Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kell megsértődni azon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell megsértődni azon, hogy két napig nem keresi az ember a másikat?

Figyelt kérdés

Múlthét pénteken együtt voltam egész nap a barátnőmmel,mondtam neki hogy hétvégén dolgozok utána, majd keressük egymást.

Egész hétvégén (szombat vasárnap melóztam a gyárban reggeltől estig mind a két nap.

Nem buliba voltam,nem ittam csak meló után mindig hazamentem és befeküdtem az ágyba aludni( nem lakunk együtt)

Hétfőn felhívtam,hogy csináljunk valami programot,hát olyan műsort lerendezett nekem,hogy az hihetetlen. Mi az hogy 2 napig nem hívom, rá sem írók ő ezt érti mi ennek az oka és hogy ezek után ne is folytassuk.

Szóval úgy megsértődött 2 nap miatt hogy szakítottunk.

Biztos van valami más is a háttérben,elvégre nem vagyunk összenőve,bár nemértem mi lehet az.

Lehet hogy menstruált?

2019. jan. 11. 21:55
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
82%
#18 Ezt te főzted, nem ő, mivel nem ismered az ismerkedés alapvető szabályait :D De mindegy, ha eddig nem értettél a nőkhöz, akkor ezek után sem fogsz, ha nem fogadod meg a tanácsokat.
2019. jan. 11. 22:38
 22/47 anonim ***** válasza:
75%
Mert most ez a menő. Van egy ilyen divat. Meg kicsi az ilyen embereknek az önértékelése, és ezért emiatt haragszik rád, ha két napig nem írsz rá. Vagy lehet, hogy pont túl nagy az egójuk, és ezért várja el, hogy legyen valaki, aki körülugrálja; akinek minden egyes áldott gondolata őkörülötte forog. Tehát lehet túl nagy egó is, meg önbizalomhiány is. Lehet, hogy vagy elhanyagolták kiskorában; vagy elkényeztették, és ő votl az "Atyaúristenke", és mindent megkapott, és hozzászokott ehhez a jó dolgához; vagy pedig pont, hogy nem értékelték őt eléggé. Mind a kettő tud ugyanoda vezetni.
2019. jan. 11. 22:43
 23/47 anonim ***** válasza:
20# Hát én biztos nem az a fajta vayok akit leírtál,lehet nincs bennem elég önérzet,és a ki ha én nem hozzáállás.De nem csak úgy írogattam h nem szakítanék ilyesmiért,ha tetszik,hanem úgyis van.
2019. jan. 11. 22:50
 24/47 anonim ***** válasza:
86%
Azèrt egy 1 hónapos kapcsolat mèg igaz kezdetleges, de pont hogy ilyenkor nagy a láng, szóval az, hogy nem keresed 2 napig csak mert dolgozol, elèg sokat elárul. Mègpedig azt, hogy nagyon nem èrdekel tèged. Különben kerested volna, ha máskèpp nem is, de legalább írsz pár búgó szót.
2019. jan. 11. 22:57
 25/47 anonim ***** válasza:
0%
Ja meg ha ők elhagyatottnak érzik magukat; szeretnek másokat földbegyalulni; és még saját maguknak is elhiszik, hogy ez egy hiba, amit te elkövettél ellene, vele szemben. Meg mert másoktól azt hallotta, hogx az egy hiba, és egy bűn, ha te nem keresed őt két egész napon keresztül. PLusz tényleg, ezek ilyen egós játékok, haragszik a világra,mert éppen egyedül van, és akkor kit tud bántani, azokat , akik vmien szinten közel állnak hozzá, mert (általában) ők vannak kéznél.
2019. jan. 11. 23:02
 26/47 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem érthető, ahogy te látod, de az is, ahogy ő. Van, aki nem lángoló-szívecskéző típus, és nem igényli, hogy napi tíz üzenet, öt telefon folyamán beszélgessen arról a partnerével, hogy épp mit ebédelt, mit látott a buszon és húde szereti az ő macikáját. De van, akinek szüksége van erre, mert ettől is kapcsolat számára a kapcsolat.

Ezek szerint ti más igényűek vagytok, nem érdemes erőltetni.

2019. jan. 11. 23:04
 27/47 anonim ***** válasza:
41%
*Ja és még a saját hibáikról, amiket ők nem szeretnek,nem bírnak elviselni saját magukban; azokról próbálják imigyen elterelni a figyelmüket; hogy másokban keresnek, keresik a hibát. És akkor ők ettől jobbnak tűnnek tőle. ( a saját szemükben. Hogy "jóó, de én legalább nem..." Vagy pl akár ő is kereshetett volna,hogy más szemében a szálkát, sajátjában meg a gerendát se.) Szóval ettől növekszik az önértékelésük, ha így játszmáznak, hogy lenyomnak másokat; élvezik, ha manipulálhatnak, uralkodhatnak más fölött, és akkor élvezik , hogy téged olyan módon manipulálhatnak, hogy te most érezd magad carul, amiatt,mert nem tettél meg neki valamit; tehát te most érezd magad nyomasztva, és bűnösnek ,és legyen bűntudatod tőle. Szal meg ez picit ilyen félelemből, meg kétségbeesésből adódó birtoklási vágy is a másik iránt, a másik felé; mert fél,hogy 'Jaj, mi lesz, ha egyedül marad(ok)' -így gondolja tán. De talán ezt nem is feltétlenül tudatosítja, hogy ezzel most manipulálni, befolyásolni próbál valakit , akit elvileg "szeret."
2019. jan. 11. 23:06
 28/47 A kérdező kommentje:

Hogyha ilyen szépen összegyűltünk tanácsot kérnék egy másik lánnyal kapcsolatban is.(Gondolom abban is én voltam a hibás).

Még a mostani barátnőm előtt volt egy másik lány akivel találkozgattam.Úgy esett,hogy torokgyulladással táppénzen voltam otthon betegen.

Ennek ellenére azért 1-2 alkalommal a hét elején még találkozgattam a lánnyal míg nem voltam nagyon rosszul(mikor nagyon rosszul voltam pedig értelemszerűen nem találkoztunk).

Mikor rendbe jöttem hívtam,hogy rég találkoztunk örülnék neki stb.Rám írt,hogy ő is örülne nekem,de most ő lett beteg de ennek ellenére szeretne újra látni.Akkor igyekeztem finoman közölni vele,hogy nem szeretnék újra beteg lenni és a munkahelyemen is megszólnak,ha táppénzre megyek megint ezért halasszuk el később a találkánkat akkorra mikor ő is jobban lesz.

Ezen ő úgy megsértődött,hogy persze ő is szakított velem.

2019. jan. 11. 23:08
 29/47 anonim ***** válasza:
85%
Én minden nap alig várom hogy láthassam a lányt aki tetszik és akit nagyon kedvelek pedig nem a párom. Ha egy nap nem látom az már egy kevésbé jó nap. El sem tudnám képzelni hogy két napig ne keressem ha a párom lenne.
2019. jan. 11. 23:21
 30/47 anonim ***** válasza:
94%

Olyasmi fazon lehetsz, aki nincs otthon ebben az érzelemkifejezős, bókolós témában.

Szerintem azon kell csak ügyködnöd, hogy másképp fejezd ki magad. Szóval pl. mikor hétfőn felhívtad a nőt, mondhattad volna, hogy hiányzott a hétvégén és jó lenne már újra látni, de olyan fáradt voltál, alig várod, hogy vele legyél. Gondolom ez igaz? Csak nem mondtad.

Meg mikor beteg voltál, akkor sem mondtad a csajnak, hogy jaj de kár, hogy most te lettél beteg, jobbulást, vigyázz magadra, alig várom, hogy mind a ketten jól legyünk és találkozzunk, csak a táppénzről beszéltél.

Tök igazad van amúgy, de valami érzelmet mégiscsak ki kell fejezni, el kell mondani magadból, ha van.

2019. jan. 11. 23:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!