Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell megsértődni azon, hogy két napig nem keresi az ember a másikat?
Múlthét pénteken együtt voltam egész nap a barátnőmmel,mondtam neki hogy hétvégén dolgozok utána, majd keressük egymást.
Egész hétvégén (szombat vasárnap melóztam a gyárban reggeltől estig mind a két nap.
Nem buliba voltam,nem ittam csak meló után mindig hazamentem és befeküdtem az ágyba aludni( nem lakunk együtt)
Hétfőn felhívtam,hogy csináljunk valami programot,hát olyan műsort lerendezett nekem,hogy az hihetetlen. Mi az hogy 2 napig nem hívom, rá sem írók ő ezt érti mi ennek az oka és hogy ezek után ne is folytassuk.
Szóval úgy megsértődött 2 nap miatt hogy szakítottunk.
Biztos van valami más is a háttérben,elvégre nem vagyunk összenőve,bár nemértem mi lehet az.
Lehet hogy menstruált?
Tény nem vagyok ez a nyálas romantikus alkat.Valószínűleg nehezen is fejezem ki magam.
De most hivogassam napjában többször kérdezgessem,hogy mit csinált hova megy,mit evett,mire gondol?
Ez annyira távol áll tőlem
Bocsi, de neked minek kapcsolat? Egy gépies dugásért meg hogy legyen kivel eltőlteni a szabadidőt? Látszik a megfogalmazásodból, hogy te senkibe nem voltál még szerelmes, de mégcsak nem is kedveltél senkit sem igazán saját magadon kívül.
Egy ilyen önző, érzelmi analfabéta mihez akar társat magának? Élj inkább egyedül, komolyan nagyon butának látszol.
Érzelmi analfabéta ez pontosan mit jelent?Mivel nem te vagy az első aki ezt mondja nekem.
Tény,hogy így belegondolva szerintem se voltam még szerelmes.Sose kapott el az a lila köd,hogy csak ő járjon az eszembe,hogy ne tudjak a hiányától enni aludni stb.
Azt,hogy buta lennék azt vitatom.Sajnos túlképzett Bio robot vagyok egy gyárban(jól fizet).
És sajnos intelligensebb vagyok az engem körülvevő emberek többségénél.(nem érzelmileg)
Az pedig,hogy nem kedvelnék senkit egyenesen tagadom.Tény,hogy nem sok embert,de azért van egy pár aki szeretek,kedvelek(szülők,testvérek)egy két barát és haver.
Szerintem a #30-as jár a legközelebb az igazsághoz. Én is úgy látom, hogy nálad leginkább a kommunikációval van baj. Mondjuk én is túlzásnak tartom azt a műsort, amit a jelenlegi barátnőd lerendezett (neki is lenne mit tanulnia kommunikáció címszó alatt), de ha többször belefutsz ilyen sértődésekbe, akkor talán nem ártana a te oldaladról is megvizsgálni a dolgokat (erre egy jó kiindulási pont ez a kérdés).
Kicsit off: azt meg felejtsük már el, hogyha egy nő haragszik vagy megsértődött valamin, akkor az csakis menstruációs hiszti lehet. Ez rettenet degradáló, sértő, ráadásul elbagatellizálja az adott problémát. Ettől függetlenül nyilván vannak értelmetlen hisztik, de nem kéne minden egyes női kiborulást a menstruáció számlájára írni, mert ritka nagy parasztság.
"Ennek ellenére azért 1-2 alkalommal a hét elején még találkozgattam a lánnyal míg nem voltam nagyon rosszul(mikor nagyon rosszul voltam pedig értelemszerűen nem találkoztunk)."
Tehát megfertőzted, majd amikor rajta is kijött, már nem akartál vele találkozni, hogy TE ne legyél ismét beteg. Aranyos.
Amúgy ha magad is bevallod, hogy nem értesz a nőkhöz, kapcsolatokhoz stb akkor ne is lepődj meg rajta. A hét végén elég lett volna ráírni egy "jó éjszakát, hiányzol" jellegű üzenetet, egy kapcsolat elején ez volna a normális. Nem az a lényeg, hogy mi történt hanem hogy ezek a lányok érezték, hogy nem jelentenek neked semmit.
Szerintem van igazság a #32-es vèlemènyèben. Tènyleg hajazol az èrzelmi analfabètára. Ès ezt most nem sèrtèsnek számon, csak a leírásból úgy tűnik. Nem tudsz megèlni mèlyebb èrzelmeket, emiatt kimutatni, kommunikálni sem. Ès emiatt nem èrted, nem látod át az èrzőbb emberek viselkedèsèt, reakcióit. Te csak azt látod, hogy ki lettèl dobva, mert nem akartál visszabetegedni, meg nem kerested 2 napig. De nem látod, ami mögötte van.
A párkapcsolatok át is teljesen szárazon, tárgyilagosan èled meg. Tetszik a lány, vonzódsz hozzá, kedveled, aztán ennyi. Többnyire akkor keresed őket, ha ráèrsz találkozni, a köztes időben nem nincs igènyed kommunikálni vele. Mert úgy veszed, hogy az csak azt a cèlt szolgálja, hogy a következő talit lebeszèljètek. Számodra ez tök normális, de mások számára nem az, mert nem ezt jelenti egy párkapcsolat.
Mikor a lány mondta, hogy most ő beteg, arra hogy reagált állandóan? Èrdeklődtèl az állapotáról, kèrdezted volt-e láza, szex-el gyógyszert, bármit? Vagy csak egyből benyögted szerinted tök tapintatosan, hogy akkor halasszák el, mert nem akarsz újra táppènzre menni? Mert ok, magában a szituban igazad volt, de ez a megnyilvánulás, hogy csak magaddal foglalkozol, igen önző, ès már kiverhetted vele a biztosítèkot a többi hasonló megnyilvánulásod mellett.
Miért lett lepontozva a 35-ös? Tökéletesen megmondta.
Ugyanezt akartam írni. Fa..szért kell rögtön azzal jönni, hogy ha egy nő hisztis (sicc!), tehát valami baja van veled, akkor tuti megvan neki. És a magyarok vannak kiakadva, hogy idejönnek a migránsok, akik így-úgy bánnak a nőkkel. Húha, a magyar nőknek semmi újdonság nem lenne. Úgy gondolkodtok a nőkről, mint valami kib..szott tárgyakról, akik hisztiznek, ha megvan nekik, meg hisztiznek csak úgy is, amúgy meg mutatósak, ha mellettetek vannak, csak ne szólaljanak meg. Tudjátok egyáltalán, hogy honnan ered ez? Meg az, hogy kezelni kell a női hisztériát? Aztán ki vagytok akadva, ha hímsoviniszta bunkónak vagytok hívva, meg általánosítanak meg külföldi pasit akarnak. Meg akkor vagytok igazán kiakadva, amikor valaki azt mondja, hogy hát azért viselkedik így, mert férfi. Rögtön kikéritek magatoknak.
Na, hát EZÉRT szakított veled, mert valószínűleg nem ez az első megnyilvánulásod a nőkről. Ja, arról nem is beszélve, amit utána írtál, hogy maguk a nők se tudják mit akarnak. De tudják, tudjuk, hozzád hasonló kis nyomit biztos nem.
Kedves #38 válaszoló.Mi ez a harcias amazon stílus amit itt megengedsz magadnak?
Én nem haragszok rád,hogy lenyomiztál ismeretlenül és nem foglak különböző negatív jelzőkkel illetni téged.
De hogyha a szokásos havi idegességen,ingerlékenységen,dühön kívűl tényleg baj van és szeretnéd ki önteni a lelkedet megteheted privátban.
Szerintem meg igaza van a 38-asnak. Miután te magad is tudod valahol, hogy egy érzelmi analfabéta vagy és suttyó módon viselkedtél, meg is indoklod valahol azzal, hogy nem szeretted igazán a lányt, akkor miért menstruált amiért kiakadt arra, hogy baromira nem számít neked semmit?
Undorító stílus és a másik semmibe vétele az hogy ha kifejezi az érzéseit és elege van valamiből, akkor biztosan menstruál, véletlenül sem te vagy a tuskó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!