Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Anyukák, titeket zavar, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukák, titeket zavar, ha a párotok/férjetek ellenkező neművel tölti a szabadidejét? Mit csináljunk ezzel a helyzettel?

Figyelt kérdés

Én vagyok a "bűnös" a történetben, az a nő, aki elcsábítja mindenhová otthonról az apukát... Azt tudni kell, hogy ez évtizedes barátság, óvoda óta Ő a legjobb barátom, a szüleink is jóban vannak nagyon. Sosem volt közöttünk több ennél, tehát nem arról szól a dolog, hogy féltékeny lennék. A menyasszonyával 2 és fél éve vannak együtt, van egy 4 hónapos lányuk.

Mondta, hogy otthon rendszeresek a veszekedések miattam, merthogy miért van velem még mindig jóban, miért találkozunk kettesben, vagy ha azt mondja, hogy a barátaival megy el valahová, én miért bukkanok fel ott. Legutóbb karácsonykor volt balhé, mert én is ott voltam a szüleimmel az ebéden, és a menyasszonya puffogva hazavonult a gyerekkel együtt, mert "el lett rontva a karácsonya ezzel".

Nem vagyok rájuk féltékeny, van párom és teljes az életem. De úgy gondolom, hogy egy több, mint 20 éves barátságnál nem kéne féltékenységi rohamot kapni egy ebéd, vagy kávézás, ne adj' Isten egy borozás miatt. Az apuka szerint beszélhetnék én is anyukával, úgy megismerne jobban és rájönne, nincs mitől félnie. De ez nekem olyan kellemetlen, nem tudom, mit mondhatnék neki. Meg nem is érzem, hogy magyarázkodni kellene bármi miatt. Vagy az a normális, hogyha valakinek gyereke születik, onnantól csak a család, és senki más?

2019. jan. 21. 12:47
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
71%

,,Én elfogadom, hogy nem nekem kéne a legfontosabbnak lennem, de azt kicsit soknak érzem, ami hisztit itt néhányan levágnak." -Ha elfogadnád, nem hívogatnád facetime, meg kávézásra és ezt a kérdést sem írtad volna ki.Vagy eleve provokálni akartál vagy meglep, hogy kb senki sem ad neked igazat.Ha az utóbbi azt sajnálom, viszont így ez a mondatod is megkérdőjeleződik:

,,Semmilyen lovat nem adok alá, ha elmondja a gondját, baját, akkor igyekszem tanácsot adni, segíteni neki. Elmondom a véleményemet, de sosem nyersen és kiábrándítóan, hogy igenis hagyja ott, mert találna bárhol százszor jobbat." -milyen tanácsot tud adni valaki a barátjának akkor mikor a fenti kérdés és a válaszaid alapján nem kedveled a menyasszonyt.A válaszaid alapján pedig kifejezetten utálod és semmire tartod, a viselkedéseddel meg semmibe veszed.Harmadrészt soha nem szültél, nem tudod ők min mennek át..Miben tudsz a barátodnak segíteni??Abban hogy minél előbb elhagyja, mert ugye szerinted talál magának 100x jobbat is és hogy azonnal megtalálja tálcán oda dörgölközöl neki..Senki sem hisztizik a válaszadók közül, hanem ez jön le az írásaid és válaszaid alapján.Gondold végig vajon miért?

2019. jan. 21. 15:59
 42/70 anonim ***** válasza:
44%
Én azt mondom, hogy megértem a kérdezőt és az asszony is nevetséges, az asszony részéről is elhiszem, hogy ez rendszeresen sok neki (bár mondjuk szerintem teljesen normális ez egy több éve tartó barátságban), de a férfit abszolút nem értem, szerintem nem százas. Szerintem meg abban nagy igazság van, hogy az a csodálatos férfiember felismerheti, hogy van agya, amivel lehet gondolkodni és van szája, amit ki tud nyitni és meg tudja mondani, hogy mit gondol, mit akar. Azért az egy vicc, hogy elvárják tőle (amúgy jogosan, szóval ezt nem vonom kétségbe), hogy foglalkozzon a gyerekkel, támogassa az anyát stb., stb., de azt viszont már nem képes kinézni belőle senki, hogy képes saját maga is véleményt formálni, dönteni és önállóan cselekedni. Szerintem meg tudná mondani, hogy most nem ér rá, most programja van, most szükség van rá otthon, most otthon szeretne maradni, most a párjával akar lenni stb., stb.... Azért nem egy báburól beszélünk, hanem egy emberről. Itt szerintem elsősorban nem a kérdezővel vagy a nővel van a baj, hanem a férfivel. Olyan kapcsolatban van, amivel problémái vannak, nem boldog stb., az ő döntése és az is a saját felelőssége, hogy ebből ilyen porzó vita keletkezett....
2019. jan. 21. 16:16
 43/70 anonim ***** válasza:
64%

Fordított esetben mit szólna hozzà a barátod, hogyha a felesége hagyná otthon a 4 hónapos babát, és elmenne az egyik ovis csoporttársával bulizgatni/kávézgatni? Szerintem a barátod lenne a legjobban felháborodva.

Egyébkènt szerintem már nem szereti a feleségét, ezért haverozik inkább. Ha az asszonynak van egy csöpp kis esze, tovább áll.

2019. jan. 21. 16:26
 44/70 anonim ***** válasza:
5%
Ne foglalkozz ezekkel, egy csapat kövér feleség szid téged. Nehezen viselik el a férj barátait, és vérszerinti családját mert pontosan tudják hogy ezek magasabb szintű emberi kapcsolatok és nem a fajfenntartási ösztönön alapszik. Irigylik, hogy veled értelmes önzetlen kapcsolata van, és nem a hormonok miatt kedvelitek egymást. Szerintem a sorrend: igazi család, gyerekkori barát, nej. És hogy vigasztaljalak titeket, szinte az összes férfi így van vele Xd meg szoktuk beszélni 🤫 Azért van itt ennyi kétségbeesett felkiáltójel XD Ne foglalkozz a feleséggel. A te szempontodból lényegtelen. A pasi gondolom nem akkora papucs hogy halgasson rá. Ebből válás lesz
2019. jan. 21. 17:19
 45/70 anonim ***** válasza:
86%
44-es neked nem jutott ma guminő? ennyi baromságot összehordani 6 sorban...
2019. jan. 21. 17:56
 46/70 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem a sorrend: igazi család, gyerekkori barát, nej.

Cimbi, az megvan, hogyha "nej" lesz, meg jönnek a gyerekek, akkor ök lesznek az "igazi csalàd"?

Tudod, a gyerekeknek anyu es apu egy versegi szinten van... es normalis embereknel anyu es apu egyutt hoznak dönteseket, menedzselik a SAJÀT csalàdjukat.

Tudod, az igazit, amit ketten alapítottak.

2019. jan. 21. 17:59
 47/70 A kérdező kommentje:
Évi 1?!:D Tessék? Azzal a barátnőmmel többet találkozok, aki New Yorkban él, könyörgöm. Családja lett, nem börtönbe került.
2019. jan. 21. 18:06
 48/70 anonim ***** válasza:
77%
#48 találkozzatok, beszélgessetek -de az alattomos, háttér gyűlölködést hagyd abba. A barátodnak is rossz, neked is, mindenkinek. Az ő élete ebben a mederben halad - bízzál benne, hogy ő jobban tudja, hogy mi a jó.
2019. jan. 21. 18:09
 49/70 anonim ***** válasza:
81%

Csalàdja lett bizony.

Aminek te nem vagy a rèsze.

Ha valóban fontos lenne neked, mindent megtennèl, hogy boldog legyen, de az allandó jelenlèteddel, belekavaràsoddal erre mèg az esèlyt sem adod meg neki.

Elgondolkodtató.

2019. jan. 21. 18:13
 50/70 anonim ***** válasza:
34%

A GYK közönsége ismét megnyilvánult és gyönyörűen látszik, hogy ki milyen sebekkel, frusztrációval jön fel válaszolni. De mit is lehet leszűrni?

1. Adott két ember, akit évtizedek óta közeli barátok; elvileg ennél több sose volt köztük.

2. Adott az egyik ember párja/felesége/menyasszonya (megfelelő aláhúzandó), aki a jelek szerint nem egy egyszerű jellem. Nehezen vagy nem tudott/akart beilleszkedni a partnere közösségébe (a közösség viselkedése, hozzáállása itt nem vizsgálható), emellett kisajátító személyiségnek tűnik, ráadásul

3. nagyon úgy tűnik, hogy a baba csak úgy "becsúszott". Lehet átsiklottam valamin, de nem tűnt fel, hogy ezt bárki is megemlítette volna.

4. A házasság/jegyesség (megfelelő aláhúzandó) is lényegében a terhesség miatt jött össze. Ebből következően sajnos elképzelhető, hogy a rendszeres baráti találkozóknak van egy jelentős gőzkieresztő szerepe az újdonsült apuka számára.

5. Két nagy gond van még: a két barát közötti találkozók rendszertelenek és kívülről nézve gyanúsak, illetve a két barát nem tisztázta még a kapcsolat(ok) elején a partnerekkel, hogy a kettejük között levő viszony teljes mértékben baráti.

Kérdező, én azt javaslom, hogy üljetek le hármasban és nyugodt hangnemben beszéljetek át mindent. Tekintve, hogy a féltékeny partner ingatag érzelmi állapotban van, készülj fel rá, hogy neked kell a türelmesebbnek és a nyugodtabbnak maradnod! Egyezzetek meg valamiben - találkozók ideje, száma, helyszín stb. - és próbáljátok meg elrendezni a feszültséget! Szerintem nem fog sikerülni, de mindenképpen meg kell próbálnotok!

2019. jan. 21. 18:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!