Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Anyukák, titeket zavar, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukák, titeket zavar, ha a párotok/férjetek ellenkező neművel tölti a szabadidejét? Mit csináljunk ezzel a helyzettel?

Figyelt kérdés

Én vagyok a "bűnös" a történetben, az a nő, aki elcsábítja mindenhová otthonról az apukát... Azt tudni kell, hogy ez évtizedes barátság, óvoda óta Ő a legjobb barátom, a szüleink is jóban vannak nagyon. Sosem volt közöttünk több ennél, tehát nem arról szól a dolog, hogy féltékeny lennék. A menyasszonyával 2 és fél éve vannak együtt, van egy 4 hónapos lányuk.

Mondta, hogy otthon rendszeresek a veszekedések miattam, merthogy miért van velem még mindig jóban, miért találkozunk kettesben, vagy ha azt mondja, hogy a barátaival megy el valahová, én miért bukkanok fel ott. Legutóbb karácsonykor volt balhé, mert én is ott voltam a szüleimmel az ebéden, és a menyasszonya puffogva hazavonult a gyerekkel együtt, mert "el lett rontva a karácsonya ezzel".

Nem vagyok rájuk féltékeny, van párom és teljes az életem. De úgy gondolom, hogy egy több, mint 20 éves barátságnál nem kéne féltékenységi rohamot kapni egy ebéd, vagy kávézás, ne adj' Isten egy borozás miatt. Az apuka szerint beszélhetnék én is anyukával, úgy megismerne jobban és rájönne, nincs mitől félnie. De ez nekem olyan kellemetlen, nem tudom, mit mondhatnék neki. Meg nem is érzem, hogy magyarázkodni kellene bármi miatt. Vagy az a normális, hogyha valakinek gyereke születik, onnantól csak a család, és senki más?

2019. jan. 21. 12:47
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
77%
Az, hogy van otthon segítsége, téged nem jogosít fel arra, hogy minden problémádat egy kisgyermekes apával személyesen beszélj meg! Van, aki 27 évesen tud újra barátságokat kötni, mert esetleg addig óriási nagyot csalódott az állítólagos barátnőkben. De ehhez sincs szerintem közöd, egyáltalán nincs jogod őt sem felelősségre vonni, sem elszámoltatni az életéről. Egyet tehetsz, beletörődsz és kissé kiiktatod magad, nehogy egyszer a kedves anyós pi...csán vágjon a sodrófával, amiért mindig a veje körül ólálkodsz.
2019. jan. 21. 14:59
 32/70 anonim ***** válasza:
82%
Nekem inkább te tűnsz féltékenynek. Teljesen jogos a feleség ŕészéről, hogy apuka az elején siessen haza és ne az ovis barátnője lelkiproblémáival foglalkozzon. És bocsi, de el nem tudom képzelni, hogy Karácsonykor te voltál fontosabb a családnak, nem a 4 hónapos kicsi. Ha ez igaz, akkor pedig teljesen megértem a feleséget. Elég szomorú,hogy te ezt nem fogod fel. Te már fontossági sorrendben hátra szorult, ezt fogadd el.
2019. jan. 21. 15:13
 33/70 anonim ***** válasza:
84%

"szerintem az nem normális, ha valakinek 27 éves korában senkije nincs a húgán és az anyján kívül, aki rányitná az ajtót, vagy segítene neki"

Egyrészt, csak mert ez a véleményed, nem jelent semmit, nem lesz "nem normális".

Másrészt, senki mást nem akarnék szülés után, csak anyumat és a húgomat. A férjem után, természetesen, akivel együtt vállaltuk a gyereket.

2019. jan. 21. 15:21
 34/70 anonim ***** válasza:
82%

Ket felnott ember ugy dontott, gyereket vallal es osszekoti az eletet.

Tok mindegy, hogy teged milyen baratsag fuz a hapsihoz, NEM vagy csaladtag.

Es epp emiatt nincs semmi jogod ahhoz, hogy a kapcsolatukba olyan szinten beleartsd magad, mint amennyire most teszed.

Lehet a csaj hisztis liba, lehet a srac bizonytalan, neked, felnott ember leven, tudnod kellene, hogy mi az o maganugyuk.

Ami csakis rajuk tartozik, rad NEM.

Es ilyenbe, foleg egy jobarat nem all bele szrtkeverni.

Ugy vettem eszre, nem hagysz nekik teret.

Lehet gyerekkorotokban voltatok ti ketten a sraccal, majd a +1 fo, de MA a normalis az, hogy vannak ok harman "egy" es vagy te, aki a +1.

A prioritasi sorban, normalis esetben hatrebb kerultel.

Ezt el kell fogadnod.

Ha nem megy, akkor gondolkozz el, miert akarod kisajatitani a sracot.

Es a "de ezert, de azert..." sem allja meg a helyet, mert a "de"-khez sincs semmi kozod.

A csaj helyeben en is morcos lennek, haegy szamomra idegen, velem mezes-mazosan ellenseges valaki kivulrol beledumalna a privat eletembe.

2019. jan. 21. 15:21
 35/70 A kérdező kommentje:

Jó, akkor fújjátok a magatokét, és legyek én a "rossz". Viszont úgy gondolom, hogyha egy apuka tényleg otthon, a családjával szeretne lenni, akkor bombával sem lehet kirobbantani onnan. Nem elég egy egyszerű kérdés, hogy "kávé?", vagy "facetime?". Nem erőszakkal rángatom magammal sehová, sőt. Én elfogadom, hogy nem nekem kéne a legfontosabbnak lennem, de azt kicsit soknak érzem, ami hisztit itt néhányan levágnak... Elég nekem a feleség, nem akarom itt is ezt a műbalhét olvasni.

Köszönöm a normálisabb válaszokat!

2019. jan. 21. 15:31
 36/70 anonim ***** válasza:
82%

Nem eroszakkal rangatod el, csak edesgeted a konnyu, gondtalan kavezgatasra stb-re, mikozben otthon egy nonstop uvolto, hasfajos baba es epp egy onmagaban bizonytalan, a helyzet miatt ideges, baratno varja.

A talikon meg adod is ala a lovat, de szr neki otthon, amikor az uj elethelyzet magaban stresszes.

Bravo, Miss Artatlansag! :)

Te valoban jo barat vagy, segitesz a sracnak tullendulni az elet nehezsegein, tamogatod, ahogy egy 20 eves multu baratnak illik.

Jah, nem. :)

2019. jan. 21. 15:36
 37/70 A kérdező kommentje:
Semmilyen lovat nem adok alá, ha elmondja a gondját, baját, akkor igyekszem tanácsot adni, segíteni neki. Elmondom a véleményemet, de sosem nyersen és kiábrándítóan, hogy igenis hagyja ott, mert találna bárhol százszor jobbat. Sőt, mikor rájön havi szinten, hogy másra vágyik, nem erre, általában én vagyok a "villámhárító", hogy ez még biztos a szülés utáni depresszió miatt van, hozzá kell szokniuk, hogy hárman vannak és ott a baba, stb. Sosem mondom, hogy tegye ki a nőt és a gyereket, vagy hogy hagyja el.
2019. jan. 21. 15:40
 38/70 anonim ***** válasza:
86%

De, hogy ne csak szapuljalak:

Azt tanacsolom, ha valoban jot szeretnel a baratodnak, ne oltogasd a baratnojet es mondjuk havi 1-2 talira "korlatozd" a talalkozokat addig legalabbis, ameddig az uj apuka elfogadja pl, hogy o mar edesapa, es ezzel a felelossege, helyzete megvaltozott.

Ha tenyleg fontos neked, erot veszel magadon es meghozod ezt az aldozatot, hogy legyen egyaltalan eselye a boldogsagra a csaladjaval.

Mert elhiszem, nem vagy rossz szandeku, de az uj helyzethez neked is alkalmazkodni kell. El kell fogadnod, hogy erosebb kotelek fogja fuzni a csaladjahoz- amennyiben ezt akaratlanul nem barmoljatok szet, mielott kialakulhatna.

2019. jan. 21. 15:41
 39/70 anonim ***** válasza:
78%

Ertem kerdezo, de oszinten: nem vagy tulzottan belevonva a dologba?

A sracnak egyedul fel kell nonie a feladathoz, ha te mindig beleugrasz az osszes feszkojukba, akar jo szandekkal is, az nem vezet semmi jora.

2019. jan. 21. 15:42
 40/70 anonim ***** válasza:
71%

"Sőt, mikor rájön havi szinten, hogy másra vágyik, nem erre, általában én vagyok a "villámhárító", hogy ez még biztos a szülés utáni depresszió miatt van, hozzá kell szokniuk, hogy hárman vannak és ott a baba, stb. Sosem mondom, hogy tegye ki a nőt és a gyereket, vagy hogy hagyja el."

Biztos azért van mert a pasija más nővel tölti az idejét.

Egy amúgy is bizonytalan, hormonzavaros, friss anyukának a párjára lenne szüksége, hogy mellette legyen, nem arra hogy más nővel múlassa az idejét.

Persze, hogy másra vágyik a barátod, hiszen otthon van egy kimerült, hullámzó hangulatú nő, akinek még azzal is meg kell küzdeni, hogy a gyereke apja mással találkozgat, máshol mással meg van a jókedvű, kedélyes ebédelgetés, bulikázás.

Még szerencse, hogy nem mondod neki, hogy hagyja el a nőt és a gyerekét, remélem ezért nem dicséretre vársz. :D

Találkozzatok havi egyszer egy kávéra, facetime, anyám.. még amikor otthon van és nem veled, akkor is legalább veled videocsetel?! Azért a pasi is megéri a pénzét...

De szerintem is úgy tudna ez rendeződni, ha mondjuk havi egyszer találkoznátok egy kávéra vagy sütire, Te nem irogatnál rá random, hogy "káve?","ebéd?", amikor ő ír pedig nem érnél rá, csak arra az egy alkalomra havonta.

Persze ezt nem kell levezetni a pasinak, ha már ennyi sütnivalója van, csak észrevétlenül kivonni magad az életükből. Egy ilyen barátságnak ez a kis idő, míg kevesebbet találkoztok, meg sem fog kottyanni.

Ezzel valószínűleg otthon is rendeződnének a dolgok, Te nem lennél bűnbak, ha a csaj besokall és elpakolja a cuccait a gyerekkel együtt, ők egymással tudnák megbeszélni a dolgaikat, nem pedig a pasi veled, a menyasszonya meg azzal, aki épp meghallgatja.

Néhány hónap után már a kicsivel is lehet sok mindent csinálni. És ha az ő kapcsolatuk kiegyensúlyozott, az gondolom téged is boldoggá tesz, hiszen a barátod életétől van szó.

2019. jan. 21. 15:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!