Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell megsértődni azon, hogy két napig nem keresi az ember a másikat?
Múlthét pénteken együtt voltam egész nap a barátnőmmel,mondtam neki hogy hétvégén dolgozok utána, majd keressük egymást.
Egész hétvégén (szombat vasárnap melóztam a gyárban reggeltől estig mind a két nap.
Nem buliba voltam,nem ittam csak meló után mindig hazamentem és befeküdtem az ágyba aludni( nem lakunk együtt)
Hétfőn felhívtam,hogy csináljunk valami programot,hát olyan műsort lerendezett nekem,hogy az hihetetlen. Mi az hogy 2 napig nem hívom, rá sem írók ő ezt érti mi ennek az oka és hogy ezek után ne is folytassuk.
Szóval úgy megsértődött 2 nap miatt hogy szakítottunk.
Biztos van valami más is a háttérben,elvégre nem vagyunk összenőve,bár nemértem mi lehet az.
Lehet hogy menstruált?
Szerintem érthető, ahogy te látod, de az is, ahogy ő. Van, aki nem lángoló-szívecskéző típus, és nem igényli, hogy napi tíz üzenet, öt telefon folyamán beszélgessen arról a partnerével, hogy épp mit ebédelt, mit látott a buszon és húde szereti az ő macikáját. De van, akinek szüksége van erre, mert ettől is kapcsolat számára a kapcsolat.
Ezek szerint ti más igényűek vagytok, nem érdemes erőltetni.
Hogyha ilyen szépen összegyűltünk tanácsot kérnék egy másik lánnyal kapcsolatban is.(Gondolom abban is én voltam a hibás).
Még a mostani barátnőm előtt volt egy másik lány akivel találkozgattam.Úgy esett,hogy torokgyulladással táppénzen voltam otthon betegen.
Ennek ellenére azért 1-2 alkalommal a hét elején még találkozgattam a lánnyal míg nem voltam nagyon rosszul(mikor nagyon rosszul voltam pedig értelemszerűen nem találkoztunk).
Mikor rendbe jöttem hívtam,hogy rég találkoztunk örülnék neki stb.Rám írt,hogy ő is örülne nekem,de most ő lett beteg de ennek ellenére szeretne újra látni.Akkor igyekeztem finoman közölni vele,hogy nem szeretnék újra beteg lenni és a munkahelyemen is megszólnak,ha táppénzre megyek megint ezért halasszuk el később a találkánkat akkorra mikor ő is jobban lesz.
Ezen ő úgy megsértődött,hogy persze ő is szakított velem.
Olyasmi fazon lehetsz, aki nincs otthon ebben az érzelemkifejezős, bókolós témában.
Szerintem azon kell csak ügyködnöd, hogy másképp fejezd ki magad. Szóval pl. mikor hétfőn felhívtad a nőt, mondhattad volna, hogy hiányzott a hétvégén és jó lenne már újra látni, de olyan fáradt voltál, alig várod, hogy vele legyél. Gondolom ez igaz? Csak nem mondtad.
Meg mikor beteg voltál, akkor sem mondtad a csajnak, hogy jaj de kár, hogy most te lettél beteg, jobbulást, vigyázz magadra, alig várom, hogy mind a ketten jól legyünk és találkozzunk, csak a táppénzről beszéltél.
Tök igazad van amúgy, de valami érzelmet mégiscsak ki kell fejezni, el kell mondani magadból, ha van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!