Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell megsértődni azon, hogy két napig nem keresi az ember a másikat?
Múlthét pénteken együtt voltam egész nap a barátnőmmel,mondtam neki hogy hétvégén dolgozok utána, majd keressük egymást.
Egész hétvégén (szombat vasárnap melóztam a gyárban reggeltől estig mind a két nap.
Nem buliba voltam,nem ittam csak meló után mindig hazamentem és befeküdtem az ágyba aludni( nem lakunk együtt)
Hétfőn felhívtam,hogy csináljunk valami programot,hát olyan műsort lerendezett nekem,hogy az hihetetlen. Mi az hogy 2 napig nem hívom, rá sem írók ő ezt érti mi ennek az oka és hogy ezek után ne is folytassuk.
Szóval úgy megsértődött 2 nap miatt hogy szakítottunk.
Biztos van valami más is a háttérben,elvégre nem vagyunk összenőve,bár nemértem mi lehet az.
Lehet hogy menstruált?
Nem,csak kiverte a hisztit,hogy annyi időd nem volt,hogy megírd hazaértél,de hiányzott egész nap.Annyiban van igaza,hogy a két nap alatt egy üzenetet elereszthettél volna.Na és itt jön a másik része,hogy ha már kapcsolatban vagytok,akkor ő is megtehetné ugyan ezt.
Azt neked kell tudni van-e más baja is.Vagy eddig teljes volt a boldogság.
Valamilyen szinten igaza van, bár a balhè, ès hogy szakított is, az már elèg túlzás.
De lehet, hogy ez már csak hab volt a tortán, mert sorozatosan fordult elő az, hogy napokig nem keresed. Bár jelentkezhetnek ő is, de erről nem tudunk semmit.
Ès korábban volt, hogy ő keresett?
Lehet nem ezt várta egy kapcsolattól, hogy csak hèbe-hóba kommunikáljatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!