igen, a kisgyerekes lét ilyen. Majd elmúlik. Később több szabadideje lesz.

Nyilván zavarja az anyukát, hogy folyton cseng a telefon, mert beszélgetni akarsz, vagy pittyeg a mobil, és már megint te vagy az. Ez történetesen akkor is zavaró lenne, ha nem lennél ellenkező nemű, jelen esetben nő.

Mi lesz még itt? Családi nyaralásról rángatod haza sírva, mert összevesztél a pasiddal, és ő a legjobb barátod, és vigasztalásra szorulsz?

Volt egy ilyen kapcsolatom nekem is, de meguntam, hogy a barátok rángatják, mint egy bábut, ő meg ugrik. Nyilván a férjemnek is vannak barátai, hobbija, amit nélkülem űz. De a barátságok a helyükön vannak kezelve, nem úgy, mint nálatok.

2019. jan. 22. 06:09
 67/70 anonim ***** válasza:
87%

Olyan érdekes, ha támadjuk a pasit, egyből: jaj csak azért veszi el, mert terhes lett, jaj csak azért nem megy haza, mert nincs nyugi, jaj jaj stb...

Ahhoz képest, hogy legjobb örcsibarcsik vagytok, igazán a képébe vághatnád, hogy jó nagy se.gfej, ha ezek tényleg így vannak..A nő többet érdemelne.

Ja, de te utálod, szóval vigyorogsz felettük.

2019. jan. 22. 08:25
 68/70 anonim ***** válasza:
89%

Régebbi kérdés, de teljesen kiakasztott.

Tipikus mindenki kedvence jócsaj vagy, aki ott kavar be, ahol tud.

De inkább nem megyek bele, mert úgyse tudnék érzelemmentesen írni erről a témáról, mert sajnos velem is volt hasonló, csak gyerek nélkül. És érdekes módon, valahogy ugyanígy volt előadva, hogy mekkora féltékeny p..csa vagyok, aztán meg... Hagyjuk.

Szóval nem tudok mást írni csak azt, amit a többiek már leírtak (igen, biztos mindegyik válaszoló kövér feleség...), csak annyit, hogy kívánom annak a szegény lánynak, hogy találjon valami normális pasit maga mellé, te meg a "legjobb barátoddal" gyere össze, úgy ahogy kábé minden regényben, meg a valóságban is van.

2019. jan. 31. 07:39
 69/70 anonim ***** válasza:
80%

Ritka hogy egyet értek a többséggel. Pláne az utolsó válaszolóval.

Az én életemben is volt egy ilyen csöves qurv@ aki profin tudott szhart kavarni és foglalt lőcsön lovagolni. Sikerült az én kapcsolatom is megfúrni, beadta hogy ilyen-olyan nagy barátosném, az akkori pasimmal őőők csak baráátok. aha, úgy reszeltek a hátam mögött mint annak a rendje. Kérdező szerintem köpj fel és állj alá, de akár fel is dobhatsz egy bekapcsolt láncfűrészt. Jobban nem fejezem ki a véleményem mert tiltanak.

2019. febr. 3. 16:20
 70/70 anonim ***** válasza:
100%
Van valami fejlemény?
2019. márc. 2. 17:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!