Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Anyukák, titeket zavar, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukák, titeket zavar, ha a párotok/férjetek ellenkező neművel tölti a szabadidejét? Mit csináljunk ezzel a helyzettel?

Figyelt kérdés

Én vagyok a "bűnös" a történetben, az a nő, aki elcsábítja mindenhová otthonról az apukát... Azt tudni kell, hogy ez évtizedes barátság, óvoda óta Ő a legjobb barátom, a szüleink is jóban vannak nagyon. Sosem volt közöttünk több ennél, tehát nem arról szól a dolog, hogy féltékeny lennék. A menyasszonyával 2 és fél éve vannak együtt, van egy 4 hónapos lányuk.

Mondta, hogy otthon rendszeresek a veszekedések miattam, merthogy miért van velem még mindig jóban, miért találkozunk kettesben, vagy ha azt mondja, hogy a barátaival megy el valahová, én miért bukkanok fel ott. Legutóbb karácsonykor volt balhé, mert én is ott voltam a szüleimmel az ebéden, és a menyasszonya puffogva hazavonult a gyerekkel együtt, mert "el lett rontva a karácsonya ezzel".

Nem vagyok rájuk féltékeny, van párom és teljes az életem. De úgy gondolom, hogy egy több, mint 20 éves barátságnál nem kéne féltékenységi rohamot kapni egy ebéd, vagy kávézás, ne adj' Isten egy borozás miatt. Az apuka szerint beszélhetnék én is anyukával, úgy megismerne jobban és rájönne, nincs mitől félnie. De ez nekem olyan kellemetlen, nem tudom, mit mondhatnék neki. Meg nem is érzem, hogy magyarázkodni kellene bármi miatt. Vagy az a normális, hogyha valakinek gyereke születik, onnantól csak a család, és senki más?

2019. jan. 21. 12:47
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
89%

Képzeld el azt a szituációt, hogy van egy pár hónapos kisbabád, a párod meg más nővel jár el szórakozgatni.

Gondolom, azt gondolod, hogy ez téged nem zavarna, de elmondom, hogy de, rohadtul zavarna.

Egyrészt a hormonjaid miatt fogalmad sem lenne mi zajlik körülötted, másrészt amikor végre egy felnőtt ember lenne körülötted a kisbaba kakis pelenkája, a sírás, a hasfájás, a fogzás, egész napos és éjszakás készenlétben állás után, és alig várnád hogy valakivel beszélgetni tudj, lenne, aki meghallgatna, biztatna, vagy csak alig várnád hogy el tudj menni zuhanyozni, mert van aki figyel a picire, akkor a párod bejelenti, hogy most ő épp kávézgat a Lizikével... Nem beszélve arról, hogy a kávézgatás során Neked elmesélt napi élményeket valószínűleg nem fogja otthon újra előadni, így a Ti kedélyes csevegéseitek után otthonra marad a hümmögés meg a 2 szavas válaszok... Ezzel kezdjen valamit egy kismama!!

Volt egy pár, lakótársaim régen. A csajszi általában később ért haza, mint a párja, aki az egész estét egy másik lakótárssal töltötte.. Filmeztek, étterembe, koncertekre jártak, együtt főztek és ettek vacsorát, stb. míg a barátnő dolgozott. Valószínűleg soha semmi nem történt köztük, de azt is épp elég volt nézni, ahogy szerencsétlen csaj megérkezik a munkából, a csaj a kanapén fetreng, a srác a playstationt nyomja ezerrel, és észre sem veszik, hogy megérkezett a "barátnő". Hiszen a csajt nem érdekelte, a srácnak meg bőven megvolt arra a napra a szociális interakciója, amire szüksége volt, fel sem nézett a játékból.

szörnyű volt nézni azt is ahogy a csaj szenved, de se a csávó, se a másik csaj nem rendelkezett elég gógyival ahhoz, hogy felfogják mit is csinálnak és ez milyen sz.r az állítólagos barátnőnek. Családi rendezvényeken, szülinapokon, mindenhol ott volt a másik csaj, akinek semmi keresnivalója nem volt ott.

Szerencsére neki volt annyi esze, hogy kidobjon egy ilyen tuskó pasit, aki ennyire van tekintettel a "szerelmére", nem pedig gyereket szült neki.

Ja és ott is nyomta a srác, hogy ismerjék meg egymást a csajok jobban és majd milyen jó lesz akkor, de persze nem lett jó mert az egyik csaj alapból fel tudta volna gyújtani a másikat, a másik meg olyan képmutatóan "ártatlan" volt, hogy kívülről nézve is megráztam volna, hogy vegye már észre magát.

Itt is egy hatalmas,érzéketlen paraszt a pasi is, meg Te is, kedves kérdező.

Ha olyan nagy a barátság, akár hátra is léphetnél 2-t és nem tennéd tönkre az állítólagos barátod magánéletét és családját.

2019. jan. 21. 14:02
 22/70 A kérdező kommentje:

ÁLLJ!

Nem egyedül van otthon, hanem az anyja és a húga kb egész nap ott vannak vele, vagy ha valami dolga van, akkor vigyáznak a babára. Igen, tudom, mert a barátom panaszkodott, hogy nincs olyan nap, hogy úgy menne haza, hogy nyugi és csend van, és nincs ott senki pluszba, akit kerülgetni kéne. Az apuka sokat foglalkozik a kislányával, pl ő kel fel hozzá éjszaka és reggel is, este ő szokta elaltatni, fürdetni. Vigyázni is szokott rá, tehát nem annyi, hogy hazamegy és leül a tv elé.

2019. jan. 21. 14:07
 23/70 anonim ***** válasza:
83%
Ok, nyilván mindkét fél hibás. Sok olyan nőt ismerek, akiknek nincs baráti társaságuk, csak úgy a párjukon keresztül belecsöppennek egy baráti körbe. Ilyenkor nyilván illene alkalmazkodni, vagy udvariasabban kezelni, ha nem jön be a társaság, nem mindentől elzárkózni. Az viszont szerintem nem fér bele egy család életébe, hogy mindig jelen legyen egy olyan nő, aki a másikat utálja, a férjet meg barátság címén rendszeresen elhívogassa, a legbelsőbb dolgaikat egymással osszák meg és ezeket mindig személyesen, kávézgatva, néha más barátnővel is. Te mit szólnál, ha a párod renszeresen találkozgatna egy nővel, aki utál téged, amíg te otthon várod a kisbabáddal együtt? És folyamatosan ellened beszélne? Mert én simán el tudom azt is képzelni rólad, hogy amikor a barátod panaszkodik, te a legnagyobb egyetértésben bólogatsz és megerősíted abban, hogy mellényúlt ezzel a lánnyal. Nyilván egy ilyen beszélgetés után otthon is feszültség van. Nekem nem lenne pofám így elhívogatni, a barátságba a üásik és családja tisztelete, elfogadása is beletartozik. Ne válaszd szét őket, tekints rájuk egészként. A barátod meg legyen annyira tökös, hogy ezt ketten otthon átbeszélik, ki mit vár a másiktól és tartsák is be. Te egy kicsit olyan vagy, mint egy rosszándékú kívülálló, aki miatt rendszeresek a balhék. A miss tökéletes, aki jó fej, mindenki barátja és nem érti meg, hogy túl sok, hogy valaki idegbajt kap már a neve kiejtésekor is.
2019. jan. 21. 14:08
 24/70 anonim ***** válasza:
86%

Érdekes kérdező, hogy minden olyan válaszra amiben te valamiért számon vagy kérve azonnal az a válasz, hogy DE..De mert a társaságotokba senki sem szereti, de mert terhes lett és azért,de mert nem egyedül van otthon,de mert a haverod kényelmetlenül érzi a kapcsolatban...stb..stb...Mindig a de..Mindig van egy kontra a részedről csak ,hogy a barátod feleségébe legyen a hiba és még véletlen sem benned.:) Utálod ezt a nőt és mindent amit tesz úgy is veszel le, hogy ellened irányul ,mert az a csaj csak hisztizik és féltékenykedik, mindenképp ő a rossz.Magadba egy darab hiba sincs.

Szándékosan ráteszel egy lapáttal aztán élvezed a feszkót.Szerintem te se lehetsz egy matyóhímzés és sok esetben szándékosan teszel dolgokat, hogy ők ketten lehetőleg még feszültebben legyenek.Pedig egy újszülött már önmagában is elég feszültséget hoz egy családba a boldogság mellett.

Azt írtad teljes az életed.Aztán már párkapcsolati zűrjeid vannak amit mindenképp a kapcsolatában bizonytalan apukával kell kivesézni(mert nincs a társaságotokba senki más olyan akivel ki lehetne gondolom).Szerintem te hajtasz erre a pasira:)

És igen, apukának a család legyen az első.

2019. jan. 21. 14:22
 25/70 anonim ***** válasza:
90%

Tudod, egy 20 éves barátság nem kéne, hogy sérüljön attól, hogy a baba születése után kábé az első fél évben, mikor a legfontosabb a családi élet, akkor kevesebb az interakció.

Egy 20 éves barátság nem kéne, hogy megtörjön attól, hogy néhány hónapig nincs heti szinten tali meg kávé.

Lehet, hogy a menyasszony egy hisztis liba, és nem ok nélkül nem veszi el (de akkor meg a pasi egy gerinctelen pöch, hogy ezt nem képes megmondani otthon, inkább hitegeti szerencsétlent - ilyen barátnak se kéne...), de teljesen igaza van a csajnak veled kapcsolatban. A karácsonyi kötelező jópofin én is kiborultam volna, pedig nem vagyok egy féltékeny típus.

2019. jan. 21. 14:29
 26/70 anonim ***** válasza:
83%
Ezt te sem gondolod komolyan amit irsz??Teljesen egyértelmű hogy te meg kicsit sem kedveled a legjobb barátod feleseget!!!Kicsit csak egy kicsit gondolj már bele a lány helyzetebe.Most szült nemrég,bizonytalan gondolom,csak most lett gyereke,te meg elhivozgatod a férjét szórakozni meg kavezgatni?Nő vagy te is,neked is jól esett gondolom amikor a ferjed hozzád ment haza egybol,nem a havernojevel találkozott.Te vagy az a tipikus ember aki a legjobban örülne ha ök szetmennenek.Ha van benned nemi tartás hagyd őket békén!
2019. jan. 21. 14:37
 27/70 anonim ***** válasza:
67%
Meg jo hogy ott az anyukája meg a testvére!!Bocsi de neked nem esett jol szules utan a segitseg???De alszent vagy!!
2019. jan. 21. 14:41
 28/70 A kérdező kommentje:

Nem szültem még, de szerintem az nem normális, ha valakinek 27 éves korában senkije nincs a húgán és az anyján kívül, aki rányitná az ajtót, vagy segítene neki.

És igen, ha valaki valótlant állít, akkor tisztázom a helyzetet. Ilyen volt, hogy sokak szerint az apuka úgysem csinál otthon semmit, vagy hogy anyuka egész nap otthon van egyedül biztos, és semmit nem tud csinálni.

2019. jan. 21. 14:45
 29/70 anonim ***** válasza:
84%
Hát... ha annyira jó barát lennél, hagyni kéne, hogy a családjával legyen, nem mindig "elcsábítani" kávézgatni, közbe meg kiútálni szegény friss anyukát.
2019. jan. 21. 14:58
 30/70 anonim ***** válasza:
86%

Értsd már meg, hogy ez mind részlet kérdés!!!

Nincs egyedül? Na és,a párja veled randizgat.

Besegít otthon? Remek, még szerencse, persze miután kerülővel ment haza!

Teljesen mindegy minden kifogás, meg javítgatás, tisztázás.

A lényeg az az, hogy a kettejük kapcsolatában Miattad van feszültség.

Persze a pasi miatt is, mert ha lenne esze, nem veled járogatna el, de ahelyett, hogy felteszed a kérdést, és aztán belejavítgatsz a válaszokba, hogy ez nem így, az meg nem úgy, talán el kellene gondolkoznod.

ha már kérdeztél, és eddig vagy választ kaptál.

Még írhatsz kiegészítést azt remélve, hogy a végén majd Te fogsz kijönni ebből jól, de sosem fogsz, mert ha az ő kettejük kapcsolatában Te okozol feszültséget, és fontos lenne a barátságotok számára, akkor józan ésszel kitalálhatod, hogy ezzel a helyzettel azt kellene csinálnotok, hogy kivonod magad a magánéletükből.

És akkor most jöhetsz azzal, hogy de nem vagy benne, meg nem a Te hibád, meg már 20 éve, meg a többi, de nem, hanem nem kellene randizgatnod egy kisgyerekes apukával, ha a párját zavarja ez.

Az meg külön szomorú, hogy a barátodnak, apukának sem jut ez magától eszébe, inkább 2 tűz között lavírozik az örök feszültségben.

ebben a sztoriban pedig végképp nincs jelentősége annak, hogy a menyasszony hány éves és hogy van-e, vagy nincs aki rányissa az ajtót.

Kérdeztél, megkaptad a válaszokat.

2019. jan. 21. 14:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!