Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Anyukák, titeket zavar, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukák, titeket zavar, ha a párotok/férjetek ellenkező neművel tölti a szabadidejét? Mit csináljunk ezzel a helyzettel?

Figyelt kérdés

Én vagyok a "bűnös" a történetben, az a nő, aki elcsábítja mindenhová otthonról az apukát... Azt tudni kell, hogy ez évtizedes barátság, óvoda óta Ő a legjobb barátom, a szüleink is jóban vannak nagyon. Sosem volt közöttünk több ennél, tehát nem arról szól a dolog, hogy féltékeny lennék. A menyasszonyával 2 és fél éve vannak együtt, van egy 4 hónapos lányuk.

Mondta, hogy otthon rendszeresek a veszekedések miattam, merthogy miért van velem még mindig jóban, miért találkozunk kettesben, vagy ha azt mondja, hogy a barátaival megy el valahová, én miért bukkanok fel ott. Legutóbb karácsonykor volt balhé, mert én is ott voltam a szüleimmel az ebéden, és a menyasszonya puffogva hazavonult a gyerekkel együtt, mert "el lett rontva a karácsonya ezzel".

Nem vagyok rájuk féltékeny, van párom és teljes az életem. De úgy gondolom, hogy egy több, mint 20 éves barátságnál nem kéne féltékenységi rohamot kapni egy ebéd, vagy kávézás, ne adj' Isten egy borozás miatt. Az apuka szerint beszélhetnék én is anyukával, úgy megismerne jobban és rájönne, nincs mitől félnie. De ez nekem olyan kellemetlen, nem tudom, mit mondhatnék neki. Meg nem is érzem, hogy magyarázkodni kellene bármi miatt. Vagy az a normális, hogyha valakinek gyereke születik, onnantól csak a család, és senki más?

2019. jan. 21. 12:47
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
62%

52-es de igen, mindenki észrevette, de ez a gyakorin mindig így van:

"hogy a baba csak úgy "becsúszott".

"házasság/jegyesség is lényegében a terhesség miatt jött össze"

+1 standard sablon szöveg (it rejtetten): úgyis boldogtalanok, velem jobb

-----------------------------------

és mint mindig a gyakorin, csak az egyik oldalt ismerjük, torzan, hiányosan.

2019. jan. 21. 18:24
 52/70 anonim ***** válasza:
18%
*itt - egyébként ez meg nem az a helyzet, amit meg lehetne beszélni, tehát ne tegyétek. A gyűlölködést próbáld leállítani kérdező - az sok energiát vesz el, sok méreganyagot termel a szervezetedben.
2019. jan. 21. 18:25
 53/70 anonim ***** válasza:
81%

51.

A problèma gyökere az, hogy a PÁRkapcsolatba túlsàgosan be van vonva- a baràtja a menyasszonya HELYETT vele beszèli meg a kètelyeit, a baràtnô úgy èrzi, kizàrjàk ès valószínűleg emiatt fèltèkeny.

A pàrkapcsolatot kellene annak a kèt embernek rendeznie elôször, akiket èrint.

Gondolom, neked se esne jól, ha a "szomszèd Bèlàval"(mert a menyasszonynak nem közelebbi ismeröse) hàrmasban próbàlnàtok megoldani a kapcsolatotokat.

A baj, hogy a kèrdezö akarva-akaratlan olyan èrzelmi és kommunikàciós szintröl "zàrta ki" a menyasszonyt, hogyaz a feltekenysegen kivul nem tud mit tenni.

Egy harmas beszelgeteskor a ket barat vs menyasszony felek korantsem indulnak egyenlo eselyekkel.

Eloszor a parrendezzea dolgokat (addig a kerdezo legyen turelmes)

aztan, ha ez megvan es.mindenki.megnyugodott, lehet 3asban problemamegoldani.

2019. jan. 21. 18:28
 54/70 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező, te olyan vagy, mint egy rossz anyós. Régi ismeretségre hivatkozva túlzottan jelen vagy az életében.

Lehet, hogy nem mondod a szemébe, hogy hagyja ott a gyereke anyját, úgyis talál jobbat, de a magad női módján ezt mondod.

2019. jan. 21. 18:46
 55/70 anonim ***** válasza:
66%

Igen, évi 1 nagy összejövetel barátokkal, haverokkal.

Ha te nem tudsz megülni a valagadon és mindig mehetnéked van, ha nincs, ami otthon tartson, akkor menjél, csak hagyd békén, akinél otthon ebből cirkusz van.

2019. jan. 21. 18:53
 56/70 anonim ***** válasza:
73%

Nagyon nagyon kíváncsi lennék, hogy ha a tökéletes életbe a tökéletes kapcsolatodbol egy tökéletes babád születne, mit szólnál, ha a tökéletes párod a tökéletes szomszéd Katikával múlatná az idejét. Nagyon nagyon kíváncsi lennék 😊 tök mindegy, mióta ismerik egymást, mielőtt ez jön... A tökéletes pasid más tökéletes nővel van, míg te otthon a gyerekkel. TUTI ugrálnál örömödben.

Más :

Még érdekelne, hogy egy újszülöttes családban hogy a viharban van ennyi szabadideje apukának, hogy neadjisten még egy kis borozgatás is elfér a közös ebédek és kávék mellett házon kívül, rendszeresen.

2019. jan. 21. 19:43
 57/70 anonim ***** válasza:
28%
Mikor én apuka voltam, akkor egyáltalán nem zavart, hogy a nejem ellenkező neművel tölti az idejét, hanem örültem neki, hogy jól érzi magát.
2019. jan. 21. 20:04
 58/70 anonim ***** válasza:
23%
Látom, többeket felháborít, hogy engem nem zavart :) Vagy az, hogy ezt le mertem írni, szembemenve a világképükkel. Ilyen a gyakoris közönség, nincs mit tenni.
2019. jan. 21. 20:13
 59/70 anonim ***** válasza:
37%
A páromnak is van egy tizeves női barátja. Egy nagy család lettünk karácsonykor szilveszterkor és többszöri alkalommal is találkozunk velük. Férje van két gyereke, nekünk is gyerekek és imádom a csajt, az egész családját. 😊 Elkene vele egy kicsit beszélgetned elhivnod egy kávéra ha ennyire zárkózott. Meg beszélni ezt. Más ötletem nincs.
2019. jan. 21. 20:39
 60/70 anonim ***** válasza:
100%
60-ik vagyok. Azt mondjuk hozzatennem a párom a szabadidejét nem töltötte soha vele. A férjével együtt a barátja a csaj. Mondjuk ez más így. Az mondjuk azért kicsit sok lenne azért. Mwgertem az anyukát. Beszélgetned kell az anyukaval és ritkitani az ilyen találkozókat csak közös programmal a családdal működik ez.
2019. jan. 21. 20:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!