Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell megsértődni azon, hogy két napig nem keresi
az ember a másikat?
Figyelt kérdés
Múlthét pénteken együtt voltam egész nap a barátnőmmel,mondtam neki hogy hétvégén dolgozok utána, majd keressük egymást.
Egész hétvégén (szombat vasárnap melóztam a gyárban reggeltől estig mind a két nap.
Nem buliba voltam,nem ittam csak meló után mindig hazamentem és befeküdtem az ágyba aludni( nem lakunk együtt)
Hétfőn felhívtam,hogy csináljunk valami programot,hát olyan műsort lerendezett nekem,hogy az hihetetlen. Mi az hogy 2 napig nem hívom, rá sem írók ő ezt érti mi ennek az oka és hogy ezek után ne is folytassuk.
Szóval úgy megsértődött 2 nap miatt hogy szakítottunk.
Biztos van valami más is a háttérben,elvégre nem vagyunk összenőve,bár nemértem mi lehet az.
Azt sugalltad a viselkedéseddel a csajaid felé, hogy nem érdekelnek. Két sor este simán belefért volna. Nincs benned empátia.
2019. szept. 22. 18:07
42/47 anonim válasza:
Nocsak, csak nem fejlődött az EQ szinted, hogy kiemelted a kérdést?Vagy megint kidobtak a hiányosságod miatt?
2019. okt. 29. 08:57
43/47 A kérdező kommentje:
Volt egy lány aki szakított velem nemrég.
Ő is arra panaszkodik,hogy keveset beszélgettünk,hogy mindig várta mikor hívom fel mikor írok rá.
Nem igazán értette meg hogy gyárban dolgozok,munka közben a telefonom az öltözőben van a szekrényben.
És igen akkor bizony nem tudom hívni őt.
És mindig mikor vége volt a műszaknak látom,hogy hívott hatszor, és egymillió Messenger üzenetet küldött.🤔
2019. okt. 29. 09:03
44/47 A kérdező kommentje:
És igen sajnos a napi 24 órából legalább 14-16 óráig nem vagyok elérhető.
2019. okt. 29. 09:06
45/47 anonim válasza:
Igen, biztosan az van a háttérben. 🙂🙂
2019. okt. 29. 09:41
46/47 anonim válasza:
Sok dolgot leírtak itt előttem amelyek nagy részével csak egyetérteni tudok. Az valóban nem létezik, hogy nem volt pár perced írni egy üzenetet. Ellenben mivel párkapcsolatról beszélünk az nem egy emberen múlik és jól mondják az előttem szólók, hogy ez egy játszma a részéről amit egyébként még több fog követni véleményem szerint. Volt pár válaszoló akik teljesen helyénvalónak gondolták a lány kiakadását és ők maguk is elvárják, hogy míg ők ücsörögnek a babérjaikon addig a másik teperjen. Nos úgy gondolom, hogy ha olyan rohadt nagy egyenjogúság van akkor a nő is nyugodtan érdeklődhet, nem kell várni a sült galambot. Szomorú, hogy egyesek fejében az egyenjogúság kizárólag a nekik kényelmes dolgokra korlátozódik és itt mindkét nemre gondolok. Ha a hölgyek elvárják, hogy ne kelljen kizárólag egyedül vinni a háztartást a gyermekekkel foglalkozni akkor azért legyen már jogos az az elvárás a másik oldalról, hogy ő is megemelje a telefont. Összegezve én a helyedben nagyon elgondolkoznék a folytatáson. Egy hónap az semmi. Ha most vége akkor pár év múlva egymás nevére sem fogtok emlékezni.
2019. okt. 29. 10:02
47/47 anonim válasza:
Tudod miért szakítanak veled? Mert nincs amiért veled maradnának. Te nem akarsz kapcsolatot, te csak használod a nőket. Nálad a nő olyan, mint egy második műszak. Ha éppen nem dolgozol, nem vagy a haverjaiddal, nincs más programod, akkor előkapod az aktuális nődet egy numerára, hogy nehogy má' pattanás nőjön a pofikádon. Na most, pape, a nők nagy része ezt elég gyorsan átlátja és pattintanak lefelé. És igazuk van. Ha te egy nő ingerült véleményét csakis a havibaj tüneteként fogod fel, akkor meg ráadásul egy hímsoviniszta bunkó is vagy, mit szépítsük itt a dolgot az "érzelmi analfabéta" címzetes jelző rádaggatásával. És most komolyan gondoltad, hogy nem tudjuk, a gyárban is vannak pihenőidők, kajaszünet, amikor éppen kereshetnéd a barátnődet két nehezen leírt szó erejéig, ha egyáltalán eszedbe jutna?! Kit csapsz be ezzel a magyarázkodással? Ja, és tudod, hogy menstruáló nővel milyen jó szeretkezni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!