Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan ember, aki nem tud monogám lenni?
Ez normális.
Nekem jelenleg hosszabb kapcsolatom van, de velem sem volt még olyan, hogy ne tetszett volna meg közben más. Csak megtanultam kezelni.
Igazából ez racionális döntés, nem pedig ösztönös viselkedés. Mármint, a monogámia és a hűség.
Te vagy a példa rá, hogy van.
32/f
Én ugyanez vagyok, csak pasiban.
Nem tartom korrekt dolognak azonban átverni a nőket, szóval már az elején közlöm, hogy én nem akarok hosszútavú kapcsolatot.
Sokan még így is belementek, mint utólag kiderült azért, mert azt hitték, majd meg fognak változtatni. Hát nem sikerült.
30/F
Van, pl. te meg az egyeske.
Az a lényeg, hogy ha valaki annyira ki akarja élni magát meg nem akar elköteleződni, akkor az ne kezdjen monogám típusú emberrel.
Számtalanszor jár más nőkön az agyam, akkor is, ha kapcsolatban vagyok. Vonz, hogy más. Nem csak testileg, hanem sokszor az egész személye. Vele is át akarom élni a csodát, hogy vágyunk egymásra és az egymáséi leszünk egy rövid időre. Az egyik felem nem érti, mi rossz van ebben, hiszen ez a legcsodálatosabb dolog a világon. A másik felem tudja, hogy ezzel a páromban örök sebet ejetenék, ha kiderül. Sosem csaltam meg senkit.
Először azt hittem azért vágyom másra, mert nem jó emberrel jöttem össze. Aztán rájöttem, nem ezen múlik. A tökéletes mellől is félre néznék.
Mindig megvetettem a házas, családos embereket, akik sorra csalják a házastársukat, utána pedig úgy mennek haza, mintha mi se történt volna. Aztáj rájön az ember, hogy lehet, hogy a társadalmi normák nem követik azt, akik valójában vagyunk. Bár ne kellene magunkat is becsapni.
Először azt hittem azért vágyom másra, mert nem jó emberrel jöttem össze. Aztán rájöttem, nem ezen múlik. A tökéletes mellől is félre néznék.
Mindig megvetettem a házas, családos embereket, akik sorra csalják a házastársukat, utána pedig úgy mennek haza, mintha mi se történt volna. Aztáj rájön az ember, hogy lehet, hogy a társadalmi normák nem követik azt, akik valójában vagyunk. Bár ne kellene magunkat is becsapni.
Teljesen egyetértek veled. A tásadalmi normák mondjuk engem nem érdekelnek, a szexuális életemet illetően. Az én értékrendem szerint a szex nem bűnös dolog, hisz ezzel senkinek sem ártok, sőt mindkettőnknek örömforrás. Akkor nem értem, mi a probléma vele. A megcsalás más téma, mivel ott valakit becsapsz, az már bűn a szememben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!